Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(108)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Multi pupi de la noi
La multi ani sarbatoritilor de azi

Am "savurat" pozele de la bebeluseala, delicioase .
Aveti niste copii minunati,unul si unul, iar mamicile pe masura.Cred ca v-ati distrat nemaipomenit, inca o data va admir pentru ca faceti treaba asta.
Felicitari fotografilor!

Lansez si eu un SZ: bubutzului meu dupa ce papa ii tot vine inapoi putin, nu varsa nimic doar se aude.E normal, sa ma alarmez? Papa cam 150-200 la masa, e prea mult? cand nu mai vrea ma opresc, nu-l fortez.mersic anticipat pt raspunsuri.

Copii papaciosi pentru cele care aveti probleme



Era sa uit pe FB eu sunt AV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Luiza..bine ai revenit pe la noi,sper sa intri mai des acu. Bafta cu bb2

Raluca..nu am retinut unde plecati,dar judecand dupa entuziasmul tau..e de bine. Bv,sa fiti fericiti

Eu am inceput demersuri impotriva vecinilor...m-am documentat legal si pornesc la drum maine am prima intalnire,primele documente.
le voi demonstra ca nu suntem in jungla si nu face fiecare ce vrea.
de obicei imi iese ce imi pun in cap.

Acusi ma pregatesc de sedinta la scoala,iar stau 3 ore pe acolo in 3h nu se discuta doua lucruri esentiale...numai aberatii. ma rog,sper ca acu o fi mai bine. sa imi zica repede cati bani tre sa las sa o pot taia acasa.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Oscsanica..si Edi papa ff prost de o sapt deja,el a mai facut asa si si-a revenit.
nu mai suporta iaurtul,fructele..ii fac diverse combinatii,papa cateva linguri si atat. nu am ce sa-i fac,sper sa treaca repede ca ma streseaza maxim treaba asta,se aude in burta cum cade apa cand bea,are burta goala.
altceva nu are,e sanatos,vioi,alearga si rade toata ziua..asta e,isi revin ei.
nici eu nu ma gandeam ca va face asa,la cat de bine papa in general.

maine am zi nebuna.
ma duc cu ei la dr.sa consulte pe Cami,pentru ca urmeaza sa le faca un vaccin la scoala si nu am incredere in aia daca o consulta sau nu,mai ales ca stranuta.
o sa il consulte si pe el,e cam infundat de ieri dim de cand ne-am trezit in frig,nu tuseste,muci nu are,febra nu..sa vedem.


Catalina...pe unde esti ?




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmbbc spune:

Revin, Multumesc fetele de raspunsuri; asa credeam si io; numai ca nu am inteles bine: caruciorul trebuie sa-l mentionez ca si bagaj de cala(pentru ca in acest caz si pretul difera) sau compania aeriana intelege asta automat atunci cand fac biletul si spun ca am un bebe cu mine deci il include in pret.
LAURA LUIZA, PPISIC si SIMO o sa mergem in Italia(Savona), acolo lucreaza sotul meu; problema e ca din Romania nu este zbor direct la Genova, numai cu escala, asa ca trebuie sa caut intr-un oras invecinat(alessandria sau torino); din cate stiu eu Savona nu are aeroport(sau poate ma insel?!)
Iti dai seama SIMO ca e de bine!!! ca eu si fiica-mea ne-am petrecut ultimele sase luni fara el in compania lui soacra-measi de bine ca mi-i mai am putin si o iau pe aratuta. Nu-i bai, oricum acum a trecut; PLECAM!!!
Mai vroiam sa zic: LAURA LUIZA, mersi pt."tip" asa si ma gandeam sa fac; sa iau si scoica si ceva borcane de rezerva, chiar daca nu stiu daca fiica-mea o sa vrea ca nu i-am mai dat niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rmbbc

Buna ziua, inca odata de la Braila
cafea... azi nu poci asa ca, iau de la voi virtuala.

Inca odata va zic cat sunt copilasi vostri de frumosi si voi pe langa ei!
Apoi doresc LA MULTI ANI!! bebelusilor de azi si daca sunt si sarbatoriti, sa traiasca si sa fie sanatosi!

Si din ciclul ca sa vezi cat e viata de ciudata si neprevazuta:
daca azi dimineata eram sigura ca o sa fac o crima!!! acum ma simt in al noualea cer! Cred ca i-am consumat lui fiica-mea obrazul de cat am strans-o si pupat-o
Avem vesti nemaipomenite; IMI CAUT BILET DE AVION!! dadada, PLLLLCAAMMMMM!!!!!!! nici nu sunt instare sa gandesc inca.... si mai am o groaza de organizat! de facut bagajele si trimis. Dar avand in vedere ca mi-am petrecut ultimii 6 ani, facand si desfacand bagaje, asta este prima data cand sunt asa de fericita ca am motiv sa o fac!

