fiv dr dragos albu 49

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

buna fetelor,

am revenit si eu, online ca acasa nu stiu cand voi ajunge
"capritele" sunt mai degraba un pisoi = Ema Andreea 2450g si un sobolan mai maricel = Eva Maria 1500; ei nu ma certati, stiu ca suna urat sobolan dar e asa micuta, insa vioaie si galagioasa si mai manacioasa decat sora-sa.

sunt sanatoase, au respirat singure de prima data si au facut ceva galagie, nu au stat la incubator deloc, dat le tine la Terapie doara sa ca sa fie mai bine ingrijite; eu as prefera sa mi le dea in camera ca ma plictisec deja. Cea mica cica ar avea o infectie, ma intrebau pe mine dc am avut vre-o infectie in sarcina, nu mi-a iesit nimic nici in urina, nici in secretii toata sarcina; deci nu stiu de unde infectia ei, o fi de la origini de la e-coli aia...nu stiu, nu au iesit analizele fetitei sa vad exact ce infectie are, i-au facut ceva antibiotic.

Am inceput si cu alaptarea, cam greutz la inceput si miercuri seara am dat de un zbir de asistenta de am zis ca-i dau 2 bucati si plec de acolo si eu si fetele; ma punea sa apas mana sub sani de mi se albisera mainile si ea cica tot nu e apasat bine si-imi facea ea teoria laptelui matern si cat costa o cutie de lapte praf, de parca e treaba ei ce fac eu cu banii mei si ma tragea de sani de am zis ca innebunesc; sper sa nu mai revina azi-maine ca ii zic clar sa ma lase-n pace ca le dau eu cum stiu si cum pot.
fetele mai si sug, mai primesc si supliment; cea mica trage chiar mai bine decat sora-sa care e mai mare si mai lenesa.

eu azi am fost bine, sa va zic cum a fost cu operatia. Marti dim am facut eco iar si cum cea mica tot nu luase in greutate deloc si era in suferinta fetala cum zic doctorii, au decis sa le scoara, aveam 36s fix si dc nu le scoteau mai stateau ele mult si bine, deci instinctele mele au fost bune. M-au luat la sala cam repede, anestezista m-a intepat de 10 ori cred ca trusa de rahi-peri avea 2 catetere, primul i-a intrat, al 2-lea l-a tot cautat si tot degeaba l-a pus ca dupa ce m-au dus in salon l-a scos ca era plin de sange, asa ca nu am mai primit calmante pe cateter ci numai pe perfuzie. Operatia a fost ok, se simte ceva cand apasa sub diafragma sa scoata copii, dar nu doare; a durat cam 1h toata treaba, copii au iesit in 5 min si urlau pe acolo cu 4 doctori pe ele sa le curete. In prima zi am primit calmante, a durut ceva, dat nu chiar asa rau; ultimul calmant l-am luat marti noaptea pe la 12-1 si apoi pana dim n-am mai luat, zic eu ca am avut putinele, fata de colega mea, o plangacioasa care cerea din 2 in 2h.
Miercuri la 9 dim m-au si dat jos din pat, asta a fost cam naspa ca m-au luat niste calduri si ameteli; dar am mai stat putin, am mai pus un calmant si a fost ok; miercuri a trecut relativ ok si am si inceput sa merg si la alaptat.
Joi a 3-a zis a fost mai naspa, ca eu dc nu am mai avut durere mari nu mai luasem calmante deloc, si ma ustura si tinea rau operatia cand ma ridicam si mergeam asa ca mi-au mai dat ei niste algocalmin/piafen ceva si m-am descurcat.
Azi,deja ziua a4-a e ok, ma mai tine si ma doare putin, dar nu asa rau si nici calmante nu am mai cerut deloc, am luat eu de la mine 2 algocalmin pastile dim si de atunci nimic....si m-am plictisit rauuu azi, asa ca acum mi-am primit laptopul.

