Strumfii de iul-aug 2007 au crescut! (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Astazi a fost mai bine la gradinita.Nu au fost evenimente.Si abia dupa ce a spus Monica despre destresare,m-am gandit ca ea e stresata de gradi.De fapt ea vrea sa stea cu mine,acasa.Chiar mi-a spus ieri:mami,la gradi nu e ca acasa...Si stiu ca are dreptate!Acasa are tot ce vrea,de ce i-ar placea la gradinita,unde nici macar nu se comporta frumos cu ea?Cum pot eu sa o conving ca acolo e mai bine?

la toata lumea

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

am aparut si eu

Flori, pana la urma poate o sa fie mai bine la gradinitza, trebuie sa fie

mychy, sanatate poate a fost ultima tura de raceala pe iarna asta. tin pumnii.

eu am scapat, pana acum, in iarna asta, si Luca din decembrie nu a mai avut nimik. a avut atunci un episod de enterocolita nasoala urmata de o viroza, si cred ca si-a facut target-ul ptr iarna asta.

merge zilnic la gradinitza si in rest face prostii, se "razboieste" uneori verbal cu mine, este in faza in care se crede mare si tare, si orice ii zic nu ii convine si " imi arata el mie"
de unde le scoate habar nu am.

in rest, munca, alergatura, cura de slabire si tot asa.
vreau sa vina primavara, sa putem sa stam mai mult pe afara, ne-am pliktisit in casa, e crunt.
lui ii place f mult afara, pe "maidan", este un adevarat chin ptr el cand este ger si nu putem sa iesim si dupa amiaza. ziua sta afara 1 ora, il ia de la gradi la 12 si pana la 13 stau in parc indiferent de vreme, dar dupa amiaza daca este vant/ger nu putem iesi zilnic.

cum ati petrecut ieri? ceva special?

SOACRA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Lulu, ce faci? Cum a fost marea in perioada asta? A inghetat?
Da si eu astept sa vina primavara sa iesim mai mult... pe ger nu le-am prea scos, ca li se face repede frig, ce ne-am mai plimbat rappid asa, de la gradi acasa (si dimineata drumul casa-gradi)
Le-am mai scos zilele astea la zapada, luni, marti... am mai iesit si cu sania
Ce-ai mai facut cu serviciul/colaborari? Ti-a mai venit vreo idee?

Flori, ma bucur ca a fost mai bine la gradi ieri. Sper sa fie si azi.. putin cate putin... Sper sa se poarte si doamnele alea mai bine, ce D-zeu....
Sau totusi, poate reusiti in timp sa gasiti alta gradi... nu's ce sa zic...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

lulu tot asa zic si eu ca o fi mai bine...cand? asta nu stiu inca!Si astazi a decurs totul normal.
Eu am umblat astazi prin nameti si viscol si tare mi-e ca ma voi imbolnavi.Ca de obicei eu sunt prima si Maia ia de la mine.Am luat, preventiv , un paracetamol si am baut un ceai de musetel cu lamaie dar inca simt frigul in oase si ma dor toate.Si noi asteptam sa vina primavara si caldura...
monica am obosit sa tot caut gradinite...Maia trebuie sa se obisnuiasca si sa inteleaga ca in viata mai sunt si lucruri urata si nu se poate numai cum vrea ea.
la toata lumea

Poze

Mergi la inceput

Monica, Flori sunt prinsa intre hartii la birou si de aceea apar putin sau deloc
apoi fug acasa rapid, si acolo am d etreaba si tot asa.
Marea a fost frumoasa dar si furioasa dar totusi nu am avut o iarna grea ca prin alte parti, chiar si in capitala a fost mult mai greu decat la noi.

numai noi mai trecem pe aici?

SOACRA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Sunt si eu in umbra .
Am mult de lucru si nu pot sa ma adun si pace .
Am si un pui de sinuzita, nu stiu ce are cu mine, nu mi-a cerut voie sa vina .
Alex e racit, dar parca mai bine decat ieri. A mers la scoala, deci e relativ bine. Andra tuseste .... ma laudam ca nu au bolit toata iarna si acum surpriza .
Sper sa treaca repede sa poata merge la saniusi.
Am reusit sa incarc ceva poze pe FB daca aveti cont.
cam atat ... sunt intr-o pasa proasta

Mergi la inceput

lulu iubesc marea si te invidiez ca poti sa o vezi in fiecare zi.
Nico imi pare rau ca sunteti bolnavi.Iarna asta pare mai lunga decat oricad si urasc frigul asta care iti patrunde in oase.Abia astept sa vina caldura....Eu beau ceai cu lamaie non stop si deocamdata pare ca m-a ocolit raceala.
la toata lumea si sanatate multa.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Flori, pt virozele nostre eu sunt de vina. Am mers la ski/sanius la -12 grade, apoi de la partie direct la piscina/jacuzzi .
Eu fac limonada cu miere destul de des. Si la munte am mers cu 2.5 litri de limonada dupa noi .
Copiii mananca foarte bine si fructele. Doar cu mancarea e o problema. Alex a devenit foarte mofturos. Nu mi-asi face mari probleme daca nu ar fi asa de slab. Ma gandeam ca daca face mult sport va manca mai bine dar ... nici gand. La capitolul carne nu mananca decat piept de pui la gratar sau snitel dar facut cu max o ora inainte de masa. garnitura accepta doar cartofi prajiti sau piure. Cartofi prajiti eu fac rar.
Azi am pregatit sarmale si supa de pui cu taitei. El sigur o sa guste doar supa .
Am fost la dr si i-a prescris calciu.
Uite ca ma inceput sa ma plang .

Mergi la inceput

Maia nu mananca fructe deloc.Foarte rar zice ca vrea o banana sau o portocala .Nici cu mancarea nu stam prea bine,carnita numai pui (snitel sau rulada la cuptor) si ca garnitura brocoli,cartofi piure si rizotto.Cu supele si ciorbele se impaca mai bine dar toate sunt pe baza de pui.Nici macar la dulciuri nu se indeasa.
Unii copii mananca,altii nu.Eu m-am tot invinovatit multa vreme dar nu cred ca as fi putut face ceva sa fie altfel.Asa ca m-am consolat.Mesele noastre dureaza intre 1-2 ore (la o singura masa!).Sunt fericita ca acum are ceva carnita pe ea si nu mai e numai piele si oase.
Nico stai linistita ca nu esti singura.

Poze

Mergi la inceput

buna,
LUCA e indragostit, de aceeasi fata de anul trecut, anul asta insa e mai cu pasiune...cine cumpara boboc de trandafir aseara la ora 19?
EU
Copilul a dorit boboc roz ptr Adelina.
M-am conformat.
Dimineatza era cam ciufulit, si l-am mai retusat eu pana sa se trezeasca. Ce a urmat nu vreti sa stiti. scandal mare, ca de i-am taiat din codita, de ce e asa ciufulit, ca de ce.....
"EU CE FAC ACUM? MA FAC DE RAS CLAR"
Nu stiu cum a decurs intalnirea, nici macar nu stiu daca a venit dom'soara la gradinitza. aflu dupa amiaza cand ajung acasa.
plus ca se gandeste non stop la ea, ma pune sa ii dau cate o bomboana ptr ea sa ii duca la gradinitza.
si mai exista o dom'soara, ea il place pe el, el nu, si ea plange zilnic ca vrea sa se faca nevasta lui Luca si el nu vrea.
o nebunie

SOACRA MARE

Mergi la inceput