Brum. N-D 101- Hai Pica, msilvy, aris!!!
Raspunsuri - Pagina 3
luny spune:
wild, rapid si bine! acum, mai am o curiozitate, oare ce-o face Blackcat?? nu a mai dat niciun semn.. as vrea sa ne povesteasca nasterea ei si cum e acum acasa cu bebe!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
madabout2003 spune:
Neata!
Am avut un mic moment de pauza forumistica ...o mica depresie prenatala, nimic grav, si nici nu am vesti interesanta.. Astept sa nasc..
Felicitari noilor mamici Alecori, Walkiria, Irina, leonardo, Ioana_iasi, Anita! Sa va refacetii repede si sa va bucuratii de minunile voastre!
Irina am vazut poze cu Nadia si e superba! Iti seamana tare mult!
Emma ma bucur ca totul s'a terminat cu bine! Bebelusa ta e deliciosa . Unde mai pui ca a avut aproape aceleasi dimensiuni ca Emily la nastere: 36+3 sapt/ 3150 g / 49 cm! Sa creasca mare sanatoasa si frumoasa!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 36+ Gabriel
alinush19_85 spune:
buna fetelor, in sfarsit am reusit sa prind din urma ce am pierdut zilele astea...ati fost harnice, nu gluma
Felicitari noilor mamici, sa aveti parte de bebei sanatosi, cuminti si voiosi
Multumes de cafea Diana, chiar simt nevoia in dimineata asta
Wildorchid ce frumos ai povestit, parca mi-am mai luat gandul de la pataniile saracelor fete care nu au fost asa de norocoase ( si pentru ele si pentru curajul si rabdarea lor )
Dana, parca tu spuneai ca te-a luat cheful de trebaluit prin casa, nu? Matusica mea la fel a patit cand a nascut, cu vreo cateva zile inainte a apucat-o cheful de shmotru(urcat, coborat scari; dat cu aspirator; sters geamuri...etc) si la vreo 2 zile au si apucat-o contractiile si a nascut...iti tinem pumnii
Legat de ruperea membranelor, pana acum 3-4 luni eram convinsa ca e ca in filme...ti se rupe apa dintr-o data si gata, asta e semn ca urmeaza sa nasti. Pana cand mi-a povestit o colega ca i s-au rupt membanele in casa, a facut repede un dus si pana la spital i-a udat toata bancheta sotului, iar in spital la fel, peste tot lasa si ea o urma . Eu mi-am pregatit o paturica mai groasa in masina, daca va fi cazul sa o pun sub mine, poate mai reduc din impact. Voi cum ati facut? (cu toate ca sunt convinsa ca fix de asta nu va ardea voua atunci)
34
babiela spune:
Lia este superb Matei, felicitari!!!!!
sa creasca mare sanatos si sa aibe noroc, va pupacesc!!!!!
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 ma scuzati NEATA!!! Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ii multumesc Bunului ptr ajutor Florin 18 ani si Matei Ioachim |
dianalaura spune:
felicitari Anita! Ce bebelina mare!!!!
diana36+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
Iulia7 spune:
Eu ieri am iesit din spital. M-am internat vineri dupa mai multe serii de contractii dureroase . Colul sters, se mai tine doar in fir, din fericire inca inchis, membrane intacte. Perfuzii cu Gynipral, injectii cu litice si vineri seara am inceput sa ma simt mai bine. Acum sunt ok, ultima contractie dureroasa a fost sambata seara. Nedureroase am tot timpul. Stau doar in pat si ma ridic numai pentru drumuri la toaleta si frigider. Bebe e inca mic si mor de grija lui. Sper sa pot sa-l mai tin la caldurica. Se pare ca m-am inscris bine aici, pentru ca in ianuarie nu am cum sa ajung. Macar sa fie in decembrie si nu mai devreme...
Nasteri usoare viitoarelor mamici si bebei sanatosi celor care au nascut deja!
alinush19_85 spune:
Iulia stai linistita, in patut, ia tratamentul si o sa fiti bine amandoi
ce o sa ai, fetita sau baietel?
34
cristi07 spune:
Iulia, daca stai linistita va fi bine. exemple la noi la odisee. ai 32 de saptamani?
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (38 saptamani)
Ela82 spune:
Buna fetelor!
Felicitari celor care au nascut si tin pumnii celor care trebuie sa nasca zilele astea!!
Wildor, dar ce minunatie de fetita ai tu acolo!!!
Ma bucur ca sunteti amandoua bine si ca povestea nasterii a fost frumoasa in comparatie cu ce am mai citit pe forum .
Am si eu o intrebare, poate ma puteti ajuta. Tocmai am primit rezultatele la analizele de rutina si la examenul complet de urina au iesit "urme" de leucocite (in urina). Aveti idee daca acest lucru semnifica prezenta unei infectii urinare? Am incercat sa sun doctorul ginecolog, dar nu raspunde si abia maine am programare la el.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri (poate asa ma mai linistest si eu pana maine ).
Cu ajutorul lui DD sunt 37+ cu
ela's baby
alinush19_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela82 Am si eu o intrebare, poate ma puteti ajuta. Tocmai am primit rezultatele la analizele de rutina si la examenul complet de urina au iesit "urme" de leucocite (in urina). Aveti idee daca acest lucru semnifica prezenta unei infectii urinare? Am incercat sa sun doctorul ginecolog, dar nu raspunde si abia maine am programare la el. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri (poate asa ma mai linistest si eu pana maine ). Cu ajutorul lui DD sunt 37+ cu ela's baby |
de curiozitate mi-am luat si eu teancul de analize si le-am gasit si eu pe acolo, iar limita normala ar fi <= 10 hpf...acum, poate depinde si de laborator si de backgroundul fiecareia... Tie cum ti-au iesit?
34