FIV in Ungaria 144
Raspunsuri - Pagina 11
lorenaflore spune:
Multumesc Lily pentru raspuns si pentru tot ce ai facut pentru mine! Te pup!
Azi a fost o zi superba la Budapesta, a aparut soarele si a fost mai cald. Am fost in zona pietonala, am facut cumparaturi (cadouri pentru sotul meu - maine e ziua lui) si am fost si la Piata Centrala unde am cumparat prostioare.
LORI
5ab1na spune:
lyly se va prinde si va ramane cat trebuie ca sa nasti un copil sanatos. asa trebuie sa gandesti si asa va fi.
lorenaflore spune:
Lilisor,
incearca sa gandesti pozitiv, un moral sus iti dubleaza sansele... chiar si cu cei doi pitici ai tai. Ma gandesc la tine si iti doresc sa-ti se intample minunea!
LORI
samira33 spune:
va pup fetelor
ce faceti???
adino,sincera sa fiu asa mi-as fi dorit cel mai mult...s-o primesc...daca nu mi-ai zis!!!
si asa in ziua in care am gasit-o cautam de fapt o Banca Transilvania s afac o plata si cautand banca am dat de un magazin cu articole bisericesti,am intrat si mi-au cazut ochii direct pe icoana cu Sf.Parinti...am zis ca-i un semn.
ioana,eu as face injectiile cu o ora mai devreme in ziua urmatoare...cu inca o ora mai devrem in urmatoarea zi si tot asa pana as ajunge la ora de administrare 20-21.
lorena,e normal sa te intepe ovarele.
hai,curaj...nu-i mare filozofie sa te injectezi singura...si iti spune asta fricoasa fricoaselor.
lyly,bine ai ajuns acasa domnita.
cum a fost drumul???
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
adipapazi spune:
lyly, fruntea sus!
samira, oricum ti-o dau.
lore,bafta,faina plimbare, am nostalgii!!!!
qiao, sunt bine bebeii, i-am si scos afara!
5ab1na spune:
ohoho adipapazi ce copii ascultatori ai. ah ce-mi amintesc si eu de otetul ala, de cand eram mica. si spirt...numai cand vedeam carpa aburinda de spirt ma apucam de urlat:) ce vremuri bune:)
QiaoBing spune:
lorena e aproape miezul noptii as aca pot sa ii urez sotului tau La multi ani si copil/copii frumosi si sanatosi !
adiapazi ufff, bine ca le-a trecut.
lyly ai incredere in puii tai ! si pe mine ma pocneste din cand in cand pesimismul ca din cauza varstei ovocitele/embrionii mei ... bla-bla, dar il trimit departe si ma pregatesc de primul, unicul, maretul, plin de succes FIV !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
elenus26 spune:
Neata gagici!
Bine ai revenit acasa Lylysor! M-am asezat si eu proptea langa celelalte fete pentru moralul tau si sa fie cu noroc!!!
Qiao am reusit sa ajung vineri la intalnire. A fost interesant... Ce mai face Gugulush?
Lori un pentru al tau sot si o sa bem in cinstea lui un paharel...doua...trei...
Adino pup copilasii cuminti, care asculta de parinti
Sami, Aristica
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
"Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie."
"Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. "
lyly_mar spune:
Lori,La multi ani pt Misulica!Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de multe bucurii si realizari
elenus
qiao
adina
sami,drumul a fost lung ,mai ales ca a fost ceata