fiv dr dragos albu 49
Raspunsuri - Pagina 20
tinuta78 spune:
ali, i-ai dat email lui uscatescu? sau mergi direct si spui ce vrei. Ai mai fost la fundeni? Trebuie sa ajung si eu. Eu n-am mai facut nici o analiza de coagulare de cand am inceput clexanul. I-am dat si eu mail doctorei. Sa vad daca-mi raspunde si cand pot sa merg si eu la Fundeni. N-am fost niciodata si parca mi-e teama sa ma duc asa direct. Nu prea am inteles unde exact.
valy27 spune:
MULTAM FETELOR PT INCURAJARI.
SI EU FAC FARXIPARINA DE 0.3 DIN 23.11.20011 SI MA GANDEAM SA MA DUC PT ANTI FXa DUPA BETA...
I-AM DAT SI EU E-MAIL DR U..SI NU MI-A RASPUNS...CE-O FII CU DANSA?
QiaoBing spune:
tinuta ti-am mai zis, cand ai sa ajungi si o ai sa vezi cum e acolo nu o sa-ti mai faci atatea griji. te duci frumusel cu dosarul in dinti, zambesti frumos, spui ce vrei ... si gata. nu te da nimeni pe usa afara daca nu ai dat mail inainte. dimpotriva, daca te vad ca stai si proptesti pragul te cearta sa intri si sa stai jos. Usa e larg deschisa, cine ajunge intra si isi cauta un loc pe scaun, asistentele te iau in primire ... o sa vezi tu cum merge treaba.
e total altfel decat la usa la alti dr. acolo de fapt e laboratorul de hematologie, nu cabinet de consultatii.
hai, curaj ! daca nu te descuri cu drumul suna-ma si te ghidez. eu il fac cu ochii inchisi (din pacate)
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
alilumi spune:
doamnelor,
mi-a spus cumnata mea (deh, spre imensa mea rusine, am uitat ca si ea batu drumuri la fundeni: acum are o dodoloatza de fetitza de 8 kg la 4 luni...)... daca pot, sa fac copii la dosar... ca-i prea mare si cu de toate... si daca se pierde... bine, bine, suntem paranoice amandoua, nu aruncati cu rosiutze!
mi-a mai spus ca nu trebuie neaparat programare si ca asa cum spune si qiao, este amabilitate si disponibilitate.
eu maine trebuie sa ajung si la ginecoloaga mea, si abia spre seara voi sti exact ce si cum cu fundeni-ul.
tinuta, daca nu e graba, poate ne adunam cumva si ajungem impreuna la destinatie...
iote ca ma si semnez, desi cu teama si smerenie... sper sa fie totul bine, si daca cumva visul se va spulbera, macar am semnat si eu aici... speranta... Doamne-ajuta tuturor la sanatate, bucurii si... semnaturi cat mai bogate!
( 7 + )
QiaoBing spune:
ali nu e paranoia, colegei mele de birou i-au pierdut dosarul. mai bine zis i l-au dat unei doamne cu acelasi nume, dar care avea dublul varstei si nu au reusit sa mai dea de ea sa si-l recupereze. asa ca duceti-va cu copii ! scuze, uitasem de asta. acolo vin oameni din toata tara si cu alte probleme, nu numai gravidute sau aspirante.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
anna_a spune:
gata, am scapat, mi-am adus fetitele acasa astazi la 16.00; nu puteam sa cred cand mi-a zis doctorul dim ca daca ii iese bine analiza celei mici ne da drumul acasa
mersi mult fetelor pt sustinere; in special tie adipapazi pt sfaturi; am sa mai intru si pe forumul pt gemeni sa va mai cer ceva sfaturi
azi a fost prima data cand le-am dezbracat si le-am schimbat; Eva e sa micuta, dar creste ea
sotul zice ca sunt prea cuminti ca n-au plans si ele; or sa planga ele cand le e foame; au mancat la 18; si acum am sa le trezesc pe la 22 daca nu se trezesc singure
sunt norocoase capritele, au venit intr-o perioada de schimbari, sotul isi schimba jobul de sapt viit cu unul mult mai bun; ele au ajuns acasa sapt asta ca sa fie si el cu mine catva zile si au ajuns acasa astazi, sa fie si ele acasa de ziua taticului maine si de Sf Andrei poimanine - ziua taticului si a Emei
va pup si am sa revin cand am ceva timp, poate le mai fac si cateva poze
adipapazi spune:
uraaaaaaaa, ana, super ca sunteti acasa, sa nu iti fie frica, daca nu stii sa o speli pe eva, vin eu si te ajut. la noi acasa numai eu am spalat picii pana la varsta de 3 kg
da, stiu ca eva pare mica, mai ales pe langa grasana de ema, 1 kg diferenta se vede rau la varsta asta. dar se face ea voinica si da din pasarica. muaaaaa, cre ca daddy e terminat cu 3 ia o pauzari pe cap.
adipapazi spune:
anna, sa le cantaresti si acum, acasa, pe cantarul tau, ca poate difera de cel de la spital si tre sa il iei ca punct de referinta pe asta de acum incolo. si sper ca nu le vei cantari everu day, ci doar saptamanal.altfel innebunesti.
Anastasia_7 spune:
Anna,, gataaa, ai scapat acum de toti si de acum sunteti numai voi doi si fetitele! Slava Domnului ca sunt sanatoase, au ele timp sa exerseze corzile vocale, cand mai cresc putin.
E foarte util capitolul destinat mamicilor de gemeni si tripleti, are dreptate mare Adipapazi, si Altesa mi-a spus si Corry, inveti o multime de lucruri din mers, din experienta altor fete si te simti de parca ai fi rasfoit nu stiu cate carti...
Abia astept sa vii cu poze cu frumoasele tale
Angelica, mamica, sunt alaturi de tine, sa fii curajoasa maine si in timpul procedurii si la pus intrebari, dupa..
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
25+ cu 2
angelica28 spune:
Anastasia iti multumesc pt grija ta ,sunt curajoasa ,nu mi-e frica de operatia in sine ,cit de rezultatul ei ,sper sa nu fie nevoit Albuletul sa imi scoata trompa.Te pup si o sa te sun maine cind o sa imi revin ,te tin la curent!
Anna ce bine ca te-ai linistit ,LA MULTI ANI pt sot maine ca nu o sa mai pot intra pina miercuri ,La multi ani pt fetita de SF ANDREI si deasemenea si pt sot,va doresc tot binele din lume si sa va bucurati in fiecare clipa de minunile voastre .Astept pozeeeeee!!!!!!!!!!!!!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh