Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
aever spune:
Ce mult ati mai vorbit azi! Eu n-am reusit sa intru pana acum, seara. Abia am reusit sa recuperez ce-ati scris. Felicitari tututor fetelor ce au venit cu vesti bune! Vad ca se inveseleste atmosfera si se inmultesc carucioarele(momentan mai mult pe bleu) Asa dupa presimtiri si eu tot baietel zic ca o sa fie, insa chiar nu conteaza.
Azi am fost si eu la recoltat o multime de analize. Le-am facut pe toate posibile cu bilet de trimitere de la medicul de familie plus serologia plus secretii vaginale, cultura col si papa nicolau. Cele cu bani m-au costat 710 lei. Habar n-am in cat timp vor fi gata, cica sa mai sun. Sunt gata asa pe reprize, cica puteam sa iau o lista de la receptie dar n-am mai stat ca se cam facuse coada si eram oricum nemancata, am zis ca o sa intreb prin telefon si asa nu-i graba. M-am programat si pentru dublu test pe 7 dec, dar s-ar putea sa mut programarea pe 8 ca sa poate sa ajunga si tati, desi nu e sigur ce probleme se ivesc la servici si pt el... Ma bucur ca am reusit sa fac analizele astea ca-mi stateau pe cap si ma bucur ca am supravietuit recoltarii a 6-7 eprubete.
Si azi am trisat un picut si am facut o ecografie scurta de tot la o doctorita prietena, mai mult ne-am jucat cu ecograful dar am profitat sa vad ca bebe e bine si misca. Nu de alta dar ma mai agitasem eu sapt trecuta ca ma doare burta si azi-noapte iar mi s-a parut ca ma doare si am visat ca pierdusem sarcina plus ca dupa recoltare au aparut celebrele 2 picaturi de sange de la iritatia locala a mucoasei. Bine ca l-am vazut, dadea din manute, inca nu sarea dar se misca destul de energic.
A fost o zi mult mai buna ca ieri, se pare ca-mi prieste sa stau mai mult plecata pe drumuri. Am vomat numai acum seara, cand am ajuns acasa, evident. Sa speram ca o sa vina si zile mai bune in ce priveste greturile astea urate.
Va pup pe toate si bafta Virginiei maine!
Andreea, 10+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellyshor/Ellyshor.jpg)
Ellyshor spune:
Hop si noi. Cat ne tine netul
Virginia bafta multa multa maine! Sa va ajute Dumnezeu!
Cori felicitari pt fluturas!!! Am pus caruciorul deja la tine
Andreea ma bucur ca l-ai vazut pe bb si e ok.
Va pupam pe toate si va dorim o noapte linistita!
Elly 16+ cu Babyboom
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anitta_O/Anitta_O.jpg)
Anitta_O spune:
Buna seara! Virginia, m-am gandit astazi la tine, iti doresc o noapte linistita, iar maine sa-ti fie usor la amnio! In cat timp vine rezultatul? Am fost si eu azi la dr Iliev, va spuneam de DT. Deci mi-a facut o ecografie obisnuita, ocazie cu care mi-a spus ca bb e mai mare cu 8 zile, apoi m-a trimis la laborator sa-mi recolteze sange. Cu rezultatul voi merge din nou miercurea viitoare pentru ecografie amanuntita, mi-a spus ca voi petrece o pare parte din dupa-amiaza cu ei. Bb are 12 saptamani fix.
Shosho, ma bucur mult pentru vestile bune pe care ni le dai!
Addya, mie mi-a venit rezultatul la Torch in vreo 4 zile, la Synevo l-am facut. Sa o ocroteasca Dumnezeu pe sora ta, sa-i dea multa putere!
Felicitari, Cuchilici, pentru virgulita sanatoasa!
Fetelor, eu am citit intr-unul din mesajele Virginiei ca e baiat. Oare mi s-a parut? Parca scria ca ieri, cand a fost la dr ei, i-a spus ca are un baietel. Doamne, sa fie bine pentru ea si bb!
Pe mine m-a sunat mama in seara asta, mandra foc ca a aflat printr-o terta persoana, de la domnul invatator al lui fecioru-miu, ca cica-i bestial de destept si ma-sa o doamna deosebita.
Azi n-am mai varsat, invidiati-ma!
Va pup, va doresc noapte buna si vise frumoase!
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 10+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Deea_Deeutza/Deea_Deeutza.jpg)
Deea_Deeutza spune:
Am intrat sa mai citesc noutati si vesti bune siii....
Virginia sa fii curajoasa, ca bebe este. Are instinct de aparare dezvoltat, ai sa vezi cum fuge de ac . Va pup pe amandoi si ai grija multa de tine dupa amnio, stai in pat cateva zile. Toate ne rugam pentru voi sa aveti rezultate excelente. Doamne ajuta!
Noapte buna burtici cu fotbalisti sau majorete si vise frumoase!
Sa fim sanatoase, cu bebei sanatosi!
