FIV in Ungaria 144

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

cri bine-ai venit! Pana cand vei scrie 10 mesaje, postarile tale vor fi moderate si nu apar in timp real.
N-am inteles o chestie: daca sotul e ok si tu ai cel putin o trompa ok si hormonalele sunt bune, de ce ti s-a recomandat FIV?
daca vrei sa faci FIV, tre' sa operezi acel hidrosalpinx, pentru a-ti spori sansele de reusita. Iar cu analizele de FIV, de ce te grabesti?
Nu vrei sa verifici intai ce-i cu trompele tale, cum e ovulatia, endometrul, iar dupa ce sti sigur cum stai sa mai ceri o parere? Ca poate nu sunteti caz de FIV, ci de inseminare artificiala. sau poate faci o stimulare usoara. Poate ramai chiar natural, monitorizand ecografic ovulatia... Si cand ai toate raspunsurile astea, poti sa iei listuta de analize de la orice topic si sa dai o multime de banuti pe ele. De analize oricum n-o sa scpi, ca si daca ramai graviduta natural, tot vei face o mare parte din ele.

Si care a fost criteriul pentru care te-ai decis pentru Szeged si nu pentru Budapesta?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup fetele mele

aristico,domnita draga,nu-mi atribui calitati pe care nu le am...nu-ti imagina ca am framantat eu painea...io doar m-am ivrednicit sa pun ingrdientele in cuva si sa apas pe buton si in rest minunea de masina si-a facut treaba.
io ma pricep foarte bine sa mananc painea

bombi,multa,dar multa bafta iti doresc.
sa fie o procedura cu reusita.

cri cri cri,bine ai venit,sedere cat mai scurta la acest capitol si nu!!!nu faci FIV cu hidrosalpinx!!!exclus.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Buna dimiziua la toata gasca!!

Samiro noroc cu tine...ca mi-am amintit ca mai aveam juma de paine de casa de la socrela. E inca buna :)

Lyly sa fie intr-un ceas bun!

si multipentru toate fetele cucuiete

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri_cri_cri spune:

aristica , samira33
Deci.....am ales Szeged - Dr. Zadori la recomandarea Dr-ului meu din Constanta, asta a fos singurul criteriu, mi-a povestit de numeroasele cazuri fericite care au venit de acolo.
In acesti 2 ani, am mai verificat si eu una, alta adica: endometru am, ovulatie da, hormoni ok, sotzul bine si acum am ajuns la concluzia ca singura problema ar fi hidrosalpinxul asta care s-a strecurat nevazut timp de 2 ani. Motivul pentru care vreau FIV este ca nu vreau sa mai pierd inca 2 ani de-acu incolo sperand si iar sperand ca sa ajung tot aici. Stiu, poate suna pesimist dar cand toti in jurul tau au copii si lor li se intampla asa...pocnind din degete incepi sa-ti cam pierzi rabdarea. Si laparoscopia asta, daca o fac si imi desfunda trompa....asta nu inseamna sanse mai mari de extrauterina? Si daca-i vorba sa o scot...parca inca nu ma pot impaca cu ideea. Si daca totusi trompa aia este infundata inspre uter si lichidul nu ajunge acolo....in acest caz nu se poate face direct FIV?
Merci si pls nu va suparati pe mine ca vin cu tona de intrebari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

adina, sanatate celor mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

cri am o intrebare f importanta: hidrosalpinxul asta ti l-a vazut un singur dr ? ai mai cerut si o alta parere ? e un caz la dr Albu care la o eco de monitorizare in cadrul schemei FIV i s-a zis ca are hidrosaplinx de catre un dr si cand a vazut-o Albu nu era decat un chist chiar la intrarea pe trompa pe care l-a rezolvat la punctie. Histerosalpingografie ai facut ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Cri
si eu zic sa nu te grabesti
FIV-ul asta nu e o fericire sa stii! Nu iti dori asa mult sa ajungi la el decat daca nu exista alta varianta. Si vorba fetelor. Mai consulta si alt doctor, poate chiar o parere de la unguri...eu iti recomand Budapesta ca despre Szeged nu stiu multe desi e vorba de aceeasi clinica
ca cea din Budapesta (scuzati cacofonia)
Stiu ca e greu sa ai rabdare....eu de 10 ani incerc toate variantele si am ajuns la FIV, dar crede-ma ca si la FIV iti trebuie rabdare de nu itit imaginezi! Abia aici vezi ce inseamna rabdarea. Si FIV nu poti face decat o data la 6 luni. Deci gandeste-te bine inainte.
Cu rabdarea treci muntii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkid spune:

Cri,cred ca sunt cam in aceeasi situatie ca si tine.Ne chinuim de cativa ani sa facem bebe pe cale naturala si ...nimic.
Analizele noastre sunt bune doar ca am trompele infundate...eu am facut laparoscopie si dupa operatie dr mi-a recomandat fiv.
I-am scris mail si lui PK cu rezultatul de la laparoscopie si el la fel a zis ca am nevoie de fiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

la interval de 3 luni spune zadori, dr de la szeged, ca se poate face fiv...cred ca stie ce vorbeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Buna cri_cri_cri,
si eu am fost suspecta de hidrosalpinx stang, in vara, mergeam la o evaluare de rutina si surpriza, surpriza .... In functie de gravitatea lucrurilor sunt doua posibilitati: 1. sa curete ce este pe ea si sa ramai cu ea si 2. sa scoata trompa.
Insa, recomandarea este clara: laparoscopia, pentru ca numai asa poate sa-ti spuna clar care e situatia acolo si nu numai cu trompa ci si cu celelalte.
Oricum, nu ti se face FIV cu trompa bulita!
Cu cat te decizi mai repede sa faci operatia cu atat ai sanse mai mari sa-ti pastrezi trompa.
Eu am facut laparoscopia la dr.Tutunaru. Si de fapt nu era hidrosalpinx, erau aderente (adica eroare de diagnostic)in urma unei operatii clasice de chist endometriozic. Si aceste aderente trageau de trompa si o deformau . Insa, nu-mi pare rau ca am facut operatia laparoscopic pentru ca asa mi-a desprins toate aderentele, s-a vazut clar ca nu e endometrioza si se poate face o evaluare a sanselor de a face un copil pe cale naturala.

Mult succes si sa iei decizia corecta!

LORI

Mergi la inceput