RUGAMINTE/INTREBARE: fetele care a-ti calatorit cu bebe cu avionul: se poate lua caruciorul la purtator si mai apoi sa-l dau la bagaj de cala? (nu pot sa zic ca se pliaza, mai degraba se strange apropiindu-se rotile; inglesina, daca stiti.) Apoi, daca pot lua borcanase cu mancare si biberon mic cu apa pentru asta mica in avion.

Zic de pe acum un SORRY ca am umplut pagina cu chestii neinteresante... io nu am pe nimeni aici si nici prieteni, si simteam nevoia sa spun si io cuiva ce bucuroasa sunt. "VOI"- BUBURUZELE sunt cel mai aproape de o prietena ce am in acest moment.


Raluca si copilasul meu Carmen (14.12.10)











salutare..
caruciorul mergi cu el pana la urcarea in avion si la scara ti-l prei ei si ti-l da exact cand cobori pe pista...
nici cu un borcan, doua, biberoane si apa plata nu o sa ai probleme...la noi a fost ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Raluca, felicitari! Sa va fie de bine.

Luiza, Ppisic, bine ati revenit!

Mada, al meu de pe la trei luni are chestia asta cu mancarea. Uneori si da afara cam jumatate de lingurita de ceva. Acum daca o fi bine sau nu, nu stiu, dar pediatra s-a facut ca nu ma aude cand i-am zis. Si la cat e de alarmista, nu cred ca ignora daca era grav. Poate mamicile de bebei cu reflux ne povestesc care e granita intre bine si rau.
Daca e mult sau putin, cred ca depinde de la copil la copil. Al meu pana sa se imbolnaveasca manca 260 ml de lapte la biberon, iar la mancare solida cam o cana (200-250 ml).

Lori/Ocsanica la balamuc numai cu mine! Ok, eu am alte motive, dar tot intr-acolo mi-e drumul...

Tocmai va povesteam de baiatul meu care a desurubat biberonul... Ei bine, s-a updatat! Acum l-a desfacut in timp ce sugea din el. Si nu spre sfarsit oroc ca a mai luat al meu musamale de rezerva pentru pat. Una e la murdare, ca e pictata cu kk, una inoata in lapte acum...
Asa ca, extras copil murat din baltoaca, fugit cu el la baie, ca numai in pampers nu avea lapte. In schimb avea altceva... Imbaiat copil, schimbat copil, schimbat patut, executat alt biberon.
Acum trage de mine sa ma dezbrace, ca a ochit o eticheta. Copilul asta, are si fetisuri pe deasupra. La picioare si la etichete...

Dar... Apropo de ce spunea Luiza... Asa zgubilitic cum e, ma indragostesc de el mai mult in fiecare zi.

La multi ani sarbatiritilor zilei!

(Ciudatica, Numeioana, ne mai cititi?)

Vaaai... Ce emotii m-au apucat... Mai sunt 10 zile! Si in a 11-a vom spune primul "La multi ani!" de un an!




"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)


World all details Wallpapers on view

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

fetele..va salutam si noi si va pupam..

prinesei tocmai i s-a cumparat costumas de craciunita ..cica o sa il aduca Mos Nicolae...ca a fost cuminte, si draguta, si buna...acum, asa pare totul..greul cum se spune a trecut mai demult pe la noi..

ma apuca nostalgia cand ma gandesc ca a trecut aproape un an de cand s-a dat prima nastere cu irinuca si ce emotionate eram toate in seara aia..si iata tocmai ce ne apropiem iar de sarbatori..

in rest suntem bine, papam de toate si topaim pe masura toata ziua...

scuze ca nu am mai scris dar sa stiti ca va urmaresc...



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Seara fetele
trec repede sa va las un pupicios lipicios sa nu ma uitati si Roxx promit ca ajung la banca sapta urmatoare sa nu fii supii pe mine, dar am treaba de pic lata.

Imi retrag toate lamentarile facute la adresa soacra-mii, nu stiu cum scoteam la capat si serviciul, papa, curatenia,spalatul daca nu era ea .

ma duc sa pic lata in pat , nu mai pot de oboseala.

o sa revin cu noutati in legatura cu bb2, RAysa este bine creste si face numai nazbatii si mai mult ca normal singurul loc de joaca este burta lu' masa, care mai nou a luat proportii .


Cius mare la toata lumea, mica si mare

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011) si 14+

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Rmbbc, nu trebuie sa platesti separat pt carucior, cand selectezi biletul de infant este inclus. Te vor intreba la check in daca este dintr-o piesa sau 2 caruciorul, daca ai scoica din aceea care se monteaza pe carucior iti va fi si mai usor.
Mi-a luat cam 2 ore sa scriu mesajul, nu stiu daca ti-a mai raspuns altcineva intre timp.

Imi doresc sa doooooorm muuuuult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmbbc spune:

Multumesc LAURA LUIZA, acum am inteles; acum e clar;
daca reusesti sa adormi, iti doresc somn usor si cat mai odihnitor.

Mergi la inceput