fiv dr dragos albu 49
Raspunsuri - Pagina 19
maripet spune:
Cum pana mea ati facut ca reclama asta la Ikea sa dispara ca e enervanta rau?
Mi-a iesit si analiza LH. In ziua 13 am 12,55. Cica sunt in faza ovulatorie. Trebuie sa fie intre 9 si 74, dar cum isi dau seama in ce zi am ovulatia daca nu-mi mai fac nici o eco si nici alta analiza LH?
Ralu si Arabella, voi cat ati avut LH?
Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1
QiaoBing spune:
maripet asta vara ma stresa o reclama cu una in bikini, acum ikea. nu ai cum sa scapi de ea definitiv, trebuie sa inchizi de fiecare data fereastra.
Cu LH-ul habar nu am, dar astept si eu sa vad ce zic fetele cu experienta.
maruscha si cand te gandesti ca Pippo are un maaare handicap, ciocul lui face un X, fapt pt care daca ar iesi afara ar muri de foame, noroc ca dupa ce s-a facut bine i-a placut in casa si nu a mai vrut sa plece. E tare iubaret, mi-a cantat si mie o serenada pe brat Oricum, tot respectul pt cea care se ocupa de ei.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
alilumi spune:
ariiiiiiiiiiiiiiiiiii, saruuuuuuuuuumaaaaaaaaaaaaanaaaaaaa!!! si visez sa ne vedem la bancuta mare din dendrologic, eu cu bebelul meu si tu cu gemeneii tai... sa depanam asa ca intre consatence...
qiao,
ma gandeam eu. o pot face acolo contra cost? ca la mine e mai complicat cu asigurarea (sunt co, trebuie sa umblu de nebuna pe la buftea dupa una alta si nu am nici un chef. astept sa imi creasca un pic burtica si sa il trimit pe sot pentru dosar...).
QiaoBing spune:
ali eu nu am facut-o, dar am inteles ca ti-o face gratis. te duci cu tot dosarul, ca toata lumea, la 6.30, recoltezi, lasi dosarul si te intorci in aceeasi zi sau peste 1 zi dupa-amiaza dupa rezultate. vezi sa mentionezi ca o vrei pe asta, ca ei fac implicit altele.
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Anastasia_7 spune:
Arabella, sunt si eu alaturi de tine! Sa fie mult lipici acolo, cum spun fetele!
Mariped, sa stii ca si eu ma enervez cu reclama aia, ca nu gasesc sau nu vad eu "x"-ul ala , sa o anulez....trebuie sa schimb mereu paginile de jos...
Bccami,Qiao
Anna, m-ai speriat cu costul rezervei...ma tot uitam sa vad dc vad eu bine ce ai scris. In felul asta, se plateste mai mult "cazarea', asa cum este ea, decat operatiunea "nastere" in sine...E foarte bine, insa, ca papa fetitele amandoua si ca sunt bine. Hai, ca iti mai trebuie putina rezistenta si va duceti acusica fetitele acasa si acolo iti vei gasi echilibrul, ca e mediul tau, scapi de spital.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
25+ cu 2
QiaoBing spune:
Nasti Butonul de inchidere pt reclama e in coltul din dreapta sus.
ali tu la ce ora te injectezi ? sa iti povesteasca Nasti sau aristrica cum e mai exact cu antiFxa-ul la fundeni ca parca ele acolo au facut-o.
valy27 spune:
OFFFF DRAGELOR...SUNT IN ZIUA 7 DE LA E.T-PRIMUL FIV-DAR NU CU DR ALBU,DAR SUNT F ATASATA DE VOI..SI AM MARE IN CREDERE IN ALBISOR-AM FOST SI EU PACIENTA DANSULUI.INCAT VA ROG SA MA PRIMITI IN GASCA VOASTRA.AM FOLOSIT SI EU CALCULATORUL SI DACA S-AU PRINS SAMBUREII AR TREBUI SA NASC PE 13 AUGUST... CE VIS FRUMOS....
14 ZILE DE LA ET SUNT PE 5 DECEMBRIE...MI SE PARE O VESNICIE...SUNT IN CONCEDIU MEDICAL...
CRED CA N-O SA REZIST PANA LUNI SI DUMINICA O SA-MI FAC UN PIPI-TEST
MAI SCRIU SI PE TOPICUL CU TROMBOFILII..CA DE ...AM SI EU UN MTHFR A1289C HETEROZIGOT...SI GENA PAI 1 IN LUCRU...
DACA AVETI SFATURI...CUM SA TREACA TIMUL MAI REPEDE-SAU MAI INCET...NICI EU NU STIU CE VEAU PANA LA BETA....MULTUMESC.
BAFTA MULTA ARABELLEI.....STIU CA A SUFERT...
COLAC PESTE PUPAZA AM AFLAT SAMBATA CA PRIETENEI MELE BUNE I S-A OPRIT COPILUL IN EVOLUTIE LA 7 SAPTAMANI-SARCINA OBTINUTA CU GREU..PRINTR-O MINUNE.NORMAL CA SUNT AFECTATA.
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valy27 OFFFF DRAGELOR...SUNT IN ZIUA 7 DE LA E.T-PRIMUL FIV-DAR NU CU DR ALBU,DAR SUNT F ATASATA DE VOI..SI AM MARE IN CREDERE IN ALBISOR-AM FOST SI EU PACIENTA DANSULUI.INCAT VA ROG SA MA PRIMITI IN GASCA VOASTRA.AM FOLOSIT SI EU CALCULATORUL SI DACA S-AU PRINS SAMBUREII AR TREBUI SA NASC PE 13 AUGUST... CE VIS FRUMOS.... 14 ZILE DE LA ET SUNT PE 5 DECEMBRIE...MI SE PARE O VESNICIE...SUNT IN CONCEDIU MEDICAL... CRED CA N-O SA REZIST PANA LUNI SI DUMINICA O SA-MI FAC UN PIPI-TEST MAI SCRIU SI PE TOPICUL CU TROMBOFILII..CA DE ...AM SI EU UN MTHFR A1289C HETEROZIGOT...SI GENA PAI 1 IN LUCRU... DACA AVETI SFATURI...CUM SA TREACA TIMUL MAI REPEDE-SAU MAI INCET...NICI EU NU STIU CE VEAU PANA LA BETA....MULTUMESC. BAFTA MULTA ARABELLEI.....STIU CA A SUFERT... COLAC PESTE PUPAZA AM AFLAT SAMBATA CA PRIETENEI MELE BUNE I S-A OPRIT COPILUL IN EVOLUTIE LA 7 SAPTAMANI-SARCINA OBTINUTA CU GREU..PRINTR-O MINUNE.NORMAL CA SUNT AFECTATA. |
Valy, bine ai venit, fetita! Si sa primesti vesti frumoase de Sf. Nicolae!
Imi pare tare rau de ce a patit prietena ta...mi se strange inima cand aud astfel de tragedii...
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
25+ cu 2
alilumi spune:
qiao, ma injectez dimineata la prima ora... da, sa vedem cand ajung si eu pe la fundeni saptamana asta...
valy, sa fie lipiciosi (ioi, scrisesem lipicioase)!