fiv dr dragos albu 49
Raspunsuri - Pagina 8
QiaoBing spune:
angelica la noi nu e legiferat conceptul de mama purtatoare/surogat. eu sper sa nu fie nevoie sa apelezi la varianta asta.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
maripet spune:
Arabella, bafta. Urmez eu saptamana viitoare.
Am fost azi la prima eco (destul de liber pe la Medlife fata de alte dati). Mi-a zis ca e totul foarte bine. Endometru 6,75 in ziua 8. Voi ce spuneti?
Alilumi, eu in locul tau nu as avea rabdare. La nici o clinica mi bine dotata nu aigasit loc mai devreme?
De ce te cheama la 2 saptamani de la beta daca nu sunt locuri? Eu cred ca trebuie sa te duci cand a zis dr. daca el zice 2 saptamani, atunci atatea trebuie.
Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1
alilumi spune:
maripet, cred ca ma confunzi cu miruna.
intr-adevar eu merg abia luni la Albisor, dar am fost intre timp la un cabinet si mi s-a consfirmat sarcina... si mai ales, faptul ca scurgerile mele nu au afectat (pana in prezent si sper nici de acum inainte) bebeul!
ok?
salexa spune:
Alilumi eu am facut prima eco la 4 saptamani de la ET si am auzi inimioarele la ambi bebelusi.
salexa spune:
Angelica in ziua punctiei am avut in salon o doamna care avea mama surogat pe sora ei. Spunea ca la noi nu este nici legal nici ilegal. Cred ca doctorul nostru iti poate da ceva informatii atata timp cat a avut paciente cu mama surogat.
beatrix04 spune:
Anna, felicitari pentru cele doua printese
Qiao, multumesc pt raspuns.ma gandeam ca poate ai auzit tu de un tratament minune sa putem scapa DEFINITIV DE E COLI ASTA. sa sti ca e destul de aiurea cu el pe sarcina, eu de ex dupa ultimul tratament am scapat de el in urina dar il aveam in continuare in secretie, deci...alt tratament iar dr. albu spunea ca netratat iti poate rupe membranele.Am citit ca mergi la Cantacuzino si auzisem ca ei ar face un vaccin f bun pentru aceasta bacterie, ma gandeam ca poate ai aflat tu mai multe lucruri ref. la subiect.
Am vazut ca ati dezbatut intens subiectul cu asteptatul pe la usi la medlifeEu vreau sa spun ca niciodata nu am intrat cand a trebuit adica sa se respecte programarea.ma gandesc cu groaza ca pe 12 tb sa vin sa fac morfofetala de sem II si am reusit sa gasesc un loc doar pe la 14.40.Grea zi: fac 300 km dus (vreo 4-5 ore lejer mai ales ca e iarna) vreo cateva ore le pierd sigur la ML si mai tb sa mai si intorc inapoi...deci
Arabella34 spune:
Fetele,Maripet,e perfect,exact asa aveam si eu in ziua a8-a...dupa care 12 ,azi in ziua 14am avut 13,am micsorat doza de estrogeni ca sa nu mai creasca endometrul,si am inceput progesteronul intravag....mult succes si tie
Annasa-ti traiasca printesele,Angi,masa ramai graviduta...
fetele,sar'mana mult pt urari!
Arabella,urmeaza FET
beatrix04 spune:
O intrebare pentru gravidutze: luna trecuta am luat 30 de clexane compensat dar nu mi-a dat duphastonul ca cica e tot in lista B si nu merg amandoua impreuna, doar una si am ales clexanul ca e mai scump.luna asta i-am zis sa nu-mi mai treaca duphastonul deloc pe reteta ca sa iau clexanul si la farmacia mi-a dat doar 21 compensat(explicatia a fost ca doar atat prevede plafonul pentru noiembrie...). voi cum le luati fetelor?
pup toate fetele, bafta celor in focuri