Brum. N-D 101- Hai Pica, msilvy, aris!!!
Raspunsuri - Pagina 2
dianalaura spune:
Neata Lia!
diana36+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
luny spune:
Lia, secretiile alea nu-mi suna prea bine.. adica albe/galbene si presupun, mai vascoase.. Muf avea secretiile alea, in prima saptamana, poate inca una, dar erau moi, transparente.. daca se ingroasa gluma, eu zic sa-l mai vada un pediatru, nu de alta, dar sa nu fi plecat din spital cu vreun carcaias, Doamne fereste...
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Wildorchid spune:
A nascut Anita pe data de 17.11, la ora 19.07, la 41 saptamani prin cezariana. Fetita, Laura Carmen, are 4.600 kg, 58 cm. Deocamdata au bagat-o pe cea mica pe glucoza pt.ca se banuie un diabet gestational nedepistat. Eu sunt convinsa ca va fi totul bine, asa ca Felicitari Anita, sa va bucurati de mititica, sa fie sanatoasa, iar tie refacere usoara.
Emma Ingrid Ioana
dana n. spune:
Neata...raportez liniste totala...vreau contractii
Bianca, Blue_rain
Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 39+ cu
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Wildorchid A nascut Anita pe data de 17.11, la ora 19.07, la 41 saptamani prin cezariana. Fetita, Laura Carmen, are 4.600 kg, 58 cm. Deocamdata au bagat-o pe cea mica pe glucoza pt.ca se banuie un diabet gestational nedepistat. Eu sunt convinsa ca va fi totul bine, asa ca Felicitari Anita, sa va bucurati de mititica, sa fie sanatoasa, iar tie refacere usoara. Emma Ingrid Ioana |
Pfoaaa...ce mare s-a nascut. Felicitari Anita si multa sanatate!
Si David a primit glucoza in spital...dar o singura data, imediat dupa nastere.
Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 39+ cu
rania_s spune:
Lia da si la noi sunt galbene si albe si de-aceea am mers la spital ca m-au speriat cele galbene.Acum nu mai iese pe nasuc nimica,in schimb dupa ce papa da afara cu laptic si secretii galbene.Noi joi mergem la control din nou la spital.Si la mine a vazut-o un pediatru inainte de a merge la spital cu 4 zile si mi-a zis ca e normal.dar ei numai nu-i trecea si parca tot mai multe secretii avea si asa am ajuns la spital.
anna-mama spune:
Felicitari, Anita! Bine ai venit pe lume, bebelusa draga! Da ce mare e, aproape cat un copil de 3 luni Sa fie sanatoasa!
Eu la Vlad nu am avut probleme cu secretiile, nu a trebuit sa-l aspir niciodata, dar mi-a fost recomandat din maternitate in fiecare seara sa-i pun ser fiziologic in nasuc, i-am pus pana la 1 an si daca ar fi stat i-as fi pus si acum. Chiar si orl-istul ne-a recomandat anul trecut pe timp de iarna sa ii pun seara pt a inmuia si curata caile respiratorii si avea doi ani...
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 36+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Wildorchid spune:
Va pup si va imbratisez cu drag fetelor. Va multumesc pentru toate gandurile voastre bune si pentru felicitari inca o data. Chiar mi-a fost dor de voi.
O sa incerc sa va sintetizez povestea noastra ca am ramas datoare.De abia acum ne-am dezmeticit un pic, dar suntem foarte fericite acasa, cu coliceii de rigoare, dar bine.
Deci, pe data de 15.11, ne-am trezit in jur de ora 8.00, eu cu mofturi ca nu mai pleaca al meu din pat mai repede sa mai motzai #61514;)). Si il tot alungam; se ridica omul cu greu, pleaca la baie, eu sa ma intind si sa ma lafai, cand aud un poc, ca si cum mi s-ar fi indreptat vreo vertebra la coloana.Si simt ceva caldut. Parca nu imi venea sa cred, aveam 36 saptamani si 3 zile, eu speram sa fac 37 de saptamani.In fine, ma ridic, pantalonii mei de pijama erau calduti si uzi. Ma indrept spre baie gratios, ii bat baiatului meu la usa la fel de gratios, ii zic: “mi s-a rupt apa, nasc, hai la spital”, el ramane blocat cu aparatul in mana, in timp ce eu ma urc iar in pat, iau o oglinda in brate si incep sa….ma machiez#61514;)))) ( cred ca reactie la panica). Sun doctorul care imi zice: “Pai de ce nu esti déjà la spital?”. Pana am ajuns, se pare ca era déjà sala pregatita. De pe drum le anunt pe Loredana si pe Rodica ca na, trebuia sa anunt evenimentul.Si eu, la randul meu, traisem la randul meu emotiile celor care nascusera pana atunci.
In Municipal, am facut precum cateii. Pe unde treceam insemnam locul.Ce rusine mi-a fost: la parter, la etajul 1, la etajul 5, in fiecare camera prin care am trecut, eu am lasat din apica. #61514;)))). Nu mi-am imaginat ca exista atata lichid. Chiar eram speriata ca nu imi voi da seama cand il pierd.
M-au controlat, mi-au luat sange, secretii , a venit anestezistul si in 10 minute eram pe masa de operatie.Nici nu am apucat sa imi dau bine seam ace se intampla. Pentru fetele care nasc la Municipal, il recomand cu cea mai mare caldura. Eu am avut parte de o super anestezie (peridurala), in urma careia, desi mi-am miscat capul, m-am agitat, etc. nu am ramas cu niciun efect advers (dureri de cap, palpitatii, ameteli, etc).
Si uite asa la 10,50 am auzit cel mai frumos tipat din lume, venise pe lume mititica mea, care a respirat foarte bine si nu a avut nicio problema desi a fost nascuta prematur. 3,100 kg si 49 de cm. Mi-au aratat-o cateva secunde.Era asa mica si frumoasa ( cra-cra-cra-cra-cra-cra-cra). Apoi m-au dus direct in rezerva mea, nu am mai stat la terapie intensiva, mi-au adus-o dupa 2-3 ore si Ingridut, am pus-o la san.Am fost fascinata, nu cred ca exista un sentiment mai frumos si mai devastator prin emotia pozitiva transmisa decat acela cand iti tzii pentru prima data bebelusul in brate.
Am nascut marti, ne-au externat joi si de atunci ne tot adaptam.Partea proasta e ca eu ma misc inca foarte greu din cauza faptului ca ma doare operatia, bebe are colici, dar in rest este totul foarte bine, laptic jumate de la mine, jumate supliment ca nu ii ajunge lui bebe productia mea.
Cam asta a fost in mare, o sa incerc sa fiu in continuare alaturi de fetele care urmeaza sa nasca pentru ca pentru o mamica fara experienta, primul bebe o solicita mai mult ca timp :*
Emma Ingrid Ioana
dana n. spune:
Am actualizat semnatura
Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 39+ cu AMR 3 zile