Strumfii de iul-aug 2007 au crescut! (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Mai merge,mai sta pe acasa!Din cauza hiperactivitatii ei educatoarea o pedepseste si nu prea ii vine sa se duca.Dar atunci cand nu are probleme ,merge.O sa incerc sa pun cateva poze noi.

Florentina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Cred ca era bine daca gaseai o grupa cu putini copii. Asa ar putea educatoarea sa ii dea mereu cate ceva de lucru, sa o tina ocupata, dar sa schimbe activitatile des. Nu mi se pare corect sa o pedepseasca, banuiesc ca stie de ce nu sta prea mult timp cuminte.
Domnisoara mea e la polul opus. E cel mai cuminte copil din grupa si sincer nici asa nu e bine. Sta cuminitita toata ziua sa primeasca bulinuta . Nu deranjaza pe nimeni, nu vorbeste daca nu o intrebi (asta doar la gradinita sau cu straini), deci nu prea e activa. Poate anul viitor o vom muta la alta grupa. Aici sunt prea multi copii iar d-nele o lasa in pace, se bucura ca ea e cuminte.

Mergi la inceput

E singura gradinita cu program pana la 12 din apropierea noastra.Nu stiu daca educatoarea stie sau nu stie despre hiperactivitate;nu am avut nici un chef sa ii spun (sa nu imi bat singura cuie in talpa) pentru ca daca si-a facut temele ar trebui sa isi dea singura seama iar daca nu stie s-ar putea sa-mi spuna ca o sa-i molipseasca si pe ceilalti!
De cateva ori a tras-o de par iar altadata a lovit-o dupa cap.Si in fiecare zi o apostrofeaza cu tot felul de epitete.Pentru ca nu am alternative nu i-am spus ca Maia mi-a adus la cunostinta comportamentul ei, asa ca am incercat cu un plic.O saptamana s-a comportat foarte frumos si cu Maia si cu mine dar dupa o saptamana a revenit la vechile obiceiuri.Nu pot sa ii dau un plic in fiecare saptamana.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna seara,,
pacat ca topicul nu mai este asa activ, dar cine stie...poate isi revine.

Flori, bine ai revenit.
Daca discuti cu educatoarea despre comportamentul ei oare nu rezolvi nimik?
Nu mi se pare tocmai ok un asa comportament mai ales la un cadru didactic.

Noi am avut o mica vacanta saptamana trecuta si am fost plekati la munte. acum ne-am reluat activitatile zilnice.
Luca la gradinitza si noi la job.

SOACRA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

ohoho... s-a animat subiectul!!! Nu pot mdecat sa ma bucur, ca la un moment dat tot ma chinuiam sa0-l tin pe prima pagina

Florentina, si mie mi se pare necorespunzatoare atutudinea educatoarei, mai ales daca sunt mici probleme...nici daca nu erau, tot nu era ok.... Si cu plicul e aiurea, ce D-zeu...

Alta gradi in zona nu e? Trebuie sa fie neaparat cu progra scurt? Zic pentru ca exista gradi cu program prelungit, unde poti sa lasi copilul la program scurt, il iei la 12-13, inainte de masa/somnul celorlalti copii

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare!
Si eu ma bucur ca s-a mai animat subiectul.
Flori, la fel ca si Monica cred ca poti sa o muti la o gradi cu program prelungit. Noi avem 5 copii in grupa care pleaca la ora 13.00 acasa. Nu cred ca asi tolera un asa comportament. Nici gand de plic. Incearca sa discuti cu doamna si poate rezolvi ceva.
Eu le-am spus mereu tote nemultumirile.
Lulu profita de vacante cat inca nu a inceput scoala . Noi vrem sa mergem peste doua saptamani la munte dar mai mult de doua zile nu pot sa il invoiesc pe Alex de la scoala . oricum o sa ne fie greu sa recuperam temele. daca merge fara teme primeste I .

Azi Alex a avut un concurs la matematica. A facut ce a fost greu si a gresit la ceva banal . Nu stiu cum sa il fac sa fie mai atent, sa nu se mai grabeasca, sa verifice. Nu are rabdare sa reciteasca. Acum ii pare rau, dar .... asa e mereu.

