Strumfii de iul-aug 2007 au crescut! (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Lulu am si uitat cu e. Pe domnisoara noastra trebuiea sa o cheme Ramona. Era dragoste mare domnule pe la 4 ani . Imi povestea cate in luna si in stele de Ramona. Din pacate am schimbat gradinita si intalnirile sau rarit. Acum e la poluil opus. Fuge sa nu il pupe fetele
Flori la mine Alex manca fosrte bine. Pana la 4 ani nu am avut probleme. Manca tot, si foarte sanatos. Acum ma bucur ca macar mananca fructe. De curand a renuntat si al lactate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

lulu hai ca ai reusit sa-mi redai buna dispozitie.Oare ce simt ei cu adevarat?Si Maia imi povesteste de un baietel,Cristian,da cred ca el e mai mult un coleg de "suferinta" ,pentru ca ei doi sunt singurii pedepsiti,decat un iubit.
Uite aici o floare pentru amorez .
Nico se spune ca e doar o faza pe care o depasesc.Unii mai repede,altii mai tarziu.Pana atunci noi ne punem creierii pe bigudiuri.

la toata lumea

Poze

Mergi la inceput

Ei, sunt optimista si eu dar ... Andra il copiaza. Cum a spus el ca nu ii place ceva incepe si ea .
Nu de mult le intrase in capsor ca sunt vegetarieni . Le spun ca nu exista copii vegetarieni si Alex imi raspunde "Cum nu? dar noi ce suntem?"
Sa iti spun ca la scoala isi pune pachet sandwich cu paine, unt si cascaval? Uneori renunta si la cascaval .
Pana la urma e bine ca sunt sanatosi.

www.facebook.com/media/set/?set=a.343239429049400.83517.100000900362878&type=3" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Da,e bine ca sunt sanatosi!Toate cartile spun ca asta nu e decat o faza.Dar nici una nu spune cat tine faza asta?!Ca nu e usor sa fi parinte de copil care nu mananca decat anumite lucruri.Si pana la urma daca refuza sistematic multe lucruri ,intervin carentele.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Neata! Sa aveti o saptamana cat mai usoara!

Ref. la mancare, multumesc Domnului ca n-am prea avut probleme cu fetele la mancare. Au mancat, poate uneori mai bine, alteori mai putin, dar per total a fost ok, au acceptat diverse alimente, manca legume, fructe, lactate, carne...
Mai au ele mici scapari, ar mainca la dulciuri daca le-as lasa "la liber", dar cred ca asta se intamla frecvent la copii...
Asa ca dulciurile le au rationalizate

Lulu, Nico, haiosi ai vostri copii cu problemele lor sentimentale Noi n=am ajuns la din astea (inca)...
Vad ca Luca a ramas consecvent, imi amintesc de anul trecut de Adelina.
Nico, tin minte ca atunci cand s-a nascut Andra, Alex isi dorea sa o cheme Ramona, imi aduc aminte perfect de la odisee. Se tragea de la acea colega a lui de gradi?

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Neata si sa aveti o saptamana cat mai frumoasa.
Va invit la o cana de cafea pentru a incepe cat mai bine saptamana.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mneatza,

intalnirea lui Luca cu dom'soara a decurs...exact ca in filme...s-a dus Luca cu bobocul la Bianca, cea care plange dupa el, ptr ca Adelina inca nu venise, si cand a aparut Adelina si-a cerut florea inapoi si a dat-o Biancai, si ii spune:
Tu esti printesa!
si toata ziua a fost un fiscao, Bianca plangea, Adelina nu vroia sa lase bobocul din mana, si tot asa, doaman abia astepta sa se faca pranzul sa se termine povestea.

Apropo de mancare, Luca mananca f bine, aproape orice. adik sunt f putine alimentele pe care nu le manana deloc: ficat, telemea, spanac...si cam atat, in rest orice si la orice orasi mai ales fructe si legume, este e mare fan, dar nu refuza nici fripturica sau pestele, iaurtul simplu cu fulgi de porumb, plus ca zilnic cere ciorba/supa la pranz.

pup, o saptamana usoara va doresc.

SOACRA MARE

Mergi la inceput

Mai lulu dar la voi problemele sunt serioase,nu gluma!Noi inca nu ne-am confruntat cu probleme dintr-astea si tatal Maiei spera ca in urmatorii 14 ani nici sa nu fie .Ca face deja tot felul de planuri de-ti vine sa mori nu alta!Ca de ...e tata de fata...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna seara!

Ce faceti, nimeni nimeni nu mai intra? Iar pauza?
Eu sunt saptamana asta la un curs, asa ca nu prea sunt la calculator..

Pupici

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

salutare!
Eu sunt toata ziua la PC dar nu apuc sa intru si pe DC. Am cateva proiecte cu termene de predare foarete limitate .

Imi face si mie cineva un rezumat la ce sa intampla cu scoala?
Nu m-am uitat nici la Tv si habar nu am daca facem clasa 0, cand trebuie sa ne inscriem, daca ne inscriem la ce scoala vrem noi , etc.

Mergi la inceput