FIV in Ungaria 144
Raspunsuri - Pagina 6
tannoo25 spune:
cri, as ramane cu un gust amar daca zadori ar sugera fiv cu hidrosalpinx ...
pe langa asta, mai ai multe alte investigatii de facut; un fiv nu e atat de simplu, nici psihic si nici financiar...
gandeste, si ia cea mai buna decizie...
samira33 spune:
lorena,tu esti singura sau cu soata ta???
la ce camera stai???
noi vom sta la camera nr.3...ca i-am zis lu' Robert sa nu ne mai dea camera nr.4 ca de data asta...schimb protocolu'...vaz' ca s-a shimbat si embriologul...schimb si camera la pensiune...clar si rezultatul tre' sa se schimbe.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana3110 tannoo noua PK ne-a zis ca o data la 6 luni e recomandat. Acu s-ar putea ca el sa fie mai retinut la faza asta... nu stiu |
da, pk e mai intelept in anumite chestii d'ale fivurilor;
samira33 spune:
bombi,nu stiam nici ce inseamna serologie dar nici de ce trebuie facute musai in ziua punctiei???
eu am facut analizele astea dar nu in ziua punctiei.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
lorenaflore spune:
Buna Samira,
eu sunt cu sotul meu si stam la camera 4, inseamna ca o sa stati langa noi. Noi, vrem nu vrem o sa stam pana pe 12 decembrie. Te asteptam!
LORI
lyly_mar spune:
sami,cd esti mai libera ?dar sa dai pe partea aia in care nu am facut progesteronul
am uitat sa zic ,ca mi-a zis embriologul cel dragut ca au achizionat de curand ultimul tip de incubator
lori sta unde ai stat tu...e cu sotu
samira33 spune:
las' ca dau cu mila,soro,ca stiu ce-i in sufletelul tau
hmmm...abia astept sa-l cunosc si eu pe domnu' embriolog...sa-mi fac o lista cu niste intrebari,zic!!!
si asa am eu niste treburi nelamurite pe embriologie,medii de cultura,embrioni etc etc.
e tinerel,frumusel???cu oki marca PK???
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
olimpiadobre spune:
Buna,
Am o prietena care a facut fiv 6 in primavara la Szeged si doctorul a vazut ca are hidrosalpinx. Si-a scos trompele intre timp si acum tot incearca sa obtina o programare tot acolo pentru fiv 7. Eu am ramas socata de patania ei si tot intrebam la ecocrafii daca nu cumva am hidrosalpinx.
Lyly mar, mult succes! Nu am fost pe faza. Cum au fost embrionii?
cri_cri_cri spune:
Salutare!
E o vorba din popor care zice ca graba strica treaba.....cine-a zis-o cred ca n-a vorbit degeaba!Aveti dreptate, am vb si cu sotul, mergem luni la Niculescu si daca zice laparo...asta e, facem!Si o luam de acolo,vedem ce ne zice dupa operatie si ce variante ne raman. Recunosc ca eu m-am aruncat un pic cu capul inainte dar mie FIVul mi se parea cea mai scurta varianta pt bebe ca de asteptat sunt satula...
Deci pana una alta, ma voi muta la aspirante....ca de aspirat....aspir si-om mai vedea.
Merci tuturor pt sfaturi si incurajari si va doresc numai bine si...sa curga liniutele!!!!
ioana3110 spune:
Samira, merci de sfat. In concluzie m-am intepat cu Superfat de 10 minute si nu ma mananca si nu ma doare.
Si am vrut sa mai scriu multe dar sunt amarata ingrozitor . Mi-a murit catelul . Catelul meu de 9 ani cu mine, l-am gasit pe camp mort dupa ce a fost batut rau de caini! Asa ca acum va las.
Mai am doar ganduri pentru Lyly acum. Lyly, lipeste-i bine!