fiv dr dragos albu 49
Raspunsuri - Pagina 5
alilumi spune:
qiao, mamica de porumbel... deocamdata...!!! vezi tu la anul!!!
miruna, mersi mamica draga, la fel si tie! e bine pozitionata, colul inchis... sa speram ca avem si inimioara luni...
si, nu cred ca trebuie sa ai rabdare! pentru ce? asta nu este un exercitiu de vointa, este o bucurie care trebuie traita! asa ca, GO FOR IT! vezi-ti minunile din burtica!
miruna1980 spune:
QiaoBing, alli ma gandesc ca nu se vede nimic acum....e mult prea mica,daca pe 3 nov a fost ET....data normala de eco era pe 02 dec,o sa incerc la acea data la un spital,cabinetele observ ca sunt fff ocupate...sunt nerabdatoare,dar asa mi-e teama sa nu fie ceva in neregula,incat nu ma incumet..eu sunt mai prapastioasa,din fire.....
alilumi spune:
miruna,
pai, daca nu poti si nu poti (ceea ce este de... super inteles...), mergi la un control pe 02, cand ar fi fost data normala de eco...
si nu mai fi prapastioasa... ca uite, te simti bine, nu ai probleme si sa dea Dumnezeu asa sa ramai pana la 9 luni! ce ai fi facut in locul meu de ex., cu scurgeri maro si parauri rosii???
hai, lasa prapastiile si temerile si bucura-te! si asteptam vesti bune de la eco: sau... !!!
miruna1980 spune:
ali,abia am gasit liber la dr A pe 12 dec..stii doar cum e.......asa mi-e firea,ma panichez singura ....sper sa treaca cat mai repede sangerarea ta si sa creasca mareee bebicul si sanatos........multumesc pt vb frumoase si incurajari,pup
bccami spune:
Miruna, tu de mers la medic fara programare ai auzit?
Nu ai fi singura care o face si chiar multe dintre noi au fost puse in situatia ta si asa am procedat. Iti spun din experineta mea si a celor cu care am facut FIv, ca am mers in ziua in care trebuia, ne-am proptit la usa dl dr si nu a plecat nici una dintre noi acasa, nevazuta.
Asa ca fii mai indrazneata si mai increzatoare.
Esti insarcinata, vrei sa fii sigura ca bebele/bebeii sunt bine, inimosi asa ca...n-ai rabdare sa astepti.
Hai curaj, ce tot te framanti atat?!
miruna1980 spune:
bccami am zis sa nu fiu respinsa....am inteles ca o eco dureaza cam o ora,si am zis sa nu stau degeaba pe holurile ML....
aristica spune:
...hmmmm, aici nu mi se pare corecta abordarea: daca toate ne-am duce asa, ca avem o urgenta (desi toate ajungem la usa doctorului, ca doar avem nevoie, nu de placere...deci e discutabil care e "mai" urgenta sau "mai putin" urgenta), daca toate am merge pe principul: tre' sa ma primeasca intre, sau dupa, sau inaintea programarilor....sau poate daca n-a venit cineva la o anumita programare....pai atunci, de ce ne mai facem programari? ca oricum se vor decala. Aaaaaa, doar asa, de amorul artei.... de platit, toate platim, toate avem probleme si probabil ca 98% dintre femeile de la usa fie isi doresc un bebe, fie au un bebe in burtica. Deci?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
tinuta78 spune:
ai dreptate ari, dar acum...., la cat am stat pe la usa lui Albu.., am cam invatat programul. Deci fetelor nu mergeti martea si joia dupaamiaza. Face ecografii si se decaleaza programul foarte mult. Joia dimineata e cu studentii. Mari si Vineri la prima ora are monitorizari, asa ca dac astepti cumintica dupa ce face monitorizarile te poate vedea. Deci miruna, eco nu dureaza o ora. La 6 saptamani dureaza 5 minute. La 12 a durat maxim 30 minute. Probabil cea de 22 de saptamani sa dureze o ora.
Deci, inima in dinti si dimineata la data cu pricina la usa d-lui Dr.
alilumi spune:
eu una nu sunt de acord sa merg si sa stau la usa... cand am avut scurgerile astea, am dat tel., mesaj, mail, si daca nu am fost "invitata" la clinica, ba mai mult, am fost indemnata sa astept programarea, m-am infuriat si am cerut parerea directa a altui medic dispus sa ma vada. e si o chestiune de mandrie daca vreti... si posibilitati de a consulta un dr. mai ales in Buc. sunt nelimitate (eu chiar nu stau in Buc. si tot nu disper). si cum spunea si ari, una sunt urgentele, si alta este nerabdarea de a-ti vedea bebelul...
de aceea am optat pentru o eco -cu un aparat mai putin performant- la alt doctor, chiar daca as fi avut o urgenta in toata regula... mi s-a parut nedrept, m-am revoltat ca am dat atatia bani ca sa fiu "tratata de la distanta si cu oarecare distanta"... dar iata ca am gasit si alta solutie.
in fine, miruna, mergi pana la data programrii la alt cabinet sa vezi ce si cum (te asigur ca in alta parte nu dureaza neaparat o ora -la mine a durat 15 minute:). pentru ca nu trebuie neaparat sa fie super performant atata vreme cata oricum esti monitorizata la clinica)... si te mai linistesti pana ajungi sa fii vazuta de Albisor.
parerea mea
miruna1980 spune:
tinuta78 de la dna L am inteles ca dureaza o ora eco...ma miram si eu,ce sa-mi faca atat...o sa ma duc pt inceput la giulesti,la dr ion ionut,si apoi pe 12 dec cand sunt programata la ML.Merci