Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Multumim, Virginia pentru update! Bravo ca s-a terminat procedura cu bine! Azi o sa avem sufletele langa tine asa ca stai fara grija.

Andreea, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

succes virginia!!!sunt cu sufletul si cu gandul alaturi de tine!!!
sa dea Dumnezeu sa vi cu vesti bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Gata,mi-au dat drumul!Inimioara bate bine,e un curajos bebe ,nu s-a speriat prea tare..Pe vineri am rezultatul preliminar( cel la care ne zice de trisomii 21,13,18, cromozomi x,y),iar daca astea-a bune, in doua saptamani urmeaza restul.Acum zac in McDonalds cu o inghetata intr-o mana si cu apa in cealalta. Astept sa refaca bebe lichidu amniotic si apoi ma intorc la Roman.Pt voi

Virginia 15+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata.

Virginia e bine ca totul a decurs cu bine. Sper cat mai curand sa primesti vesti bune, si sa scapi de acest stres, ca nu face bine nici tie si nici lui bebe.

Corina felicitari pentru baietel, sa cresca mare, sanatos , destept si frumos.

Da chiar multi baietei, haideti restul fetelor cu fetite, ne mai trebuiesc fete. Sau daca nu, ne facem numai echipe de fotbal si asteptam sa vina majoretele la fotbalistii nostrii.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 17+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna dimineata fetelor..
Virginia ma bucur ca a mers bine..sper din tot sufletul rezultatul sa fie unul bun..deci vineri primesti un rezultat apoi trebuie sa mai astepti 2 sapt pt ce anume???

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Ah, Virginia, ce bine ca a trecut cu bine! Acelasi a fost si traseul meu ieri: dupa intalnirea cu dr Iliev, direct la McDonalds am sarbatorit cu o mancare sanatoasa.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Ei se vede ca nu m-am trezit inca..am citit 2 sapt..dar care sunt restul?? scuze dar habar n-am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui virgiL

Gata,mi-au dat drumul!Inimioara bate bine,e un curajos bebe ,nu s-a speriat prea tare..Pe vineri am rezultatul preliminar( cel la care ne zice de trisomii 21,13,18, cromozomi x,y),iar daca astea-a bune, in doua saptamani urmeaza restul.Acum zac in McDonalds cu o inghetata intr-o mana si cu apa in cealalta. Astept sa refaca bebe lichidu amniotic si apoi ma intorc la Roman.Pt voi

Virginia 15+,mami de Ioana(22.12.2002)

Bravo pentru puiul curajos! Si pentru mami puternica si luptatoare!
Va pupam pe amandoi! Doamne ajuta sa fie bine!
Virginia, sa incerci sa nu faci efort cateva zile, sa stai mai mult la pat, linistita, pt ca am inteles ca asa e indicat dupa amnio ca sa nu se declanseze contractii.
Va pup tare dulce!

Elly 16+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

BRAVO VIRGINIA!!!MA BUCUR TARE MULT PENTRU TINE!!!TOTUL O SA FIE BINE DE ACUM INCOLO SI BEBE VA FI SANATOS SI SE VA FACE MARE!!!

andreea 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

Ei se vede ca nu m-am trezit inca..am citit 2 sapt..dar care sunt restul?? scuze dar habar n-am

Elena, asa se procedeaza. Intai se da un rezultat preliminar(la prima vedere, ca sa spun asa)...apoi se face o analiza amanuntita. Ideea e ca daca rezultatul preliminar e ok, si cel amanuntit e bun.
Eu asa stiu.

Elly 16+ cu Babyboom

Mergi la inceput