FIV in Ungaria 144
Raspunsuri - Pagina 8
cri_cri_cri spune:
neata danylini,
Referitor la dr. Zadori, cand i-am trimis mail i-am atasat si eco-urile facute la monitorizare, i-am zis ca acum aprox o luna, in ziua a4a a cm am facut eco si nu era nimic...ca tot fac eco de 2 ani si hidro asta a aparut peste noapte . ieri am luat si filmul de la RMN si intr-adevar, se vede ceva intre ovarul stang si uter dar nu are forma clasica de hidro (cum s-a exprimat si dr de la RMN) asa ca un carnacior ci sunt ca trei bilutze unele langa altele...iar Zadori a zis ca parerea lui este tot laparo dar in finalul mailului mi-a spus sa il anunt ce am hotarat.....deci?!oricum tot laparo tre sa fac in prima faza. cum au zis si fetele, pot sa ma arunc cu capul inainte la fiv...sa nu iasa si tot eu sa ma dau cu capul de pereti ca n-am avut rabdare cu laparo. O sa fac operatia + toate analizele de care mai aud, o sa mai incerc 1 luna 2 poate cu inseminare si daca tot nimic ma duc la fiv. Ca am inteles ca dupa o perioada trompele se pot infunda iar,nu?!
Ti-am inteles punctul de vedere, si mie daca mi-ar fi spus ca e totul ok acolo jos as fi fugit direct la fiv, dar la tine care este cauza?
danylini spune:
eu am fost la dr. zadori inainte de prima sarcina si lui ii place sa vorbeasca fata in fata, cu siguranta nu iti va face fiv din prima in functie de varsta si de laparoscopie iti va propune un nr. de inseminari si dupa o pauza fiv dar Doamne ajuta sa ramai din prima dupa laparoscopie.
problemele mele sunt ca nu imi creste endometrul, invelisul uterului unde trebuie sa se implanteze embrionul, si nici cu ovulatia nu stau stralucit chit ca analizele hormonale sunt bune dar am ramas insarcinata cu endometru de 5.5 mm deci minuni exista. Probabil daca n-as fi avut probleme cu trombofilia nu ma grabeam dar asa ca trebuie sa iau tratament nu e usor sa astepti intepandu-te incontinu, eu am pierdut 3 copilasi si sper sa nu mai pierd vreunul. Pana acuma am umblat la n dr. si insfarsit m-am linistit, am incredere in tratamentul pe care il fac si in dr. si asta conteaza foarte mult.
cri_cri_cri spune:
offff...nu imi inchipuiam ca pot exista atatea probleme, ca un lucru care ar trebui sa fie simplu, usor si frumos si atat de normal si natural pentru altii ajunge sa fie pentru noi o reala minune daca se intampla. imi dau seama ca desi pt mine au trecut 2 ani (si chiar au fost dooooooi ani luuuuungi)voi sunteti adevaratele eroine, sa astepti atat de mult si sa nu-ti pierzi speranta si sa ai incredere ca intr-un final vei ajunge acolo.... sper sa am si eu rabdarea voastra, sa am atata tarie!
ma mai uitam pe forum-uri si mai gaseam fete care se apucasera de incercat de 2-3 luni si erau stersate ca nu se intampla si ma gandeam in sinea mea ....ha!eu ce sa mai zic ca tot astept de 2 ani?! dar uite ca 2 ani pot deveni 4,6,10...scuze dar chiar m-am socat, acum o luna nu stiam muuulte lucruri, credeam ca in fiecare luna am sansa mea la pusa de-o parte si cand colo... . hai ca nu vreau sa deprim pe nimeni cu starea mea.... si va doresc la toate muuuuulte liniutze! astept sa aud cat mai multe vesti bune, asa imi mai ridic si eu moralul!
samira33 spune:
hello girls
ce faceti???
eu sunt foarte fericita ca mi-am cumparat azi iconita din lemn,pictata manual cu Sfintii Parinti.
lyly,sa ajungi cu bine acasa.
lorena,ce mai zici???
ai ramas singura...cine te injecteaza acum???
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
samira33 spune:
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
arrin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm Buna, fetelor! Am o prietena care are iminenta de avort si are nevoie urgent de progesteon injectabil. Stiti cumva daca poate gasi in Ungaria si sub ce denumire? Multumesc mult! |
Balanta, nu se gaseste progesteron injectabil in Ungaria, dar se poate lua de la Bratislava, care nu e foarte departe. Trebuie reteta, eu am avut una de aici, de la dr. de familie. Dupa ce am intrat in vreo 50 de farmacii si am gasit doar vreo 5 cutii, am gasit una care chiar daca nu are pe stoc iti poate aduce in cateva ore cantitatea dorita, se numeste Lekaren na Cukrovej, strada Cukrova 14. Si f. important, programul este L-V 8-18, in weekend sau de sarbatori nu gasesti farmacii deschise decat in mall-uri si alea vand doar OTC.
Fara reteta nu se poate lua, in fiecare farmacie de unde am luat i-au facut copie si au pus pe spate o stampila cu nr de fiole pe care mi le-au dat.
samira33 spune:
balanta si mai gasesti Agolutin in Cehia.
ti-l trimit cu DHL.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
balanta_tm spune:
Multumesc, fetelor
Intre timp a gasit la o fata de pe forum cateva fiole.
samira, de ce ai pus in mesajul anterior multe de ?
samira33 spune:
eeeeeee...am citit o postare pe un alt forum despre bebelusi...si-mi venea sa dau un raspuns pe masura intrebarii...da am preferat sa vin aici sa ma dau cu capu de pereti decat sa fiu rautacioasa
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite