FIV in Ungaria 144

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

lorena,embriologul decide daca ii lasa pana la blasto sau faci transfer de ziua 3.
embrionii trebuie sa indeplineasca niste conditii ca sa fie lasati pana la stadiul de blastocist.

e posibila balonarea,sa-i spui lui PK la urmatoare intalnire despre treaba asta.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Samira, am primit mesajul
noi acum am ajuns la Budapesta dupa ce ne-am ratacit in romania la greu caci am luat-o pe un drum nou si ne-am luat-o:-)))
am ramas total fara voce de la raceala si ma doare gatul infiorator. nu stiu ce sa mai fac si ce sa mai iau...
Lorena, cu tare mare drag as veni sa ne vedem dar mi-e frica sa nu te imbolnavesc caci azi parca imi e mai rau. O sa vad si ce zice PK- nu stiu exact ce pot sa iau asa ca am dat-o cu vit C nurofen trachisan... dar cred ca acum face gatul revolutie si la astea ca nici cu tantum verde nu mai trece
acum mi-am pus un fervex...
Deci Lorena - incerc sa vin maine daca rezist caci cum ies la aer, parca ma taie cineva . acum am incalzit sare si mi-am pus-o pe langa gat. Vorba Samirei, stau si agatata de lampa... sunt curioasa daca am facut ceva oua.
Lore, nu te ingrijora- eu zic ca la ce start ai avut, sigur va merge brici totul
Pup fetele
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Multumesc Ioana, pentru grija. Da cred ca e bine sa pastram distanta... intre microbi. Spor lui PK la numarat ousoarele!

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

buna fetele LA MULTI ANI!!! celor care isi sarbatoresc ziua de nume

eu maine dimineata sunt la Budapesta unde mi se va decide soarta, sper din tot sufletul sa am endometrul ok ca astfel chiar nu stiu ce mai pot face, tratamentul ptr endometru a fost puternic si sper sa isi fi facut treaba

samira multa bafta si cum ti s-a mai zis anul viitor sa srabatoresti cu unul sau 2 copii in brate 30 nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Fetelor, spuneti-mi va rog, progesteronul injectabil trebuie depozitat la rece? Sau la temperatura camerei?
samira, iti doresc din suflet sa fie asta FIVul norocos .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

balanta se tine la temperatura camerei, dar sa nu treaca de 25 grade

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Multumesc, aristica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Gata
m-am intors de la numarat
pai vad ca nici dupa doza asta de cal nu am facut mare lucru
PK vede 3 oushoare mari peste 12 mm si 3 mici sub 10 mm
mi-a dat sa continui cu aceleasi doze pana sambata si sambata merg la eco din nou sa vedem daca le creste si pe celelalte 3
Si sunt putin nedumerita ca m-a vazut ce varza sunt si a zis ca ar cam trebui sa iau antibiotic daca nu simt ca sunt mai bine, si mi-a prescris Augmentin...el zice ca nu e o problema in faza asta daca iau dar mie imi e frica tare. a mai luat careva din voi antibiotic pe stimulare?
Pana una alta am luat un spray Bioparox= care e local desi are si asta putin antibiotic..
Lori, PK mi-a zis oricum ca sa nu ma prinda pe afara acum si sincer chiar nu vreau sa iti periclitez FIV-ul, asa ca te anunt imediat ce imi revin si simt ca e bine. Tu ce ai facut azi la clinica? cum a fost?
Lyly- noutati?
Samira, te asteapta Budapesta cu drag - am auzit targ de craciun cu bunatati multe :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

ioana ,eu sunt la munciii...ca ma asteptau ca pe bomboana pe coliva sa vin nu am noutati..
sa dea DD sa iti creasca toti foliculasii
cred ca poti lua si o tuica fiartapoate ajuta

Loriii,cum esti?
danylini,bafta multa,multa!tu o eco in Romanica nu ti-ai facut,sa vezi cate endometru?

aristico ,La multi ani!
samiro,spor la injectat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

La multi ani, Andreelor!
Ioana, nu-i nici o problema, important e sa te faci bine. Multa sanatate, ai grija de tine, PK are dreptate, nu ai ce cauta afara. Citrice multe, fructe multe si in varful patului sa stai!
Lily, sunt bine! 4-6 foliculi au ajuns la 14-15 mm, restul sunt mai mici asa ca de azi facem pe langa Menopur si Cetrotide.
Pe noi ne-a chemat la clinica la 9.00 dimineata, asa ca ziua e lunga. Azi am fost la Zoo si pe la 17.30 am ajuns la pensiune. Acum sa vedem ce facem maine, e zi libera. Vineri din nou la eco, iar duminica cel tarziu luni fac punctia, in functie de eco de vineri.

LORI

Mergi la inceput