Brum. N-D 101- Hai Pica, msilvy, aris!!!
Raspunsuri - Pagina 4
madabout2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela82 Am si eu o intrebare, poate ma puteti ajuta. Tocmai am primit rezultatele la analizele de rutina si la examenul complet de urina au iesit "urme" de leucocite (in urina). Aveti idee daca acest lucru semnifica prezenta unei infectii urinare? Am incercat sa sun doctorul ginecolog, dar nu raspunde si abia maine am programare la el. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri (poate asa ma mai linistest si eu pana maine ). Cu ajutorul lui DD sunt 37+ cu ela's baby |
Si mie mi'au iesit leucocitele un pic marite in urina si ginecologul mi'a explicat ca era de fapt o picatura de secretie care a cazut in urina in momentul recoltarii. Oricum suna'l pe medicul tau sa te lamureasca in situatia ta daca e acelasi caz...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 36+ Gabriel
dana n. spune:
citat din mesajul lui alinush19_85 Dana, parca tu spuneai ca te-a luat cheful de trebaluit prin casa, nu? Matusica mea la fel a patit cand a nascut, cu vreo cateva zile inainte a apucat-o cheful de shmotru(urcat, coborat scari; dat cu aspirator; sters geamuri...etc) si la vreo 2 zile au si apucat-o contractiile si a nascut...iti tinem pumnii Legat de ruperea membranelor, pana acum 3-4 luni eram convinsa ca e ca in filme...ti se rupe apa dintr-o data si gata, asta e semn ca urmeaza sa nasti. Pana cand mi-a povestit o colega ca i s-au rupt membanele in casa, a facut repede un dus si pana la spital i-a udat toata bancheta sotului, iar in spital la fel, peste tot lasa si ea o urma . Eu mi-am pregatit o paturica mai groasa in masina, daca va fi cazul sa o pun sub mine, poate mai reduc din impact. Voi cum ati facut? (cu toate ca sunt convinsa ca fix de asta nu va ardea voua atunci) 34 |
Da, sunt pusa pe treaba...acum am facut baia de sus "luna"
Si mie mi s-au rupt membranele acasa. Ne bagasem deja la nani, eram semi-adormita cand deodata am simtit o presiune mare jos...m-am ridicat si am fugit la baie. Din fericire, apa a curs in toaleta...a mai curs o tura in spital pe pat si pana la baie.
In masina aveam pregatita chestie din aia, nu stiu cum ii zice, de care se foloseste si pe patul de spital sau pe care se schimba copiii.
Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 39+ cu AMR 3 zile
Ela82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alinush19_85
de curiozitate mi-am luat si eu teancul de analize si le-am gasit si eu pe acolo, iar limita normala ar fi <= 10 hpf...acum, poate depinde si de laborator si de backgroundul fiecareia... Tie cum ti-au iesit? 34 |
la intervalul de referinta e mentionat "lipsa", insa eu am prezente "urme" de leucocite in urina. Ma gandesc ca nu o fi infectie urinara, doar cu "urme" .
Cu ajutorul lui DD sunt 37+ cu
ela's baby
Ela82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madabout2003
Si mie mi'au iesit leucocitele un pic marite in urina si ginecologul mi'a explicat ca era de fapt o picatura de secretie care a cazut in urina in momentul recoltarii. Oricum suna'l pe medicul tau sa te lamureasca in situatia ta daca e acelasi caz... MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 36+ Gabriel |
Multumesc Madabout pentru raspuns. Am incercat sa iau legatura cu el, dar nu raspunde. Il mai stresez eu pana diseara .
ela's baby
Ela82 spune:
Am luat legatura cu medicul de familie, care mi-a zis ca daca sunt doar urme de leucocite in urina, nu e nicio problema, pentru infectie urinara trebuie sa fie ori prezente, ori sa fie aratata valoarea lor determinata.
M-am mai linistit. Nu de alta, dar am 37 de sapt si 3 zile de sarcina si dupa ce toata sarcina am scapat de problemele astea, ar fi fost culmea sa apara la sfarsit.
Va si sa aveti o zi minunata.
ela's baby
corina_s spune:
emma ma bucur ca totul a decurs bine si sunteti sanatoase amandoua
ela hai ca mai avem putin
am inceput sa bag la spalat hainutele bebelinei..sunt asa simpatice
37+
cristineescu spune:
Moniq, e normal sa scada productia spre sfarsitul zilei mai ales acum la inceput cand nu e reglata productia (sanii tai nu s-au obisnuit cu cererea). Scade din cauza oboselii si a stresului de peste zi. Ideal e sa alaptezi culcat ca in acest timp sa te poti odihni si tu sau chiar sa tragi un pui de somn.
Pentru igiena dupa epiziotomie (si nu numai) mi-a recomandat medicul la prima sarcina spalaturi exterioare cu Tantum Rosa. Puneam un pliculet intr-o sticla de jumatate de plastic cu dopul gaurit si dupa fiecare pipi, ca sa nu ma mai usture, spalam cu solutia pregatita.
Harri Alexandru (10.09.2008) si mama lui +34
alinush19_85 spune:
citat din mesajul lui dana n. In masina aveam pregatita chestie din aia, nu stiu cum ii zice, de care se foloseste si pe patul de spital sau pe care se schimba copiii. Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 39+ cu AMR 3 zile |
cred ca o sa imi pregatesc si eu un scutecel dintr-ala impermeabil, nu ma gandisem la asta ; ms mult
34
luny spune:
aleze, mah
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!