FIV in Ungaria 144
Raspunsuri - Pagina 10
rubia spune:
Cri in primul rand scapi de hidrosalpinx (si zic eu de trompa) cu laparoscopie,verificand si trompa cealalta;faci apoi si histeroscopie ca sa verifici si uterul .Apoi incerci vreo 3 luni .Daca nu iese incepi cu profilele de trombofilie(astea-s vreo 1000 de roni) plus PAI 4g/5g (alti 4oo roni) plus hormonalele de Z2,Z14,Z21.PLUS secretia vaginala,clamidia(astea inainte de incercatul cu natural----scuze).Mai sunt dar nu-mi mai vin in minte.Am scris si preturile ca sa stii ce te asteapta.Histero si laparo sunt in functie de locul in care le faci.Eu prima histero am facut-o in spital(Giulesti) pe viiu si a fost groaznica ,a doua la Euromaterna si am primit anestezie a fost super OK,m-am dus si am plecat singura ;la prima eram epava nu puteam sa ma misc.POATE nu e la fel la toata lumea,eu zic ce-am simtit eu.
Cam asa le-as vedea eu ordinea ,sa ma corecteze fetele daca am omis sau gresit ceva.
lorenaflore spune:
Buna Samira, buna fetelor,
Acum e o prietena de la servici care a venit pe la noi vreo 5 zile. Azi a fost a treia injectie, de maine o sa incerc sa-l pun pe sot... ca sa ne acomodam.
LORI
ioana3110 spune:
Fetelor
eu de-abia acum la 1 jumate noaptea am ajuns acasa si m-am injectat. Sa stiti ca nu sunt inconstienta dar ma pune Doamne Doamne la incercare cred eu...
Dar vreau sa va intreb ceva:
Am facut 2 merionale+150 Gonal F + 50 superfact+ 1 clexane
Maine seara e musai sa le fac tot noaptea la 1 jumate? sau pot incerca la ora 10 de ex ? Help please
aadina spune:
Ioana, din cate stiu eu, ar cam trebui pastrata ora la injectii,sau cat de cat apropiata. fa-le putin mai devreme, dar parca nici la distanta de 3 ore
lorenaflore spune:
Buna fetelor,
aseara a fost a treia zi de injectii - menopur 2. Cred ca am simtit usoare intepaturi in partea de jos a burtii, cam pe la ovare.... E normal?
LORI
QiaoBing spune:
lorena si pe mine m-a ajutat sotul la inceput cu Clexanul, la urmatoarea tura m-am mobilizat sa ma intep singura. tie iti doresc ca asta sa fie singura tura de injectii si pe urma sa te gandesti la pampersi, biberoane, chestii din astea 
ioana apropo de respectarea orei de injectare la Clexane am intrebat eu hematologul de la medlife. mi-a zis ca e bine sa fie cam in acelasi interval orar, sa nu faci intr-o zi dimineata, a 2-a seara, pe urma iar dimineata. eu as face injectiile azi pe la 23.45 si maine la 22. 
samira cum te simti de la injectari, ceva reactii ?
adipapazi pustimea e mai bine ?
elenush ai ajuns aseara la intalnire ? eu am plecat la 18.30 de la birou 

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
ioana3110 spune:
Lyly, scuza-ma daca sunt chioara dar nu am vazut, pana la urma, cati embrioni ai transferat? si cum eu fost clasificati? Adica de-abia te-am asteptat cu sufletul la gura si tu nu zici nika?
Merci Fetele de sfaturi. Deci nu-i musai sa fie la aceeasi ora facute? adica cu o ora inainte e ok, da?
lyly_mar spune:
ioana
nu prea am ce povestii...am pus 1de 8B3 si 1 de 2B2..pe al 2 lea cred ca l-a pus ca nu prea avea zile
l-am intrebat ce sa facem mai departe...ca nu imi recomanda fiv pe ciclu natural si ca el ar incerca dc ar fi in locul meu cu ovo donate si mi-a spus ce stiiam...varsta,calitate ovocite ,rezerva la-la-la
cred ca sunt mai mult suparata ca nu mi-a dat inca o sansa
Bafta multa!
stabileste acum o ora fixa ,ca si eu am facut 1 stimulare la 3 ore diferenta fata de ora stabilita si nu s-a intamplat nimic...la tine era z1 de stumulare,.. nu mai schimba de aici incolo
fetele va multumesc pt gandurile bune