FIV in Ungaria 144
Raspunsuri - Pagina 20
samira33 spune:
danny,nu stiu unde faci FIV...dar literatura de specialitate spune ca endo trebuie sa aibe minim 9mm in ziua ET.
PK mi-a spus ca nu face ET pe endo sub 9mm.
multa bafta
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
samira33 spune:
fetelor,ma doare capu de-mi vine sa ma dau cu el de toti peretii.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
5ab1na spune:
iar cu durerea aia de cap? un nurofen? ce zici nu merge?
dany poate mai este timp sa se ingroase endo. in ce zi esti?
bombi spune:
grea problema cu endometrul.
danylini, banuiesc ca faci tratament cu estrogen. Ce si cit iei? Ti-a modificat doza dupa echo de azi?
danylini spune:
samira stiu dar eu nu l-am avut mai mare de 6 niciodata, si de aceea nu am facut et luna trecuta si mi-a inghetat embrioni , dr. mi-a zis ca trebuie sa fie de minim 7 mm ca sa imi faca et-ul probabil pentru ca voi incepe si progesteronul si mai creste si de la el. Eu de azi trebuia sa incep progesteronul dar mi la anulat si continui cu tratamentul de pana acuma cu estrimax pana joi si probabil daca ajung cu el la 7 mm voi incepe progesteronul si in 2 zile et-ul.
Eu fac in budapesta la http://www.forgacsintezet.hu/.
Eu problema asta cu endometru o am dintotdeauna, adica de cand am facut ecografe pentru depistarea infertilitati mele, eu am avut 2 sarcini obtinute cu endometru de 5.5 mm dar dr. a spus ca d.p.d.v al lui daca imi face et la un endometru asa mic e ca si cum i-ar arunca pe geam.
danylini spune:
bombi am 3x2 estrimax, plus aspirina si toate medicamentele naturiste de care am auzit ca ajuta si vitamine
acuma din cate am inteles eu am facut din prima zi de cm niste injectii (7zile) care au inhibat ovulatia si am luat estrimax pentru cladirea endometrului si probabil ca voi lua pana va atinge minima propusa de dr., iar cm imi va veni doar dupa ce voi lua progesteron daca totusi nu vom ajunge sa facem et-ul.
danylini spune:
sabina in ziua 11 dar cum sa zic eu in mod normal il aveam de 5 in ziua 14
samira multumesc si iti doresc si tie multa bafta, poate luna asta e mai darnica
scuzati ca am scri mai multe postari
samira33 spune:
dany,nu ai de ce sa te scuzi...scrie cat si ce vrei.
si eu am endo cam micut si cel mai bine mi-a mers cu combinatia vit.e+arginina +laptior de matca am reusit sa aduc endo la 12 in ziua transferului.
sabina,azi e prima zi cand ma doare capu...si cred ca mi se trage de la faptul ca m-am spalat pe cap dimineata,m-am uscat si am plecat fara caciula ...ca deh...io ma simt ca la 18 ani in creierii mei.
si am fost si fara masina ca am fost la biserica,la banca...drumuri d=astea scurte la care mai rau m-ar fi incurcat masina.
mai fete...pe mine ma dor ovarele...daca pasesc mai apasat sau daca merg repede...este o durere perfect localizata in dreptul ovarelor.
si desi n-am facut vreo eco...nush' de ce ma simt plina de oua...poate ca imi induc singura treaba asta,habar nu am...da simt ca-mi ies ouale pe gura daca o deschid.
ma simt altfel fata de datile trecute.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
5ab1na spune:
nu ma pricep dany deloc. n-am facut un et pana acum. sa speram ca are ochi bun si drept doctorul cand alege ziua et.
sami:) n-am facut protocol lung. sunt cu ochii pe tine. faptul ca te simti diferit ar trebui sa fie bine.
bombi ceva noutati?