Brum. N-D 101- Hai Pica, msilvy, aris!!!
Raspunsuri - Pagina 6
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 luny, nu are febra acum vad ca tipa in somn oooooooooooof, micu de el ii dau infacol ptr colici voi? Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ii multumesc Bunului ptr ajutor Florin 18 ani si Matei Ioachim |
noi..p-aici, pe baricade..
e o perioada grea si ptr noi, multe de facut, timp si energie.. nu prea!
dar ne-o ajuta Dumnezeu cu toate, important e sa fie bine copiii!!
am fost ieri la eco, am nimerit o tipa tinerica si nu cred ca f experimentata, in ciuda unui aparat ultra performant.. sper sa nu fi masurat ea f corect, a iesit Bogdanel cam micutz.. 2300 g la 35s4z.. sunt cam tristuta asa.. astept eco la dr mea pe 30... nu vreau nici copil mare, dar sper sa fie cam cat Muf, el a avut 3380 g la nastere..
tu doar fii cu ochii pe Matei - desi stiu ca esti oricum- e si la voi o perioada ce va trece..
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
hellen79 spune:
buna,
mucii marele dezavantaj al nasterii toamna-iarna, daca ai mei seamna cu masa vor mucosi non stop
eu azi am comiso rau, am baut o cafea pe la prinz, bausem si dimineata dar mi-am luat o revista sa citesc o revista si nu mergea fara si m-a busit dupa singele pe nas numai cheaguri, am luat un magneziu si am stat cu rece pe nas, si mi-a trecut dar m-am apucat sa string corpurile delicte care le-am manjit si iar m-a trasnit ca sa nu am scandal
nu stiu cu ce sa-l opresc
36+ si
ane2 spune:
Luny nu fi suparata si eu la 34 de sapt si 3 zile avea jr 2200 , mie mi-a zis doctoru ca se incadreaza in grafic si ca mai mare de 3kg nu-l fac.Eeu am si burtica micuta.
Atat a avut si fata la nastere 3kg.
Maine am si eu controlu si tare sunt curioasa cat a luat in 2 sapt.
cristi07 spune:
Lia, ai incercat sa il pui sa doarma pe burtica? Al meu se trezea plangand cand dormea pe spate (dormea si f putin) cum l-am pus pe burtica cum a avut somnul linistit. Stai langa el daca iti e frica.
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (38 saptamani)
ooka spune:
salu
vai tu Cristi ce putin mai ai, sper sa picati de acord pe un nume pana la declarat. Noi a trebuit sa revenim la spital ca am vrut sa mai adaugam si Anastasia.
maine facem galerie
Si a mea are muci in git, haraitori, ii pun ser si degeaba o aspir ca nu iese nimic. Dar sper sa fie bine, ieri am iesit cu ea la metro sa luam peste, m'am gandit ca e mai aerisit.
Voiam sa va spun ca Zoe nu sta in carut, sta numa' in wrap sau sling. Am 2 wrapuri (unul de imprumut si unul cumparat dar redus) si doua slinguri (unul tesut unul din material - de la sora mea). Sambata am cumparat si o protectie de procedeu carat bebe, foarte draguta/buna/utila. Am iesit o data afara cu bebe in carut dar tot in sling ne'am plimbat pana la urma. Ah, plus ca si in casa il folosim. Nici patut nu folosim, dormim in brate sau in patul mare. Sa va mai spun? Si nici nu stie sa deosebeasca ziua de noapte, drept care de la 12 la 3-3.30 se uita pe pereti, plimbata bineinteles.
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!
Iulia7 spune:
Cristi07, avem 2 nume: Clara si Vlad(imir). Inca ne mai gandim la numele de baietel, parca nu suntem 100% multumiti.
Multumesc pentru incurajari tuturor
dianalaura spune:
Iulia, frumoase nume!
Bravo Blue_rain! Bine ai venit pe lume Andrei Victor!!!
diana36+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
tot asa l-a aspirat si pe matei dar nu i-a luat sa-i faca analiza cum sunt secretiile? la noi sunt galbene si albe Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ii multumesc Bunului ptr ajutor Florin 18 ani si Matei Ioachim |
Lia, FELICITARI PENTRU BEBE! (n-am reusit sa intru la timp pt urare, dar o fac acuma cu mare drag)
SA FITI SANATOSI, FERICITI SI IMPLINITI CU TOTII SI SA VA BUCURATI DE MICA MINUNE!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
cristi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooka salu vai tu Cristi ce putin mai ai, sper sa picati de acord pe un nume pana la declarat. Noi a trebuit sa revenim la spital ca am vrut sa mai adaugam si Anastasia. maine facem galerie Si a mea are muci in git, haraitori, ii pun ser si degeaba o aspir ca nu iese nimic. Dar sper sa fie bine, ieri am iesit cu ea la metro sa luam peste, m'am gandit ca e mai aerisit. Voiam sa va spun ca Zoe nu sta in carut, sta numa' in wrap sau sling. Am 2 wrapuri (unul de imprumut si unul cumparat dar redus) si doua slinguri (unul tesut unul din material - de la sora mea). Sambata am cumparat si o protectie de procedeu carat bebe, foarte draguta/buna/utila. Am iesit o data afara cu bebe in carut dar tot in sling ne'am plimbat pana la urma. Ah, plus ca si in casa il folosim. Nici patut nu folosim, dormim in brate sau in patul mare. Sa va mai spun? Si nici nu stie sa deosebeasca ziua de noapte, drept care de la 12 la 3-3.30 se uita pe pereti, plimbata bineinteles. mami de Sofia si de Zoe Doamne ai grija de noi! |
ce tari ati fost ca v-ati intors sa adaugati si Anastasia. La ce primarie ati inregistrat-o?
Hai nu fii zgarcita si mai pune si tu poze.
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (38 saptamani)
EVERYTHING11 spune:
buna dimi gravidute si proaspete mamici!
dar si voua brumareilor!
osau o ?
AMR APROX 9 ZILE...
37+