FIV in Ungaria 144

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

multumesc fetelor pentru gandurile bune.
sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ne vedem visul implinit si desi aici am cunoscut niste femei minunate mi-as dori sa nu mai existe sectiunea asta pe forum.

LA MULTI ANI!!! tuturor ce-si serbeaza onomastica astazi.

adino,cuburile Clementoni au fost un succes...imediat le-a luat la ros!!!

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

samira, told you about clementoni!da chiar ca ceas elvetian. tre sa ne vdm pana duminica OBLIGATORIU!
ioana, nu stiu cum e cu antibioticul in stimulare, dar in sarcina am luat antibiotic de mai multe ori, mai putetnic c augmentinul. daca pk ti-a dat, nu poa sa faca rau, altfel nu iti dadea.

lorena, mega bafta, nu te mai ingrijora atata de nr, fii pozitiva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

La multi ani Andreelor! sau Andreilor daca aveti sotziori cu numele asta!
Raportez ca azi am stat toata ziua in casa, si am baut 100 de ceaiuri si coldrex si nurofen si bioparox.....sper sa ma tina Doamne Doamne departe de necazuri ca ma tampesc de atatea pastile....Sa imi tineti pumnii fetelor, sa ma trezesc bine dimineata, fara durere in gat ca NU MAI POOTTT
Auziti, eu azi iar m-am extaziat la PK- este un amor de doctor. Eu zic sa facem gashca mare si sa-l importam in Romania, ca e prea bun. Ce ziceti? Va inscrieti?

Mergi la inceput

neata

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Neata'! Eu sunt indispusa azi. Va vad pe voi in focuri si eu trebuie sa stau si sa astept, naiba stie ce.... si parca vad cat de naspa va fi pe urma....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

mneata!
Samira, ce-i cu tine?
Anaasta, nu plange fata draga ca nu va fi nimic naspa. Fiecare moment, indiferent cat de greu e, va fi un pas catre rezolvarea problemei! Hai, gata cu smiorcaiala si baga mare!
PS: parca sunt putintel mai bine in dimineata asta. I-am scris lui PK sa vad daca e musai sa iau antibiotic sau ma vindec natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

va salut pe toate si cu mult mult drag va doresc ovocite de calitate si embrioni lipiciosi.
sami, bombi, lore, ioana si tuturor fetelor care mai sunt in focuri va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryma spune:

Salutare fetelor si La Multi Ani!

Lyly sa auzim de 2 liniute, lore si ioana sa faceti outze multe si de calitate si sa va intoarceti k bebe la purtator.
Samira mult succes si tie o sa treaca timpul f repede si o sa auzim ca Mos Craciun a fost generos anul acesta. (te admir pentru putere si optimismul pe care il daruiesti tuturor celor de aici).
Ana nu ai de ce sa fi trista....asteptarea nu este usoara. Mie mi-a fost dat sa trec prin 2 incercari de fiv nereusit pana acum si de fiecare data am avut langa mine persoane (una dintre ele pentru o perioada mai scurta care a si scris pe acest forum), care au plecat k 2 blasto si acum sunt cu cate un bebe la purtator si reusita lor mi-a dat forta de fiecare data sa merg mai departe pentru ca sunt sigura ca o sa vina si momentul meu. Asa ca nu inceta niciodata sa speri, sa speri frumos ca iti vei purta bebe in pantece si in brate si apoi o sa incununeze frumos viata voastra.

Bunul Dumnezeu ajuta pe fiecare, si visul o sa ajunga realitate, pentru ca un copil e o minune si el face minuni!
, ,

FIV1_Iulie 2011 fara ET
FIV2_Septembrie-Octombrie 2011 cu ET, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

Buna fetelor!
samira,ioana,lore,bombi bafta multa va doresc si Mos Craciun sa va aduca cel mai frumos cadou
si restul fetelor

Mergi la inceput

va pup fetelor si va multumesc pentru urari.
sa ne ajute DD pe toate aspirantele sa ne vedem cu bebelusii in brate.

ioana,nu-s suparata...doar sunt prinsa cu extrem de multe.
au aparut chestii neprevazute-de bine sunt,da tot neprevazute care mi-au incarcat si mai mult programul si asa supraaglomerat.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput