Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Oana,te inteleg prin ce treci,rabdare si putere, eu zic sa nu-l scoti pe Matei prea des afara din cauza virusilor,noi cam ne ferim,stam mai mult in casa,scos la 2-3 zile cite 1 ora,ca mii frica de viroza,abia am scapat,doar ca mucii au ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ludmila e culmea culmilor, in parc nu am mai mers tocmai sa n se mai intalneasca cu copiii, uneori unii sunt cu muncii pana in gura, tusesc etc
ieri am intrat intr-un magazin si un copil mai mare s-a apropiat de el si l-a pupat, no' ce era sa mai fac...evenimentul era consumat pe cand am vazut eu.
apoi nici sa ii izolezi nu poti...ma tot incurajez ca uite asa se intareste sistemul imunitar...desi nici nervii mei nu rezista la enteroviroze din 2 in 2 saptamani cu varsaturi, diaree si tot tacamul

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Multumesc de urari. Va servesc cu cozonac (framantat la masina de paine) si tort, asta de cumparat ca nu ma pricep la dulciuri. Mai multe duminica cand vin si musafirii.
Ii urez si eu lui razvan de cristina_serban, la multi ani, sa fie sanatos si fericit!
Alice, ce putin mai ai si-ti strangi baietelul miscaret in brate!

Cand citesc ce cantitati papa ai vostrii delfinasi, zau ca-mi vine sa-mi iau campii! La noi e jale, numai la micul dejun papa mai bine(adica fara figuri dar cantitativ tot putin), la pranz si cina doar vreo 10 lingurite, fructe maxim unul, de obicei cam 3/4, nici un biscuit sau covrig nu mananca intreg. Si cred ca e singurul copil care nu mananca pufuleti. Cand nu mai vrea impinge castronul cu mana si zice "data" apoi gata e. Nu mai merge nici cu o maimutareala, nici cu o jucarie, nici cu desene. Sper sa fie doar o faza trecatoare. Bine macar ca-i sanatoasa (sper sa nu ma contrazica).

Mortal Mateo cum le zice animalutelor!
cucuiul lui Vladut sa treaca repede. Si Stefi cade cand e obosita din pozitia stat pe vine, direct in cap, n-am timp nimic sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Vlad nu stie sa cada deloc. Vrea sa isi puna mainike in fata, dar da si cu gurita. El inca nu se catara pe nimic, nu stie, nici nu are forta. I/as lua o casca din asta http://www.thudguard.ro/produsedet.php?id=11

Oana, offf, cum s-a pricopsit cu enteroviroza ??? Dragul de el! Pupamsa treaca repede.

Btz, sanatate si lui Paul !

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

oana, exista o solutie cu morcpv, orez si electroliti, ORS, de la Hipp, pt enterocolite. are 200 de ml.
strumf a facut o singura data o chestie asemanatoare si i-am dat.
costa 12,5 lei 200 de ml.

ma incanta si pe mine iesirea din februarie,daca tot l-ati adoptat pe strumf ca delfinas care este ca asa a vrut el, nu si mami(care-l astepta mmuuuult mai tarziu).

azi a papat mai bine,ca am revenit la eternul dovleac fara de care nu se poate.

ma doare infiorator gatul cu tot cu omoplat.in cat timp o trece,ca am deja 4 zile de dureri si nesomn.

tata mi-a zis ca i-a adus strumf salopeta groasa azi si i-a zis:taie(tataie), tru-tru(adica papa tu tu,adica hai afara, ce nu pricepi?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Ehhh asa e fetelor cu copii astia,cind sint mai bine,cind mai mofturosi,dar o sa treaca si fazele astea,scapam si de viroze,si o sa si pape toti bine ca nu o sa reusim sa le pregatit. Scapam de "micile" probleme si vin altele mai vesele si tot asa! si cu noi parintii s-au chinuit pina ne-au vazut mari,acuma e rindul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

fetele multumesc mult de tot pentru urari. tururor. sunteti niste dragute, dar asta nu-i nimic nou.

Va servesc cu o felie mare de tort si cu un suculetz.

eu sunt pe fuga, cu pregatiri pe aici, acu cat doarme riana. azi asteptam buncii, sora mea cu nepotelul si o verisoara. in we avem gasca mai mare.

histamina ti-am scris pe e-mail.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Vlad nu stie sa cada deloc. Vrea sa isi puna mainike in fata, dar da si cu gurita. El inca nu se catara pe nimic, nu stie, nici nu are forta. I/as lua o casca din asta http://www.thudguard.ro/produsedet.php?id=11

Oana, offf, cum s-a pricopsit cu enteroviroza ??? Dragul de el! Pupamsa treaca repede.

Btz, sanatate si lui Paul !

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Matei tine capul ridicat atunci cand cade pe burta sau pe spate...dar oricum da cu barbia de podea, asta e...

sa vad cand se trezeste daca vrea de mancare, poate sper eu ca scapam si o fi doar derajat la stomacel

Histamina inca nu avem diaree, sa vedem...incerc si hipp

fetele vad ca incepe sa se contureze MI 2

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2

Mergi la inceput

Cris am uitat, ia-i casca aia daca asa esti tu mai impacata...filmeaza-l putin sa vad cum umbla singurel, vreau sa il vad comparativ cu Matei
iti arat si eu

1an + 08.07.2010

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ochidut, acum cand am citit intrebarea ta mi s-a facut un gol in stomac. Am emotii dar abia astept sa il vad

Laura, la multi ani!!! Si lasa copilul in pace ca arata foarte bine, si daca e sanatoasa, inseamna ca ii ajunge mancarica, nu?

Cristina, sa-ti traiasca flacaul! Va pup pe toti

Crispro, invata el sa puna si mainile. Asa facea si mara. Punea mana si apoi dadea cu gura.. Cu tremuratu c sa zic, pe mine ma apuca dup-aia, cand se linisteste copilul din plans

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 34+

Mergi la inceput