FIV in Ungaria 144

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

lyly totul e loterie.Nu mai stiu la l catelea Fiv am avut o colega de procedura(eu vreo 24 de ani,ea 38) eu am transferat 3 blasto,ea 2 embrioni de Z3 si ia ghici finalul:ea gemeni(a mai ramas cu unul-dar alta poveste),eu ciuciu...
...deci fii increzatoare ca totul tine de moment.Eu am luat FIV-ul de la Budapesta(al-5-lea ) ca pe un concediu,am fost f relaxata.si cred ca asta m-a ajutat f mult.

cri,ti-a vennit randul.Sfatul meu:Nu te grabi cu FIV-ul,mai ales cu hidrosalpinx.Si mie mi s-a recomandat FIV(la 22 de ani )deoarece analizele erau bune si aveam deci infertilitate inexplicabila-dupa 1 an jumate de incercari).Si am ajuns sa obtin o sarcina dupa 6 ani in care am facut 5 FIV-uri + vro inca 5 ET,deci nu e totul roz nici cu FIV-ul.
Si vrei sa-ti mai spun o chestie,doar dupa ce am nascut fata,acum cateva saptamani am aflat de ce nu ramaneam insarcinata natural,trombofilie ,desi eu facusem pachetele de trombofilie de la Synevo,mi-a iesit doar MTHFR(stiu fetele despre ce e vb).Sarcina obtinuta a fost cu CLexane deoarece nu mai scapa DR Avram de mine,iar acum am mai facut unele analize(PAI-uri) si mi-a iesit ceva care combinat cu ce stiam dinainte dadea o proasta vascularizare a uterului,si chiar daca se prindea ceva nu duceam sarcina fara Clexane,asa ca mai ai multe investigatii de facut.Eu am ajuns tarziu la FIV-ul reusit la DR Avram si nu am apucat sa fac toate analizele pe care mi le cerea si Clexane-ul atunci a fost un compromis si bine ca l-am facut....
S-ar putea sa fi dat mai multe informatii decat ai nevoie dar te rog nu te grabi cu FIV,ca asa am crezut si eu atunci(doamne ce fraiera am fost) ca FIV=copil garantat.
ehe acum cand ma gandesc cati bani am cheltuit aiurea si cati hormoni am bagat in mine,de am inceput sa am probleme cu tiroida, nu m-as fi aruncat in ale FIV--ului fara toate analizele facute,dar ce stiam eu atunci...
Vad ca esti din Ct ,si eu la fel ...la ce dr esti?

In cazul meu daca isi revine "in simtiri" TSH-ul meu pana la sf lunii sper ca in IAn sa fim la Budapest pt FET.

Va pupizez(ca sa citez pe cineva-sper ca nu te superi )

PS:ioana,clexanele fa-l din prima zi de stimulare ,eu asa l-am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

noapte furtunoasa, febre de 39,3, disperare etc. avem rosu in gat, ceva puroi la ana, nu stiu de unde.
mama este zombie.
lyly, baga vin ca sa ai gura ocupata si sa u mai zici prostii, plus sa ai mintea inveselita si sa gandesti pozitiv. imparte cu camera 3 ca sa creasca la lorena endometrul.
tanoo, multam de urari, la fel si fetelor!trece pan ne-om insura/marita!
cri, hidrosalpinxul poate impiedica fixarea unei sarcini, de aceea nu ai voie fiv cu hidrosalpinx.
rubia, asa ne-am dus si noi la pk la fivul reusit, la marea mistocareala, aveam chestiuni importante pe lista, fivul era asa, in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Buna, fetelor!
Am o prietena care are iminenta de avort si are nevoie urgent de progesteon injectabil. Stiti cumva daca poate gasi in Ungaria si sub ce denumire?
Multumesc mult!

Mergi la inceput

lyly, daca e sa ma intrebi pe mine, eu prefer embrionii de Z3. Am asa, o idee fixa cum ca embrionilor le e mai bine in uter decat in mediile de cultura.
Dr cu care a reusit adria42 la Viena (daca ti-o amintesti), mi-a zis ca pt el blastocistii sunt justificati doar pt a face o selectie cand e vorba de multi embrioni in Z3. Am inteles ca daca stai pana la blasto, ai mai multe info dpdv calitate si poti sa faci o alegere corecta intre o cantiatate mai mare de embrio->blasto. Dar atat. Si el mi-a zis ca embrionilor le e mai bine in uter.
La noi, low responder-e, care abia producem cativa embrioni, e clar ca mergem cu embrioni de Z3. Eu la FIV1 am avut un embrion de 8 celule si altul de 7 si dupa cum stii, unul s-a prins.
Asa ca, hai, capul sus si crezi in sansa ta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Buna, fetelor!
Am o prietena care are iminenta de avort si are nevoie urgent de progesteon injectabil. Stiti cumva daca poate gasi in Ungaria si sub ce denumire?
Multumesc mult!

Eu stiu ca nu se gaseste in ungaria, dar poate gresesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri_cri_cri spune:

Neata!
rubia, eu acum, de vreo 3 luni merg la Dr. Fawaz care mi se pare super fata de toti ceilalti la care am fost inainte.
Spune-mi si mie, daca vreau sa fac analize pt trombofilie cum ar trebui sa procedez? Si ar mai fi ceva de facut in afara de laparo?
merci,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

neata fetele

lyly- multa bafta sa se prinda amandoi, ma gandesc la tine

cri cri- eu cred ca dr. zadori te-a chemat ca sa verifici daca este bun diagnosticul primit, au fost cazuri. Eu cunosc multe cupluri din jurul meu care au copii cu ajutorul lui. Despre fiv ce sa zic eu sunt la primul si pot sa spun ca a fost mai mult un moft de al meu avand in vedere ca am 2 sarcini naturale chit ca am probleme din 9 ovule 3 embrioni si endometrul prea subtire in rest nimica, trompe permeabile si sotul poate fi donator asa sta de bine. Dar imi doresc foarte mult un copil chiar sunt bolnava psihic din cauza asta , pot spune si nu vreau sa mai astept , am facut 3 stimulari si degeaba pe langa asta am deja la activ vreo 300 de injecti clexane ca nu ma pot risca sa nu le fac ca nu doresc o a3-a sarcina pierduta. Am 30 de ani si mi s-a dat sansa de 40 % de a ramane insarcinata daca mai astept 5 ani sansele scad si ajungi la 40 de ani sa ai sanse de 8-10% si atunci de ce sa nu incerc acuma cand am sanse mai mari ca din pacate timpul nu sta pe loc. Intradevar e scump dar daca ai bani eu una prefer sa ii dau pe ceva ce m-ar face fericita, alte fete fac credite si eu sa ii dau pe un concediu , nu. E doar opinia mea si iti spun ce am facut eu si cum gandesc acuma fiecare cu alegerea lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cri_cri_cri

Neata!
rubia, eu acum, de vreo 3 luni merg la Dr. Fawaz care mi se pare super fata de toti ceilalti la care am fost inainte.
Spune-mi si mie, daca vreau sa fac analize pt trombofilie cum ar trebui sa procedez? Si ar mai fi ceva de facut in afara de laparo?
merci,

Poti intra pe forumul de Trombofilie, acolo vezi toate analizele care iti sunt necesare. Eu le-am facut la Synevo. In rest iti va trimite Zadori celelalte analize care le doreste el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

balata tiam scris PM

Mergi la inceput

loretta, merci
dragoste, i-am fwd mesajul tau prietenei mele. I-am spus ca daca il vrea, sa te contacteze direct. Multumesc.

Mergi la inceput