FIV in Ungaria 144
Raspunsuri - Pagina 19
lorenaflore spune:
Fetelor 5ab1na, floryma, naty76va multumim mult de tot pentru ca sunteti langa noi, cele in focuri. Sper ca toate aspirantele la un sa gaseasca calea pentru implinirea marelui vis. Poate Doamne, Doamne il trimite pe Mosul si la noi!
Intradevar, Samira este pe post de mamica noastra, care ne mangaie pe crestet, dar ne trage si una la fund cand o luam pe aratura!
Lilysor, ce faci draga mea draga?
Ioana, cred ca ar trebui sa te decizi repede daca iei sau nu antibiotic. Oricum acum esti cam varza cu sistemul imunitar, poate ar trebui sa te pui pe picioare pana la punctie (atunci, iar iti da antibiotic). Nu stiu in ce stare esti. Daca ai febra, daca iti harjaie pieptul sau expectorezi ar trebui sa iei totusi antibiotic (poti vorbi si cu medicul de familie, ca sa fii sigura ca iei decizia cea mai buna). Daca doar tusesti usor, rosu in gat, sufli nasul, poti incerca paracitamol, lamaie la greu, picaturi de nas, galgara cu sare, infuzii cu sare... Sanatate multa!
LORI
samira33 spune:
fetelor,am si uitat sa va spun ca mi-a raspuns zilele trecute dr.Avram-foarte draguta ca de obicei si mi-a spus-ce-mi spusese si PK de fapt,ca la problemele mele doza de Clexane de 0,4 este suficienta si temerile mele-alea ca doza ar deveni insuficienta din momentul injectarii PRG.sunt complet neintemeiate.
si mi-a zis sa merg la ea sau s-o sun dupa Beta pozitiv pentru monitorizare pe timpul sarcinii.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
olimpiadobre spune:
Buna,
La multi ani de 1 Decembrie!
Samira, la anul prin timpul asta cred ca o sa cauti cadouri de Mos Nicolae pentru bebelusul\bebelusii tai. Amin.
Bafta tuturor fetelor care sunt in tratament si celor care asteapta rezultatul.
samira33 spune:
olimpia,sa ai gura aurita.
eu,parca nu mai indraznesc sa ma gandesc atat de departe.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
ioana3110 spune:
Fetelor, multumiri ca ne tineti pumnii. E tare important sa avem sustinatori :-)).
Lore, am vb si cu PK de dimineata si a zis ca daca sunt mai bine si ma simt mai bine atunci sa contiui cu coldrex si nurofen si bioparox si sa nu iau antibiotic dar ca ma vrea completely recovered pana in weekend
Asta nu stiu cum va fi. Sunt mai bine decat ieri, avand in vedere ca am stat in casa si m-am oblojit, dar azi am iesit pana in oras, foarte scurt si m-a luat iar durerea de gat. Sper totusi ca pe maine sa treaca. Sunt in starea ca ma pisca gatul non stop si nu trece cu nimic si imi curge nasul intr-una si ma dor amigdalele. In rest, sunt fresh
Samira, de azi nu mai bagam in seama nimic, decat ce zice ca vine cu bebe
SI TOTUSI FETELOR, NU MI_ATI RASPUNS LA INTREBARE...
IL IMPORTAM PE PK?
samira33 spune:
'neata
nu-l importam ioana.
lasa-l acolo unde e...imi place mai mult asa,mai la distanta ca daca ar fi prea la-ndemana...mie una mi-ar disparea "interesul" pentru el.
deh...toane de femeie hormonata.
o zi buna tuturor
iar am o stare d-aia de-mi vine sa rad ca tuta,fara motiv
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
dragoste777 spune:
Bafta fetelor in focuri!!!!!
IOana eu asi lua antibiotic pt. ca in ziua punctiei oricum iti da cateva zile, daca nu prea esti mai bine, no sa faca nimica rau si important sa fi total bine pan ala capat nu sa ai simptome saptamani intregi.
ioana3110 spune:
Samira draga mea, pai de interes ca de interes, dar de nevoie ar fi bine sa fiemai aproape, ca avem nevoie de doctor bun cu suflet cald pe langa noi.
Macar un FAN CLUB ar trebui sa facem.
Oricum, dupa ce raman gravida, eu tot pe el il tin de doctor ginecolog! AM ZIS!
Eu sunt tare deprimata. Stau aproape numai in casa de cand am venit, imi astept sotul care va veni maine, ma simt ca naiba ca inca sunt tot racita, ce-i drept a mai trecut un pic dar tot am muci si ma mai pisca putin gatul si ma mai dor putin amigdalele.
afara e vreme nasoala - adica innorata
si uite asa...
Ah, am uitat sa zic ca a inceput sa imi curga putin sange din nas si pe burta, unde imi fac injectiile, sunt plina de vanatai nasoale. Am de gand sa i le arat maine lui PK.
Oare or fi de la Clexane?
samira33 spune:
ioana,de la Clexane sunt vanataile,nu trebuie sa te ingrijorezi.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
danylini spune:
salut fetele am revenit, in ziua 11 de cm endometru e de 4.5 mm :( dar voi continua tratamentul si joi merg din nou la dr. sa fac eco sa vedem daca a mai crescut, eu sper sa creasca , e mult 2.5 mm sa mai creasca?