FIV in Ungaria 144

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Fetelor, sunt racita cobza si nu stiu ce am voie sa iau
Mi-e si frica pentru ficatul meu cu 4 injectii seara si 4 vitamine dimineata
voi ce ziceti?
lyly, eu te inteleg prea bine draga mea
Asa am venit si eu in vara acasa. Dar daca tot nu crezi in ei, macar nu te mai stresa, ca poate asa ai sansa mai mare sa se prinda
mie imi spunea o colega care a facut fiv aici ca dimineata cand s-a dus la transfer, toti erau 6C sau D si la jumatate de ora pana cand i-a trasferat devenisera 8A vre-o 4 din 7.
Deci nu cred ca e atat de grav. eu zic sa iti iei gandul pentru 10 zile si sa te distrezi si relaxezi. Asa au cele mai multe sanse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Buna,
Lyly mar, iti tin pumnii?
Cine s-a cautat de adenomioza si cum? Va rog sa- mi dati si mie mai multe informatii ca mi-a intrat chestia asta in cap. Am facut histeroscopie ( am mai facut una si acun doi ani) si mi-a spus ca mucoasa uterina avea aspect inflamator polipoid si era improprie pentru implantare. Data trecuta a fost acelasi lucru si aveam si un polip care s-a scos.Va pup pe toate!Spor celor care se inteapa si sa fie cu folos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ioana,cu tot respectul,eu nu cred povestea asta cu embrionii care s-au transformat in juma de ora.
si cum s-a putut constata treaba asta???ca intre momentul in care vezi embrionii la microscop si transferul propriu-zis in uter trec doar 2-3 minute.
cel putin la PK asa se intampla.

o seara faina tuturor

olimpia,daca nu imi joaca memoria feste stiu ca mami vreau are adenomioza asa ca o poti intreba pe ea mai multe.

LA MULTI ANI!!!sotului Lorenei,desi nu-l cunosc deocamdata...dar o sa-l cunosc saptamana viitoare.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

fetelor, ce liniste azi pe forum.... tocmai azi cand stau in varful patului ca nu pot face nimic de racita ce sunt, si nu am cu cine sa povestesc...

Mergi la inceput

fetelor, ce liniste azi pe forum.... tocmai azi cand stau in varful patului ca nu pot face nimic de racita ce sunt, si nu am cu cine sa povestesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Merci , Samira.
Am citit undeva in urma ca mami vreau ar fi fost banuita de adenomioza si hidrosalpinx , dar nu stiu ce s-a intamplat mai departe. Nu stiu daca s-a confirmat si ce a facut. Poate imi raspunde ea. Merci mult!
Spor la tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

olimpia,trimite-i MP ca il vede cum intra,asa poate nu va potriviti prea repede.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Salutare tuturor
Lylyshor fii increzatoare in puii tai!
Am o prietena care a transferat 2 embrionasi de calitate slaba, si puii au avut taria si puterea sa prinda viata.Fata deja a si nascut perechea de gemenasi, chiar daca a fost o sarcina dificila,,,
Fruntea sus scumpa esti in gandurile mele!
Samira si la tine ma gandesc mereu, mult susces!
Lori, bafta la numarat outze si umplut cartoane! Sa fie cel norocos
La multi ani sotului! Sa fie sanatos si sa deveniti parinti cat de curand!
Am si eu o intrebare, cine stie daca in Ro se da Spermotrend fara reteta?
Va pooppp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

jaguar,se da fara reteta..sa il pui pe domnu' sa ia 3 luni inainte de FIV

Lori te astept cu vesti maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Citat:
citat din mesajul lui lyly_mar

jaguar,se da fara reteta..sa il pui pe domnu' sa ia 3 luni inainte de FIV

Lori te astept cu vesti maine

Mercic Lyly asta intentionez sa fac, 3 luni sa-i dau la' domnu'
Am sa rog pe cineva care pleaca in tara in dec, sa-mi aduca si mie,,, k aici nuj dak este si apoi dak chiar e, se lasa cu cantec mare pana faci rost de reteta si procuri ce-ti trebe
Poopici si o seara buna tuturor

Mergi la inceput