fiv dr dragos albu 49

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

anna, frumoasa viata de mamica povestesti tu acolo, cu mici exceptii. Sa-ti traiasca fetele sa va insenineze viata.x3

arabela, sa fie lipiciosi cei 3
maripet, bafta pe 2. Asteptam vesti bune.

pici tuturor si o saptamana usoara, mamici, burtici si viitoare burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

adipapazi super sfaturile tale !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Am fost azi la eco. Endometru de 11,20. Am facut si LH si astept rezultatul. Nu mai fac alta eco sau analiza LH. Ne vedem vineri la ora 11,30 la embriotransfer.
Se pare ca nu am uter retrovers. Ma cam bagase in ceata cu chestia asta.
Am asa niste stari ca nici nu mai pot dormi noaptea. Incepe sa-mi fie cam frica. Iar merge totul ca pe roate si.....rezultatul ....

Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1

Mergi la inceput

maripet doar nu oi lasa tu tocmai acum sa te scoata din zen starile astea. vezi ca azi e soare afara, uita-te si tu dupa pasarele, frunze ruginii si lasa gandurile negre deoparte.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Anna - felicitari si multa sanatate iar capritele tale sa ia cat mai repede in greutate ca sa scapi de stresul din spital

Arabella si Maripet - Doamne ajuta

Pup si restul fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

maripet, curaj, de ce sa nu mearga totul ca pe roate de la inceput pana... la final (impropriu spus final, ca de fapt e un nou inceput)?! sa fie lipiciosi zicem!!!

eu am avut ieri niste arsuri teribile. cand ma uit la ce postez aici, am impresia despre mine ca sunt o mare plangacioasa. dar pe cuvant ca sunt rezistenta la durere si zic eu destul de incercata la capitolul asta. cu toata sinceritatea va spun insa: dificil inceput de sarcina am! nu trece bine o chestiune (pete), ca apare alta (sangerari si dureri), si cand se termina si asta, apare alta (arsuri ingrozitoare). in fine, abia acum mi-am revenit desi sunt chiauna de somn.
am fost dimineata la clinica sa imi fac analiza Anti-Fxa... surpriza! nu se face la clinica noastra ci trebuie sa merg la Synevo!!!
Asa ca, saptamana asta voi ajunge si pe acolo...

doamne luptatoare

Mergi la inceput

ali la Synevo dureaza o vesnicie pana ai rezultatele, mai bine o faci la Fundeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

consateancoooo mi-a stat inima cand ti-am citit primul mesaj. Ma bucur ca ai o inimioara! Bravooooooo!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Fetelor, Gugulush e pe youtube A fost filmat de dimineata impreuna cu Pippo, cel care ii tine companie. Se vede de la o posta ca se simte mult mai bine si chiar e in stare sa isi apere teritoriul
www.youtube.com/watch?v=d2_N3pnot3U
www.youtube.com/watch?v=7iPEBlXMc2w
Azi ii iau si rezultatul la coprocultura !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

qiao, este mortal gugulush...da nici cu alalalt nu mi-e rusine...ce se rotea el asa :)...astalalt sa-l ciupaleasca si mai multe nu...sunt haiosi...

36+ cu

Mergi la inceput