Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(108)
Raspunsuri - Pagina 3
mirela2 spune:
relusa codoriseala placuta si ma bucur ca sunteti bine
ai mei sunt egali la capitolul dinti, fiecare are cate 5 bucati
si am gasit o reteta faina de budinca: 3 linguri de gris, 250 de gr de iaurt, 2 oua ,2 mere rase, o feliuta de gutuie rasa(sau piersica jumatate), 3 linguri de miere sau glucoza pulbere(nu i-am dat zahar pana acum,daca voi ii dati, puneti 2 linguri de zahar), o lingurita mica de scortioara(antibiotic natural). se amesteca totul si se pune intr-un vas de jena tapetat cu unt la cuptor pt 40 de min, treapta 4-5, pana de vine aurie.
se rastoarna dupa cca 30 de min de la oprirea cuptorului.
se infasoara intr-un servet curat. pt 15-20 d emin.
ies cam 8 portii de bebe, 4 portii de adult.
as face o si eu dar la ce cuptor o coc?
mai dar pe unde umblati????????e frig afara, sunteti inca sub plapuma???
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
Lorich spune:
Intalneala si bebeluseala frumoasa fetele!!! Abia astept pozici.
Mada mersi de reteta.
Aaa... un scurta si ma duc, aseara m-am speriat de mi-a veni rau, am tremurat, ma clatinam asa de frica. Eram singura cu amandoi si ma apuc sa-i dau Anei cele 5 picaturi de Vitamina C. I le dau, apoi vrea recipientul, tubul ala. Ok, o las, e palstic si inchis bine, nu stiu ce a facut, ca o secunda mi-am aruncat ochii la altceva, ca la un mom dat a marait un pic si incepe sa lase capul asa moale, si sa inchida ochii! Am innebunit, mi s-a parut ca-si pierde cunostinta sau ceva... am repezit-o la baie, apa rece...intre timp mi-am dat seama ca a facut ceva cu tubul ala de Vitamina C. Cred ca l-a bagat in gura, in gura avea vitamina C, acra, apoi din greseala si l-a dat in ochi. Si d ela acreala aia i-a venit sa inchida ochii, sa faca faza aia. Ce s azic, eu mi-am speriat de a trebuit sa--mi schimb chilotii maro!!
O zi super si La multe lunite sarbatoritilor
Relusha spune:
mirela tu nu ai cuptor, eu nu am gutuii.... multumim de reteta, o incercam in tara....gutuile asteapta la mama pe dulap
lorich, Doamne ce sperietura.....bine ca a trecut si nu a fost decat o sperietura....acuma mi-am amintit de accidentul cu Robert... Dumnezeu e sus si are grija de noi....
la noi o sa fie jale cu statul in scaunele de masina.... pe R cred ca il mai pacalim, dar pe D o sa fie greu....aici nu avem masina, asa ca nema antrenament cu scaunul....l-am pus intr-o zi in scaun in casa, ei cand s-a simtit legat a inceput concertul....imi caut niste dopuri de urechi mai ales ca tati nu o sa fie tot timpul cu noi.... are 2 delegatii in Europa....
am spor la scris ca micul terorist doarme la muma-sa in brate....
madalina_m spune:
Neata!
Razvan inca doarme, ca sa fie fresh mai incolo.
Lori ce sprerietura. Si eu ii dau sticlutele sa se joace cu ele. Imi era frica sa nu zici ca a inghitit-o ca asta e stresul meu cel mare.
Mire intalneala e la mine acasa, in Titan.
Shines spune:
Pe mine m-au innebunit astia cu gazele lor
si abia a inceput frigul.
dimineata eram tot inghetati,se oprise centrala de mult,gaze ciuciu..
aia de la gaze ''pai nu e vina noastra'' da a cui,a lu mama?? ca imi ingheata copii de frig.
am o stare de draci de dim
roxx26 spune:
Neata!
Si Catalina doarme inca...azi-noapte a avut program de dans
Sa vedem cand s-o trezi, sa mancam si sa o luam din loc.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
florintunde spune:
Si Eu parasc una bucata fetita debusolata!asta care dormea intr-o bucata 9 ore..de la 10 la 7 dim cand a primit tzatz si a mai tras un somn pana la 9..acu ne trezim la 1 la 3 la 6 la 7..am doua tzatze facute prastie
Si vreau sa dormmmmmmmmmmmm
La multi ani ARIANA!
sa fii fericita si implinita!Sa mai vi pe la noi!
simis spune:
Neata!
Simo ,multam de cafea!
Nici al meu nu sta in scoica(inca nu am luat scaun) si adevarul e ca il cam tin in brate la geam, ca Irinuka . Deci dupa ce mi s-a strans stomacul cand am citit ce ati patit voi Lori, ori il leg si asta e ori mergem cu trenul, tramvai si alte din estea.
Roxx ati probat overallul? Ne faci o recenzie?
Brr si la noi e friggg si cade ceva (chiciura cred)
mirela2 spune:
Robert a innebunit 5 lingurite de iaurt+ou+smantana si cereale.....atat a inghitit, in rest a facut un ditai botul
mada de la cat e intalnirea si mai aveti loc pt inca 2 puradei????
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi