Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Bravo virginia, Doamne ajuta sa scapati de stres.

Eu sunt o butica de 13 saptamani. Va urmaresc de la inceput, dar mi-a fost teama sa intru printre voi. In primavara am mai pierdut un bb la 6 saptamani, iar fetele din odiseea in care ar fi trebuit sa fiu, deja sunt in focurile nasterilor.Daca n-ar fi fost acum sarcina asta.., nu stiu cum asi fi trecut mai departe. Este un bb mult dorit de vre-o 4 ani. Elishor probabil ca-si aduce aminte de perioada cand eram pacienta lui tutunaru prin 2009. Sunt in acelasi stres cu virginia. Peste 3 saptamani trebuie sa fac si eu amniocenteza. Mi-a iesit un risc la bitest de trisomia 21 de 1:290, TN a fost de 2,5(ecografic Dr nu m-a speriat), dar la bitest mi-a iesit beta peste valoarea ptr 12 saptamani). Sunt terminata, cand o sa scapam si noi de stresul asta.
Virginia, daca poti detaliaza putin cum a decurs amniocenteza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Virginia, ma bucur tare mult ca e totul bine. Sunt sigura ca si celelalte rezultate vor fi bune, dc astea au fost ok.
Corina, felicitari ptr baietel! urmatoarea transa trebuie sa fie cu fetite... nu tb sa lasam baieteii singuri!
Fetelor, mie mi-a disparut de tot pofta de mancare, mananc doar de frica raului,si atunci f putin, nu-mi mai place nimic, multe imi fac rau... ieri am varsat de 3 ori!
Offffffff, de abia astept sa trec in trim 2, poate mai dispar din starile astea de rau!
Va pup pe toate!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Bine ai venit Tinuta78, sa ai o sarcina in contiuare plina cu evenimente plecute, si un bebe sanatos. Sper ca si la tine totul sa fie bine si sa fie doar o eroare, cum sa intamplat de multe ori.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 17+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Tinuta bine ai venit..imi pare rau pt rezultate si pt sarcina pierduta dar uite ca ai un puiut in burtica..sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si rezultatele la amnio sa te linisteasca..
Elly m-ai luminat

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui tinuta78

Bravo virginia, Doamne ajuta sa scapati de stres.

Eu sunt o butica de 13 saptamani. Va urmaresc de la inceput, dar mi-a fost teama sa intru printre voi. In primavara am mai pierdut un bb la 6 saptamani, iar fetele din odiseea in care ar fi trebuit sa fiu, deja sunt in focurile nasterilor.Daca n-ar fi fost acum sarcina asta.., nu stiu cum asi fi trecut mai departe. Este un bb mult dorit de vre-o 4 ani. Elishor probabil ca-si aduce aminte de perioada cand eram pacienta lui tutunaru prin 2009. Sunt in acelasi stres cu virginia. Peste 3 saptamani trebuie sa fac si eu amniocenteza. Mi-a iesit un risc la bitest de trisomia 21 de 1:290, TN a fost de 2,5(ecografic Dr nu m-a speriat), dar la bitest mi-a iesit beta peste valoarea ptr 12 saptamani). Sunt terminata, cand o sa scapam si noi de stresul asta.
Virginia, daca poti detaliaza putin cum a decurs amniocenteza.

Hey, imi era ff cunoscut id-ul tau!
Bine ai venit printre noi! Imi pare rau ca ai trecut prin atatea incercari, dar trebuie sa fii curajoasa in continuare! Ia exemplul Virginiei!
Pupicei de incurajare! Multi!

Elly 16+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Bv Virginia!!! sa iti dea dumnezeu sanatate si tie si lui bebe!!!!

Oana cu Bebe 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzza spune:

Virgia suntem alaturi de tine chiar daca nu intram prea des la vorba,cu cititul suntem la zi:) va tinem pumnii

Fetelor mai am o intrebare,cele care ati fost la 9-10 saptamani la eco, a fost intravaginal sau pe burtica???trebuie sa merg sa mi citeasca doctora analizele si as vrea sa il vad pe bebe dar daca e tot intravaginal nu as vrea sa il mai deranjez pe acolo:) pe 9 decembrie avem DD si cu greu totusi as astepta.

Felicitari mamicilor care ati aflat ce se ascunde in burtica,sa creasca mari si sanatosi , si eu sunt nerabdatoare sa aflu ce surpriza se ascunde in burtica, dar am asa o presimtire ca ma alatur cu inca un jucator in echipa de fotbal am si visat ca o sa am un baietel si poate asta mi a intarit presimtirea,dar ce conteaza sanatos sa fie si sa fim cu toate.

gabi 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Tinuta, iti tin pumnii ca bebe sa fie bine! Imi pare rau ca tb sa treci prin atatea, insa la final totul va fi bine!
Bine ai venit!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Multumesc fetelor pentru primire. imi pare rau c-am intrat in grupul vostru plangandu-ma. Dar am tot trecut de la extaz la agonie si cum acum, cum sunt in agonie, am nevoie de umerii vostri pe care sa plang. De altfel.. si de rugaciunile voastre...,voi avea 3 saptamani de stres, trebuie sa vad cum ma restabilesc psihic.

Va si va imbratisez pe toate. Am fost cu gandul si rugaciunile alaturi de toate care-ati trecut prin agonii , dar si extazul primelor miscari din burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Bun venit, Tinuta! Sa ai o odisee minunata, chiar daca acum iti e mai greu. Fii puternica, pozitiva, optimista. Te va ajuta fantastic gandirea pozitiva, o sa vezi.
Poate va intereseaza, am citit pe fertilityfriend despre dublul test.
Vedeti ca jos de tot, unde sunt saptamanile de sarcina, sunt imagini cu ecografii la varste diferite de sarcina si descrierea a ceea ce se intampla in saptamana respectiva.
http://www.baby2see.com/medical/nuchal_12weekscan.html

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 11+

Mergi la inceput