fiv dr dragos albu 49
Raspunsuri - Pagina 9
QiaoBing spune:
Din seria off-topic "tara arde si baba se piaptana", episodul 3. Tratamentul dat de veterinar nu a avut nici un efect, Gugulush e in aceeasi stare apatica cu aerul unui om pe care il sacaie o durere surda si nu are chef de nimic, iar persoana de pe net care imi dadea sfaturi ma tot batea la cap sa ii dau tratamentul pe care mi-l zicea ea, ca altfel risc sa se agraveze si sa moara. Cum rezultatul la coprocultura o sa il am destul de tarziu, am decis sa incerc tratametul nr 2. Poate cineva sa ghiceasca in ce consta ?!? Ei bine, fix antibioticul pe care l-am luat eu si sotul 10 zile cand ne-au iesit balariile si se administreaza cu minunatele seringi de insulina de 1 ml !!!
Ei, si am luat o mare decizie, cu inima in lacrimi am acceptat oferta si l-am "internat" pe Gugulush la tipa asta care din pasiune trateaza porumbei. Are acasa un adevarat sanatoriu. Acum nu avea nici un pacient asa ca erau locuri libere (cutii de carton goale adica). Macar nu mai sta singur pe balcon toata ziua, acolo sta in living, intr-o cutie ce-i drept, dar are parte de companie atat umana (ea e casnica, are si o fetita de 9 ani care e "asistenta") cat si cu pene - au un porumbel tratat care nu a mai vrut sa plece (e maaaare figura !), mai vine un fost pacient in vizita zilnic sa se rasfete cu o masa imbelsugata luata in living in fata televizorului. Am plans de am rupt ca sunt o denaturata si nu pot sa am grija nici de un porumbel, dar cum nu e vorba de orgoliul meu ci de viata unui sufletel am acceptat ca pt el e mai bine acolo, e sub supraveghere toata ziua, ii poate da tratamentul la ore fixe (eu trebuia sa il trezesc cand veneam de la servici pt asta). Offf, acum astept raportul zilnic cu starea lui si ma rog sa fie ce zice tipa asta si in 2-3 zile sa se vada efectul tratamentului. sper ca in max 2 saptamani sa fie refacut si sa il putem elibera. Deja am studiat zona unde mananca stolul lui si am facut planul unde, cand si cum o sa fie.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
QiaoBing spune:
arabella multa bafta !!!
beatrix daca nu uit cand ma duc sa iau rezultatul pt sot o sa intreb daca eu vreo solutie minune pt coli asta
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
alilumi spune:
qiao,
cum sa pomenesti de "denaturare?"... Mamicile nu isi duc copiii la spital, cand acestia sunt bolnaviori si ele nu ii pot doftorici acasa??? Tinem pumnii lui Gugulush sa se faca bine si sa va bucurati de eventul eliberarii sale!
valy27 spune:
mersi anstasia pt raspunsul detaliat.asa o sa fac.
iau utrogestan...c-or stii ei ginecologii ce stiu.
Anastasia_7 spune:
Qiao, esti o mamica pe cinste, nu te mai culpabiliza degeaba, lasa , ca e copilul la 'spital" acum,si se face el bine si vine iar la tine.
Valy,pt nimic.
Maruscha, tu cum te mai simti? De Anna mai stii ceva, ce fac fetitele, ce face proaspata mamica?
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
24+ cu 2
Anastasia_7 spune:
Angelica, cum e fata?
Corry, Beatrix, Salexa, Ali, Arabella, Tinuta, Mirela, cate o floare pt fiecare, la fel, cate o floricica virtuala si pt ,Cami, Mariped, Roxana, Ralu
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
24+ cu 2
angelica28 spune:
Anastasia ,sunt ok ,tu cum te simti?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
maruscha80 spune:
buna anastasia, salut fetele :)
Eu ma simt relativ bine, insomnii...sunt greoaie...deh asta e ultima luna si e mai putin vesela. Bat netul in lung si larg in cautare de carucior perfect pentru bebe si se pare ca nu e tocmai usor ... am gusturi scumpe si nu as vrea sa depasesc un anumit buget...vedem...sunt in faza de pregatire a cuibului, astept sa vina mobila samd...intre timp ma mai strabate cate o contractie si trebuie sa ma potolesc din ce fac...
de anna nu mai stiu nimic, stiu ca azi trebuie sa fi fost ziua cea mai grea pentru ea si nu am indraznit sa o sun...stiu ca a doua zi dupa cezariana, nu mai esti chiar asa sub anestezice, ti se mai dau calmante ce-i drept insa in principiu esti tu cu durerea ta si te mai si obliga sa te misti pentru a te recupera mai repede...
anastasia, tu cum te mai simti, au incetat sangerarile alea?
36+ cu
Anastasia_7 spune:
Angelica, Alilumi, Maruscha, hai ca va mai trimite fata inca o floricica
Sangerarile s-au cam oprit de cateva zile, mai curge cate un cheag, dar asta e normal...m-am intepat azi la medlife pt analize, maine ma duc iar la medcenter, la avram...etc...de luni incep Clexane de 0,2 si cred ca voi incepe tot atunci si progesteronul injectabil, ca dc fac Clexane ma protejeaza sa nu se coaguleze sangele aiurea.
Ma rog sa fie totul bine si sa-mi stea puii in burta pana la termen, numai asta am in cap.
In rest, am o burtica mareee, ma dau cu crema si uleiuri, insa ma doare pielea rau ca parca e intinsa la maximum,am inceput sa ma culc intre perne,sub burta ca altfel ca nu mai lasa bebeii...cam din astea...
Aaaa, si de ieri am facut o conjunctivita urata si ma mai mananca si ustura si ochii. tb sa merg la oftalmo sa vad ce-mi dau pt asta pe sarcina. Am mai facut acum cativa ani, dar atunci parca mi s-a dat Canamicina si niste picaturi. Nu stiu dc e ok acelasi tratament si acum.
Va pupa o Puchinoasa..., ca asta sunt acum.
Parintele Arsenie Boca
24+ cu 2