Mergi la inceput

lulu,monica bine v-am regasit
Maia are inca probleme de alimentatie si nu mananca nimic, nicaieri ,nici macar daca e rupta de foame.Numai eu o pot hrani iar masa de pranz dureaza cam 1,5-2 ore.Si sa nu credeti ca mananca o oala de ciorba!
Alte variante de gradinita nu mai am pentru ca le-am epuiza pe toate.Am incercat la o gradi particulara unde erau cativa copii de diverse varste dar nu a mers din cauza ca nu manca .Am incercat sa discut cu directoarea sa ajungem la o varianta fara mese si numai doua ore de program dar pretul era disproportionat pentru doua ore.
La cealalta gradi cu program scurt am incercat anul trecut si am avut si acolo probleme cu educatoarea.
Cu doamna de aici am mai incercat sa vorbesc dar ea e foarte sigura ca Maia e foarte cocolosita si din cauza asta nu sta intr-un loc.
Nu cred ca a auzit de hiperactivitate sau stie cu ce se mananca.Deci clar nu stie ca acesti copii nu vor sa supere pe nimeni ci asa sunt ei.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza.
sherezada, bine ai revenit! imi pare rau de problemele voastre.....e frustrant cand te izbesti de nepasarea si nestiinta unora. insa cred ca ar trebui sa vorbesti cu educatoarea, ca poate pricepe si mintea ei ingusta ca e vorba de un copil cu o problema, pe care trebuie sa o trateze ca atare. problema cu mancarea e legata de retardul motor? nu vrea sa manance sau cum? of, imi imaginez cat de greu trebuie sa-ti fie.....

noi, suntem ok. am trecut cu andrei prin toate:laringita, bronsita, enter viroza, c0njunctivita etc etc. partea buna e ca a trecut peste boala mai usor ca inainte. treptat sper sa se imunizeze si sa revenim la normal. la gradinita ii place, se ocupa de ei . sunt foarte multumita ! acu suntem toti raciti, unii cu gatul altii cu nasul:) andrei a tusit tabagic, i-am dat siropele dar l-am trimis la gradi. vad ca inca tuseste dar mult mai rar. il tratez si eu babeste cu ce ma pricep si sper sa fie bine. saptamana trecuta l-am dus la ORL, ca il banuiam de polipi, dar cica inca nu-s de operat.
abia astept sa vina primavara

"Munca in exces dezumanizeaza si de aceea e imperativ sa vedem munca cel mult ca pe un rau necesar, ce trebuie evitat sau scurtat ori de cate ori avem ocazia, daca vrem sa ne pastram integritatea fizica si sanatatea mintala. !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mneatza,

este un ger aici, este crunt, iar la mine in birou sunt 28 de grade , nu pot opri caloriferul, bate soarele toata ziua in geam.

asa este Nico, profitam acum, pana incepem scoala. mai vrem sa mergem o tura la munte, pe la sf lunii februarie.

muchy, ma bucur ca Andrei trece mai usor peste boli.
si Luca a avut un episod urat de enterovirus inainte de craciun si apoi laringita- de care a scapat fff rapid cu aerosoli.
acum are ceva muci, putin, dar de la frigul asta, ptr in ultimele 2 zile a stat si mult pe afara, in ger, in vant, in zapada , in cate doua reprize/zi.

Flori, Luca este la o gradinitza de stat cu program normal.are in grupa lui o fetitza cu sindromul Down si un baiat cu ADHD, dar totul este absolut normal, educatoarea este un om exceptional si se ocupa exceptional de copii, care au facut niste progrese fantastice.
Daca se vrea, se poate, clar are o problema acea educatoare.

eu sunt toata ganduri, framantari,etc.
la birou totul este din ce in ce mai greu, ne-au micsoart de la 01 feb salariile cu 30% ,plus ca in dec si ian ne-au obligat sa stam in fara plata cate 7 zile, deci tot cu vreo 30% in minus a suferit saalriu.
si lucrez la un proiect, pe domeniul meu HR, si cei cu care colaborez trag de mine zilnic sa renunt la job si sa ma dedic lor 100%, numai ca....am temeri.
si cred ca gresesc, sunt constienta ca aici lucrurile nu isi mai revin, nu cum au fost, nici job-ul nu ma mai stimuleaza, nu mai pot face ceea ce faceam 100%, nu ma pot dezvolta, dar cred ca este vb doar de obisnuita.
la naiba, e atat de greu....

SOACRA MARE

Mergi la inceput

Mihaela ,ma bucur de revedere si imi pare rau ca Andrei e racit.Se pare ca toti trebuie sa trecem prin asta!
Problema Maiei de alimentatie nimeni nu stie de la ce i se trage,putem doar sa presupunem.
Cat despre celelalte probleme ale noastre....se pare ca educatorii si profesorii din Romania nu sunt pregatiti pentru copiii cu probleme.Si se comporta in asa fel incat sa ii faca pe parinti sa isi retraga copiii din grupa lor sau chiar de la gradinita ..
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Poze

Mergi la inceput