Deea 11+ cu miez dulce
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/virgiL/virgiL.jpg)
virgiL spune:
Daaa,ANITTA,asa azis dr mea ieri ,ca e baietel,si mi-a si aratat ”chestiunea cu pricina”.Dar maine imi face iar o ecografie amanuntita inainte de amnio+ca la rezultatul final voi sti cu o certitudine de 100%sexul
.Ma bucur ca nu-ti mai e rau.Sper sa ai rezultate bune la DD si sa nu ai nevoie de amnio.Acum o sa-mi iau in suflet fiecare urare de a voastra,fiecare rugaciune si fiecare gand bun pe care mi l-ati daruit si ma bag la somn.Imi iau de dimi Ipadu cu mine si va tin la curent....numa in direct nu cred ca pot sa dau....ca tare va iubesc si va simt alaturi pe toate.Va pup si va multumesc!Nopate buna!
Virginia 15+,mami de Ioana(22.12.2002)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anitta_O/Anitta_O.jpg)
Anitta_O spune:
Stau si ma gandesc la o chestie: oare de ce azi la eco mi-a facut numai masuratoarea lungimii fatului, apoi am facut analizele pentru DT si abia saptamana viitoare imi face masuratorile translucentei nucale si restul care se fac la morfologie? Mai sunt valabile analizele facute azi saptamana viitoare? In cazul vostru morfologia n-a fost facuta in aceeasi si cu analizele (ma refer la DT)? O fi gresit dr sau asa se face? Ma tem ca sunt putin in ceata.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 10+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/felicityhope/felicityhope.jpg)
felicityhope spune:
Buna,
Virginia multa bafta miine,sa auzim numai rezultate bune dupa amnio.
Addya sanatate si tie si surorii tale.Sa ii transmiti din partea nostra numai ginduri bune si imbratisari calde.
Ellyshor,AEVER,Cuchilici si celelalte gravidute de care nu imi mai aduc aminte acum felicitari pt analize.Sa fie intr-un ceas bun si numai vesti bune sa auzim.
Eu astept saptamina viitoare rezultatul la singe pt Down.Doctorul imi spunea ca deja se poate inlocui amnio cu o noua procedura de depistare a sindromului Down.Se face numai be baza singelui de la mama.Spunea ca e o procedura f. noua si imi recomanda sa verific la firma de asigurare sa vad daca este acoperit,cit la %,etc.Deocamdata mi-au recoltat singe si or sa faca testul care se facea si in trecut.Daca am rezultate ok,nu cred ca o sa imi bat capul sa cheltui bani pe new test.Sa dea DD sa fie bine.
Si in sfirsit i-am auzit si eu inimioara:fuush,fuush,fuush.... asa am cintat astazi dupa ce am venit de la medic.
Oh,sa nu uit,sorry am postat data trecuta de doua ori.Nu stiu cum s-a intimplat.E de la raceala si medicamente spun eu
In alta ordine de idei...uraaa am vacanta pina luni.Ce frumos ar fi daca nu ar ploua cu galeata si nu as fi asa racita.Dar e bine si asa,mai multa atmosfera pt somnic si citit.
Va pup,o noapte linistita cu vise placute
Felicia 16+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/virgiL/virgiL.jpg)
virgiL spune:
Buna dimineatza,raportez:totul se desfasoara conform graficului,am recoltat lichidul amniotic,n-a fost cine stie ce durere, doar o intzepatura suportabila,o senzatie de depresurizare ciudata mai mult...astept sa treaca juma de ora sa verificam BCF urile si apoi acasa.Doamne ajuta in continuare! Va pup si va multumesc de incurajari,ca la voi ma gandesc de cand am plecat de acasa.Revin!
Virginia 15+,mami de Ioana(22.12.2002)
Ellyshor spune:
Virginia, suntem cu sufletele alaturi de tine! Hai ca trebuie sa fie bine! Atatea rugaciuni ridicate la cer trebuie sa ajunga pana la urechiusele lui Doamne Doamne!
Deci procedura a fost ok. Ma bucur.
Raspunsul preliminar la analiza cand vine?
Pupici si imbratisari pt mamica ff curajoasa!
Elly 16+ cu Babyboom
Ellyshor spune:
Buna dimineata doamnelor, buna dimineata fluturasi si floricele!
Noi tot matinali. Mai mult de ora 8 nu putem dormi.
Felicia multumim mult! Bafta si tie la testare!
Anitta felicitari pt bb grasun! Doamne ajuta in continuare! Bafta la morfologie!
Tot citesc de contractiile astea nedureroase. Mie intr-adevar mi se mai intareste burtica din cand in cand, dar fara dureri iar colul vad ca se mentine inchis si lung.(era 4,5 cm luni).
Nu stiu ce sa zic. O sa continui cu tratamentul ca sa fie bine.
Va pup dulce! Sa aveti o zi reusita!
Elly 16+ cu Babyboom