FIV in Ungaria 144
Raspunsuri - Pagina 13
ioana3110 spune:
Samira
imi povestea fata ca era in cabinetu doctorei si i-a spus ca nu are nici un embrion cu A
sotul ei avea azospermie severa
dar ea avea AMH de 6 si a facut vre-o 12 foliculi din care vre-o 9 buni
dupa fertilizare inainte de embriotransfer, a zis ca era la doctora ei in cabinet si stateau sa hotarasca pe care sa-i transfere si a venit embriologul sa-i spuna ca s-au transformat in A
si a ramas fata
cu gemeni
ea a facut aici la Biogenesis
adipapazi spune:
la multi ani sotului lorenei!
sar'na de felicitari, poate nu stiti, dar ioakim a mancat azi si 200g fructe, si 550 lapte, si 1 galbenush de ou, si 2 banane (una cu juma de pastrav si una cu juma de borcanel de legume de la humana, ca ale lu ma-sa nu-s bune). basca niste firimituri de chec si de mamaliga cu smantana. doarme cu parturi acum, anicela exemplara as usual.
lyly,
samira33 spune:
neata tuturor si o zi buna
ioana,nu trebuie sa-mi dai explicatii mie,nici nu pun la indoiala spusele tale si nici nu sustin ca daca nu am auzit eu nu exista...spun doar ca,personal, nu cred in asemenea poveste.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
danylini spune:
neata fetele
sper ca ati avut parte de un weekend frumos , al meu a trecut prea repede...
lyly sunt cu gandul la tine si iti trimit multe ganduri pozitive
aristica spune:
ioana imi pare rau pentru cainele tau. Si eu am un veteran de 9 primaveri, putintel cam orb, dar cu un glas cristalin de-ti vine sa-l atarni de limba la 7 dimineata, in weekend-uri...deh, lighioana mamii.
inca odata, imi pare rau!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
ioana3110 spune:
merci Artistico. E foarte greu sa nu ma gandesc zilnic la el dupa 9 ani cat a stat cu noi si ne-a aparat si ne-a bucurat! Era un caine maidanez, foarte foarte inteligent. Din pacate, am stiut oarecum de cand l-am luat de pe strada, ca nu va muri in patul lui. L-am plans mult dar acum ma gandesc ca decat sa sufere cu vreo boala de batranete, poate e mai bine asa: a murit incercand sa cucereasca o femeie :-)
Sa-i primeasca Doamne Doamne sufletelul la el!
Fetelor
Eu maine plec la Budapesta
Samira, eu o sa stau la All4U Apartments undeva in Deak Ter. Ne auzim cand vii, da?
aristica spune:
samirutooo am fost si eu la Albu dupa ultimul FIV. Si m-am dezbracat, ca i-am zis ca io ma urc pe masa ca nu-mi mai vine ciclu si nu-i vorba de gravideala. Endometrul gros-gros, cica e bine ca vine ciclul - dar tot nu vine. Deci sunt ingrozitor de dereglata. Insa, ma dau jos si incepem discutia despre ultimul FIV - episodul 3. Si-i povestesc eu ca ungurasul vostru mi-a sugerat cariotipul, apoi ii povestesc despre discutia cu turcul si ca amandoi mi-au zis ca nici pomeneala c-as fi expirata.
Ei si na c-a fost si el de acord: n-am expirat, cariotipul pare o idee buna si la fel ii pare si medrolul....deh soro, a fost o discutie de genul: Haideti sa va spun si alte pareri!...
Deci m-am hotarat: fac cariotipul. La Medlife, ca mi se scurg zilele de concediu si nu pot ajunge la Budapesta. Ii retrimit mail lui PK, in care-l anunt ca-i trimit rezultatul cariotipului pana la sfarsitul lui ianuarie. Apoi ii pun analizele de la hormonale - cand m-oi regla. Si de aici, anul viitor, ne mai mail-urim, sa vad cand ne-am potrivi pentru un consult initial. Ca turcul nu mi-a mai raspuns de 2 saptamani. Am retrimis mail-ul, dar nimic.
Si se discuta despre pauza dintr fiv-uri...pai daca ar fi sa facem un 2 FIV-uri, cu pauza de 3 luni intre ele, ar fi cam bizar. La mine sunt 40 zile de la ultima menstruatie, deci eu fizic n-as fi reglata in 3 cicluri....cum mama ma-sii sa se prinda ceva cu toate dereglarile astea? Si-am mai patit-o la primul FIV...de aici eu sunt convinsa ca e nevoie de 6 luni intre fiv-uri, adica mie organismul meu incarcat de hormoni, asta-mi indica.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
QiaoBing spune:
aristica ma bucur ca ai revenit la sentimente mai bune si nu te grabesti cu urmatorul. lasa organismul sa se curete, intre timp mai investighezi ce ti-a scapat, mai faci niste cure de aer curat si relaxare ... si eventual niste ace.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
matilda_s spune:
doamnelor
am o intrebare
ati avut probleme cu bila si fivatul dupa stimulare?
pe mine a doua oara m-a injunghiat incontinuu in partea dreapta, eu avand probleme cu o bila lenesa, dar ce este ciudat este ca nu mi-a mai trecut de atunci. ba din contra, cred ca sunt in pragul unei crize de bila.
voi ati patit asa ceva? afecteaza bila sau/si ficatul medicamentele astea hormonale?