fiv dr dragos albu 49
Raspunsuri - Pagina 7
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valy27 FETELOR..HELP.. SOTULUI LA FARAMACIE I-AU DAT AREFAM IN LOC DE UTROGESTAN.SUBSTANTA E ACEEASI...DAR TOTUSI SA STAU LINISTITA???? |
Valy, ai patit si tu ca si mine...am luat de la dr de familie reteta compensata pt Utrogestan si zapacitele de la farmacie i-au dat sotului cand s-a dus sa le ia Arefam, convingandu-l ca nu e nici o diferenta si e aceeasi substanta...
Ideea e ca atunci cand i-am spus lui Albu mi-a spus sa nu le mai iau , am ramas si cu Arefamul luat degeaba si nici Utrogestan compensat nu a mai putut sa-mi dea dr de familie, ca-mi daduse deja pe reteta pt 2 luni ,depaseam plafonul alocat, asa ca a trebuit sa cumpar Utrogestanul la pret intreg.
Cand am fost personal la farmacie sa-mi iau Femibionul si sa le spun macar, sa stie, ca desi e aceeasi substanta pe prospect, produsul e obtinut diferit, ma refer la procedeul chimic, si de aceea nu se asimileaza la fel de bine ca Utrogestanul, au ridicat tot ele tonul la mine si au inceput circul....le-am lasat sa vorbeasca singure si asta e, fiecare cat il duce capul....
Dr Albu mi-a spus ca desi e mai ieftin Arefamul, nu are in compozitie progesteron de de calitate buna si el de aceea nu recomanda, nu vrea sa riste dupa FIV -uri sau inseminari, tocmai cand organismul nostru are nevoie de supliment de progesteron sa ajute sarcina sa se fixeze si sa sa evolueze bine. Da, pe cutie e aceeasi substanta, progesteron 200 mg, dar producatorii sunt diferiti.
Acum, nu stiu..., dc il intrebi si tu pe Albu, o sa-ti spuna si tie la fel.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
24+ cu 2
miruna1980 spune:
si eu anastasia...o sa ma duc la unul din cei dr mentionati ulterior,inainte de termen....ai procedat corect cu programari facute mai din timp
angelica28 spune:
Imi permit sa imi spun si eu parerea ..........eu am patit-o cu mersul la alt medic ,medic chiar din cadrul MEDLIFULUI (ALBU era in concediu)si am plecat de acolo derutata si cu inima cit un purice,mi se spusese ca era sacina oprita ,intradevar am pierdut-o apoi ,asta nu contest dar atunci clar nu era oprita din evolutie ,asa ca parerea mea este sa nu mergi la un alt medic ,ai putea sa ii dai un sms dr ALBU si el va sti cind te poate primi ,cind are un orar mai flexilbil,asa nu te duci nici neanuntata si nici nu dai peste cap programarile altora!
Cit despre cit te tine la primul eco de confirmare a sarcini ,pe mine ma tinut 10-15 min maxim !
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
aristica spune:
cami mie-mi pare foarte rau pentru pierderea ta si iti doresc ca la FET sa se prinda bine cel putin un prichindel pe care sa-l vezi cum creste si-ti aduce numai bucurii in viata. La fel, le inteleg pe ali si miruna ca mi se pare normal sa fie nerabdatoare sa-si vada puii si sa stie ca totul decurge cum trebuie.
Mi se pare excelenta detalierea programului grizonatului, cea facuta de tinuta. O inteleg si pe marusca, ca doar are 36 de saptamani.
Ma gandesc si la momentul in care voi fi si eu insarcinata si voi merge la control.
Dar, cu toate astea, nu mi se pare normal sa apara decalaje pentru ca se intra netinandu-se cont de programari.
Si eu am avut si am in continuare probleme, ca altfel nu as fi pierdut atatia ani prin clinici de fertilizare in vitro. Si eu am dat sms-uri si am fost chemata in alte zile decat cele stabilite. dar am fost chemata de catre doctor. in plus, in acest fel nu am stat doar 5 minute inauntru, ci am lamurit problemele pe care le aveam de lamurit.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
miruna1980 spune:
angelica merci,ai dreptate si tu...
aristica oricum,daca m-as duce la dr A,nu as intra inaintea niciunei paciente,as incerca sa ma duc intr-o seara,cand are dansul programul,sa intru ultima...nu as intra in fata niciodata....
alilumi spune:
am si eu o intrebare...
la cate saptamani se detecteaza activitatea cardiaca a fatului? din experienta proprie cu dotarile Albisorului desigur... ca io fac luni 7 saptamani...
maruscha80 spune:
cami , eu vorbeam doar in principiu...oricum cand am fost la ultimele controale era destul de liber albu ... in continuare imi pare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat si daca ma incapatanez sa citesc si sa scriu pe acest forum de FIV, e pentru ca vreau sa vad cum ramaneti toate insarcinate :).
Fiindca va admir, sunteti puternice si meritati sa vi se indeplineasca aceasta dorinta.
alli sunt cu ochii pe tine, doamne ajuta sa auzi o inimioara sau mai multe si sa discutam despre greturi, crestere de greutate :P samd...
36+ cu
angelica28 spune:
Fetelor ,eu de ceva timp am un gind care ma framinta si ma tot framinta si as vrea sa il impartasesc cu voi:sora mea mi-a zis ca daca fac fiv si ramin si iar pierd ,ea se ofera sa fie mama purtatoare pt copilul meu ,voi ce stiti ,cit de legal este in Romania acest lucru?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
alilumi spune:
maruscha,
saru'mana. sigur, sigur e vorba doar de-o inimioara... sa imi incante urechile pana la 9 luni cand o sa se nasca si multi ani dupa nastere... pana ce voi muri...
angelica,
din cate am citit mai demult era un proiect de lege care astepta pe undeva imbunatatiri. legislatia noastra se pare ca este ambigua cu privire acest subiect. am impresia ca acum este multa birocratie:
1.copilul este declarat ca fiind al mamei purtatoare cu tatal biologic
2.se emite un certificat de nastere pe numele celor doi
3.mama purtatoare renunta la copil
4.apoi mama biologica isi adopta propriul copil de la institutiile acreditate
5.apoi se emite un nou certificat de nastere.
si pe mine ma interesat subiectul in mod direct... tare mult m-ar bucura sa fie posibil la fel ca in alte state (desi, spre surpinderea multora dintre noi, pana si in vest sunt contradictii in lege)...
mai ales ca in cazul tau ar fi vorba de sora, deci ar fi minunat!
DAR, MA ROG SA RAMAI GRAVIDUTZA!