fiv dr dragos albu 49

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Maruscha, mai e putin si te cautam si pe tine prin maternitate...la tine e mai simplu, ca stim unde te gasim la sigur, ca vei fi la locul ns comun de "intalnire" cu Albisor, cum ii spun fetele.
Tu stii sigur cand vei face cezariana, adica se poate anticipa data nasterii de pe acum, in functie de lungimea colului sau cum se procedeaza cand se apropie termenul?

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

24+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

anastasia, eu m-am programat deja la cezariana pentru 14 decembrie.

la ultimul consult sotul l-a intrebat de dl albu daca isi poate da seama daca sunt riscuri sa nasc mai devreme...si el a zis ca NU.

Cica din saptamana 35-36 practic oricand se poate declansa travaliul fie ca sunt probleme cu colul sau nu...asa ca ne strofocam de zor ca in cazul in care-l apuca pe asta micu vreo curiozitate sa ne cunoasca sa avem unde-l gazdui si conditii pentru el :).

Nu mai spun ca al meu sot e stresat foc, ce se face el cu un godac plangacios, ca ce ne facem...ca nu avem carut, ca nu a venit dormitorul...e amuzant! :), eu-s ceva mai calma...

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

maruscha stai linitita, ca nu il pui in carucior din prima zi. landou sau scoica i-ati luat sa aveti cu ce sa il scoateti din maternitate ? si de descurcat .. primul pampers si prima baie sunt mai grele, pe urma va intrati in mana usurel fara sa va dati seama (din cauza oboselii si entuziasmului !)
astept cu nerabdare vesti de la anna, cum se descurca capritele la lumina, daca sunt cumintele, daca papa, daca mama are laptic.
Nasti imi place ca iti faci lectiile
pup toate fetele, va dau si un buchet maaaaare de

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

Anastasia, Maruscha,

VIN SI EU CU VESTI. bine, o sa incep mai putin pe placul vostru (qiao, ari, scuze ca va dau iar palpitatii... imaginati-va ce simt eu!). am ajuns azi de urgenta la Albisor, pentru caaaa.... pe langa faptul ca m-a pocnit iar un fel de ciclu, ma mai dureau si burta si ovarele de am crezut ca gata, s-a dus visul meu de proaspata mamica si sunt in pragul unui avort spontan.
MINUNE, ce sa vezi! Bebeul meu e bine mersi, ba mai mult decat atat, ARE SI ACTIVITATE CARDIACA. I-am auzit inimioara. Ce ziceti de 109 bpm?
In fine, nu a putut sa imi explice cauza acestor sangerari. Voi reface peste 3 zile Factoul X, sa vedem daca nu cumva trebuie modificata doza de Clexane... si ma revad cu Albisorul pe 12 decembrie... asta daca nu m-o mai pocni ceva intre timp, ca deja, am impresia ca sunt pe arcuri, cu bocceluta pregatita, gata de orice.
Si va rog sa ma credeti ca nu fac nici un fel de efort, am grija de mine, iau medicamentele la timp, nu ma enervez (decat ma sperii cand vad rosu la propriu in chiloti)... Deci...???!!! Vom vedea!

Of, gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ali ups, imi scapese ca tu faci anticoagulant, ar putea fi o cauza. ia vezi cu antiFXa-ul ala. dar sa ne zici si nou rezultatul si ce iti zice dr. nu de alta, dar am eperienta lui Nasti de i se recomandase exact pe dos.

pt cine e interesat, am pus poze cu Gugulush in album, dar am vazut ca trebuie aprobate intai.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

ali, ce bine ca e bebelul ok si cu activitate cardiaca...ma bucur nespus ...doamne ajuta sa te lamuresti ce e cu sangerarile alea si sa le pui capat...ca prea dau emotii...

qiao, eu caut un carucior sistem 3 in 1, adica sa aiba si landou si scoica si scaun sport...de aia e si mai complicat, fiindca vreau sa fie compact, cu roti mari gonflabile si cu suspensii...sa incapa in lift si in porbagaj (care nu-i prea mare)...in fine, nu e capat de lume...ne hotaram pana la urma...

m-a emotionat povestea lui gugulush, sper sa fie totul ok pentru el

incerc sa dau maine de anna fiindca si eu sunt curioasa ce mai face, sper sa nu o prind in vreo depresie post natala...a si stat draga de ea o gramada in spital...

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Anastasia,multumesc pe tine si bebeii
Ali,fa tot posibilul si tine bebelusul acolo,in burtica
Qiao,imi pare bine ca ai gasit un spital ptr.Gugulush si ca el este pe maini bune.Banuiesc ca te duci in vizita la porumbelul bolnavior.Poate lui o sa-i placa acolo si o sa vina in vizita si dupa ce se insanatoseste.Sau poate n-o sa mai vrea sa plece
Ce face mamica Anna?
Pup toate fetele

(1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008 cu dr.Moisa Anca,FIV 1 nereusit la Budapesta oct. 2008 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc, FIV 2 nereusit la Budapesta iulie 2009 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc,ET nereusit la Budapesta oct. 2009 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc,FIV 3 nereusit iulie 2010 la Giulesti cu prof.Marinescu Bogdan iulie,FIV 4 nereusit octombrie 2011 la MedLife cu dr.Albu Dragos)
Mutatia 675 4G heterozigota si mutatia 844G heterozigota(ambele descoperite in februarie 2011 la MedLife),sotul cu teratozoospermie(descoperita la MedLife in februarie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Ce veste buna ali,.. Doamne ajuta sa fie totul bine pana la final si sa ai o sarcina usoara .
maruschaspor la pregatiri, dar mai lasa-i si sotului dupa
fetele fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

qiao, luni fac analiza cu pricina si raportez aici ce si cum...
maruscha, spor la cumparaturi, si abia astept sa vad poze cu minunea ta de bebe!
roxi, io fac tot ce tine de mine! acum... astept si de la Doamne Doamne, si de la doctor...
tinuta, Doamne ajuta TUTUROR!

si multe multe !!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

ali ma innebunesti si in acelasi timp ma bucur ca exista bebicul si i-ai auzit inimioara........Doamne ajuta sa fie bine bebelusul.

Mergi la inceput