Brum. N-D 101- Hai Pica, msilvy, aris!!!
Raspunsuri - Pagina 7
tia_Mia spune:
Neata si eu iau o cafea
everything multumim de tratatie
Andreea 37+ Maya Maria
MINUNEA MEA
daniela209 spune:
Scot motatele pentru Cristina pe maine..
HAI CRISTINA!!!
DanielasiRazvan-Teodor - AMR 20 zile
many_bani spune:
Nu stiu daca stiti asa ca mai postez si eu o data mesaj de la Dana de pe FB: Aseara la 00.23 s-a nascut a doua minune din viata noastra...Lucas. Este frumos si sanatos: 3680grame si 51cm. Natural fara epidurala.
dianalaura spune:
Neata! merci de cafeluta!
Felicitari Dana.n! Bine ai venit pe lume bb Lucas!!!
Eu ma pregatesc sa ies la gradinita, azi au un fel de lectie deschisa cu parintii, suntem invitati la ora de optionala "Dans ritmic"
diana36+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
abramburika spune:
Neata!!
Felicitari, danuta, sa va traiasca a doua minune, alaturi de fratiorul cel scump!! Refacere rapida si sa auzim numai vesti bune de la voi!!
Ne-ai cam luat prin surprindere, mai ceva ca Speedy Gonzales, asa de rapida!!
ooka - ce zici tu acolo de Zoe cam se aseamana cu S. mica ... acum, slava Domnului, e cuminte foc moaca asta mica ... daca e satula e ok, nici nu simt ca am copil mic in casa. Sa isi tina obiceiul, ca asa pot sa ma ocup si de S.
Surioara cum e, cum s-a obisnuit cu Zoe?
in al 9-lea cer ...
ooka spune:
salu
Dana felicitari! Bebe sanatos si papacios!
Cristi, pai ne'am intors ce era sa facem, la Casin (sector 1) am declarat, insa aici se da certificatul in 2 luni, cam asa, noi il luam pe 15 dec. Am pus poze cu purcelusii!
Ai emotii? Ce spune cel mare? De nume nu mai intreb, dar sper sa picati de acord.
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!
abramburika spune:
ooka - Doamne, cat sunt de scumpe!! Ai 2 fete frumoase foc, sa va traiasca!!
si am mai vazut bebelusi frumosi de lia, firicel, rania, dana84
in al 9-lea cer ...