fiv dr dragos albu 49
Raspunsuri - Pagina 6
miruna1980 spune:
ali, pai daa,asa gandesc si eu ca tine,de aceea am zis sa ma duc la alt dr pana atunci....
valy27 spune:
FETELOR..HELP..
SOTULUI LA FARAMACIE I-AU DAT AREFAM IN LOC DE UTROGESTAN.SUBSTANTA E ACEEASI...DAR TOTUSI SA STAU LINISTITA????
maruscha80 spune:
mai, eu cand nu mai puteam si doream sa-l vad pe bebe sa ma asigur ca-i ok...nici macar nu sunam sa ma programez pentru albu, gaseam pe altcineva.
am gasit o doamna f ok, fix pe specializarea asta si am povestit o gramada, am plecat si acasa cu poze f ok :). Mie mi-a fost jena sa ma programez la albu stiind cat e de ocupat, sunt multe femei care asteapta la coada, poate s-au invoit la job, poate unele gravide in ultimul trimestru poate...si mi se pare ciudat sa ma bag in fata lor...daca nu e mega urgent.
cand sunt urgente si nu mai pot, ok, insa si atunci il sunam si ma invita el la clinica ( asa cum a fost cu hiperstimularea).
Asa ca opinia mea e sa gasesti un ecografist bun, sunt o gramada de review-uri pe net si te duci la ala, s-ar putea sa fii chiar mai multumita decat daca te-ai fi dus la albu, te-ar fi vazut printre alte programari peste nu stiu cat timp si poate ar fi avut numai 5 min ptr tine...parerea mea!
36+ cu
Arabella34 spune:
Buna, fetele.Valy,Arefam e utrogestanul de 200 mg...stai linistita.
Sambata pe 26 la ora 10.30 sunt programata la ML la FET...sper de data asta sa-mi tin puiul in brate:)
toate doamnele curajoase.
Arabella,urmeaza FET
miruna1980 spune:
valy si mie mi s-a oferit o alternativa la utrogestan,dar nu am acceptat.....acum,nu stiu ce sa-ti zic,sincer...intrb pe dl dr sau incearca sa il schimbi la farmacia cu pricina,daca mai ai bonul.
tinuta78 spune:
Miruna, daca ion ionut este liber sa te primeasca este ok. Am auzit numai lucruri bune despre el. Sincer, eu la 5 saptamani cand am avut testul pozitiv, dimineata am fost la usa lui albu cu inima cat un purice. Mai ales ca-mi spusese ca trebuie sa fac clexan si nu aveam reteta. M-a vazut exact 5 minute(era intr-o joie dimineata- cei drept inainte sa inceapa facultatile) si nu mi s-a parut ca l-am deranjat. Si nici alte fete n-au asteptat dupa mine. Fusesera 2 inaintea mea, iar dupa mine parea a fi liber. La 11 saptamani cand am avut un inident cu o cazatura, am preferat sa fac o eco la o clinica de stat cu doar 30 lei. Mi-a spus ca bb e ok si atat(un eco 2D), dar am plecat linistita. Exista insa si riscul sa nimeresti peste un DR care sa te sperie ca nu-i bine bb ptr varsta lui( si poate fi ori aparatura invechita, ori lipsa de profesionalism a DR). E cu dus si intors cu alti medici.
bccami spune:
Eu mi-am spus parerea. Fiecare face ce crede si cum vrea. In general am respectat programarile, mai ales cele la eco, dar cand au fost probleme ca hiperstimularea, pierderea sarcinii...voi credeti ca eram in stare sau era bine sa astept marea cu sarea. M-am dus = am spus nu ma simt bine, nu pot astepta pana joi seara (de luni se vazuse) sa se confirme din nou ca bebe nu mai este ....
Imi pare rau, daca voi ati astepta in cazurile de fata...
Ha, ha si de cate ori nu am intrat la ora programata...chiar luni cand mi s-a dat vestea cea trista am asteptat o ora jumate.
Nu cred ca Miruna va da tot programul peste cap. Este f importanta ecografia aceasta si trebuie sa o faca la un ecograf bun.
La mine inca de la prima eco nu s-a auzit inimioara (si era la albu), m-a chemat dupa 4 zile si atunci s-a auzit.
Nu vreau sa te sperii Miruna dar eu am trecut deja prin asta
Atat - in rest fiecare decide pt el
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miruna1980 tinuta78 de la dna L am inteles ca dureaza o ora eco...ma miram si eu,ce sa-mi faca atat...o sa ma duc pt inceput la giulesti,la dr ion ionut,si apoi pe 12 dec cand sunt programata la ML.Merci |
Miruna, hop si eu la aspectul cu timpul alocat ecografiei...Fie ca astepti pana in decembrie, cand ai programarea, fie ca decizi sa mergi totusi la alt cabinet, ca sa te linistesti, primele eco nu dureaza mai mult de 10 minute. Eu cand am avut programarile de sapt .7, 12, etc...la sarcina cu gemeni, am stat 15 minute in cabinet, cu tot cu consultatie, dezbracat-imbracat si intrebari puse cu ce nedumeriri mai aveam, ca eram atunci cu problemele mele(hiperstimularea, rinichi, ovar, etc...).
Ca fapt divers, morfofetala de 22 saptamani-sarcina gemeni la dr Albu a durat la mine 50 de minute, la fel, incluzand imbracat-dezbracat, iar cand am facut programarea mi s-a spus si din centrala si, apoi, si de la receptie, ca morfofetala pt sarcina cu un singur bebe dureaza 40 de minute ( atat aloca ei in orarul de programari, din centrala), iar pt sarcina gemeni, logic, e dublu- 80 de minute( ca la fiecare nevoie e nevoie de toate masuratorile esentiale, cele mai importante)....cred ca din cauza aglomeratiei si a agitatiei din ultimul timp, apare si viteza asta....urmatoarea programare la dr Albu o am pe 19 decembrie, apoi pe 16 ianuarie, mi le-am facut din timp, tot de frica ca nu voi mai gasi loc si raman in aer...in rest, ma bucur si m-a ajutat enorm in cazul meu, cand am avut urgente mari, varianta sms-telefon-mail.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
24+ cu 2
miruna1980 spune:
tinuta bccami aveti dreptate.....iar in dr Ion Ionut am mare incredere, am mai fost pacienta dansului....o sa vad cum procedez,pe care il aleg primul