Brum. N-D 101- Hai Pica, msilvy, aris!!!
Raspunsuri - Pagina 5
Iulia7 spune:
Alinush, nu stiu ce va fi, am vrut sa pastram surpriza pentru momentul marii intalniri. E drept ca a fost destul de greu, mai ales ca am facut o groaza de ecografii pana acum si a trebuit sa spun de fiecare data medicilor sa nu sufle o vorba. Vreo 15 eco cred ca am la activ...
Cristi07, da, am 32 de saptamani si 3 zile. Am inteles ca a trecut perioada cea mai critica, dar oricum, bebe avea doar 1,800kg vineri, e mic, trebuie sa mai prinda putere ca sa poata respira singurel, sa se poata hrani... Nici nu vreau sa ma gandesc, trebuie sa rezist cumva pana mai creste .
cristi07 spune:
Iulia va fi bine! si nume aveti pt baiat sau fata?
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (38 saptamani)
alinush19_85 spune:
Iulia ce frumos... o sa fie cu atat mai emotionant momentul nasterii . Bravo voua ca ati avut taria asta si perseverenta la fiecare ecografie . Si cred ca e cu atat mai greu de stapanit curiozitatea asta, cu cat toata lumea (inclusiv eu ) te intreaba prima data asta
34
dianalaura spune:
Ella, stai linistita ca nu e nimic...leucocitele cresc pe masura ce se apropie termenul nasterii, inclusiv cele din urina. Asa ca e normal pentru o gravida pe final de sarcina sa aiba urme de leucocite in urina.
Iulia, multa sanatate si rabdare bebelului, sa mai stea la caldurica. Cel mai mic bebel de la noi din odisee e nascut la 33 de saptamani parca, uite pe lista. Si acum e bine sanatos acasa. Curaj! Poate iti face bb o surpriza si sta pana dupa Mos Nicolae!
diana36+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
msilvy spune:
buna fetelor
ela si mie mi-au iesit la analize leucocite in urina si gine meu a zis ca e normal pana la 20 . e adevarat ca depinde de lab. dar o anumita valoare e normal
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny Lia, secretiile alea nu-mi suna prea bine.. adica albe/galbene si presupun, mai vascoase.. Muf avea secretiile alea, in prima saptamana, poate inca una, dar erau moi, transparente.. daca se ingroasa gluma, eu zic sa-l mai vada un pediatru, nu de alta, dar sa nu fi plecat din spital cu vreun carcaias, Doamne fereste... Iubirea mea Mufarin, bandit mic ... si iubirea a doua e pe drum Life is to precious to worry about stupid Shit! |
asa sunt, cum zici tu
luni mergem la pediatra, o sa iau sonditele de la batista bebelusului ca sa le vada
tia_Mia spune:
Emma felicitari pentru momentele frumoase pe care le-ai trait ai o bebelina superba ....va imbratisez cu drag
anita felicitari pentru bebelina , sa fiti sanatoase amandoua
Andreea 37+ Maya Maria
MINUNEA MEA
luny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
asa sunt, cum zici tu luni mergem la pediatra, o sa iau sonditele de la batista bebelusului ca sa le vada Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ii multumesc Bunului ptr ajutor Florin 18 ani si Matei Ioachim |
da, mai bine.. vezi sa nu se faca verzui intre timp, atunci nu mai astepti.. la fel, ai grija de febra.. eu sper sa nu fie cazul, oricum!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Lia73 spune:
luny, nu are febra
acum vad ca tipa in somn
oooooooooooof, micu de el
ii dau infacol ptr colici
voi?