cred ca am cam rezolvat si treaba cu laptele, mi-a adus ceai si niste galactogit si cred ca a inceput sa vina mai bine; ma duc la 20 la alaptat,apoi la 23, 5, 8.30, 11, 14, 17. Sper sa mi le dea in salon cat mai curant, ca ma plctisesc, dar au zis ca le mai tin 2-3 zile pe acolo. Sotul nici nu le-a vazut mai mult de 3 min in total, dar saracul tremura asa tare cand le-a vazut asa mici ca a zis mai bine sa le tina acolo; eu sunt ok, nu mi-e frica sa le iau in brate sau altele.

cam atat despre mine, v-am citit acum, multumesc pt urarile de bine, si va urez la fel si voua, sa reusiti toate

arabella, succes maine la transfer

35+ cu

Mergi la inceput

nu am decat 2 poze, am reusit sa pun una in album, sper ca o puteti vedea
nu stiu cum sa o pun in profil, ma duc la alaptat si mai incerc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Mamaaa, Anna....tu ai ramas la fel cum te stim noi!

Am vazut poza, ai fetite frumoase, dragele de ele, si nici nu par copiii mici, sunt rozalii amandoua, dulci foc. Asteptam pozeeee mai multe!
Bine ca ne-ai spus ceva de tine, ca inrosisera toate fetele forumul cu intrebari pt Maruscha

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

24+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

anna yupiii !!! ce ma bucur ca sunteti cu toate bine. cu operatia o sa te refaci repede, avand grija de alea mici nici nu o sa realizezi cum trece timpul. cum te-au taiat ? daca e la linia bichiniului e mai bine, pt ca nu sunt sectionati muschi si o sa fi ca inainte mult mai repede. pe mine la extrauterina m-au taiat vertical si imi aduc aminte ca mergeam pe holuri cocosata iar asistentele urlau sa stau dreapta ... de parca puteam.
ai grija ce mananci sa nu faci gaze, ca e destul de neplacut.
curaj taticului, o sa aiba nevoie cand ajungeti acasa si o ai nevoie de ajutor din partea lui.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetelor intru si eu sa va salut pe toate si va nu am mai intrat de mult ca sa nu va sufoc pentru ca aveti nevoie de spatiu dar sa stiti ca mi-e dor de voi si ma simt rau ca nu mai stiu nimic de voi ,cine a mai reusit sa-sii vada visul cu ochii sau cine urmeaza.

Acum am vazut ca fetele anei au venit pe lume si poarta niste nume deosebite.

marusca a nascut?

Cory,Ramy, Mire pup gemeneii.

aoleu am uitat de inna care sigur a nascut pana acum

33+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

Ana,
Sa-ti traiasca fetitele ani multi sanatoase si fericite si voi, sa fiti parinti sanatosi si dragastosi! Frumoasa poza cu cele doua minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

altesa bucurosi de vizita. ce putin mai ai si tu !!!! Uite asa imi dau seama cum trece timpul. Tu esti bine ? Dar bebe ? se antreneaza sa devina fotbalist ? Cum stai cu pregatirile ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

anna, ma bucur mult pentru vestile bune, o sa vezi ca cea mica va fi mai luptatoare...deja o demonstreaza...va recupera rapid diferenta :)

merci mult ca ai descris intregul proces sa stiu ce ma asteapta mai ales ca nu mai e asa de mult timp...sa stii ca in general asistentele i-au masuri "de forta" pentru a desfunda canalele sa poti alapta...am mai auzit situatii de genul celei descrise de tine, din afara pare amuzant sa vezi cum o femeie straina te trage de sani, insa cand esti implicat direct nu mai e asa haios, probabil doare ca naiba...

bafta in continuare si recuperare rapida! Stiam eu ca vei posta ceva azi, nu stai tu departe de laptop :P

altesa , dupa cum vezi nu am nascut inca, mai am 3 saptamani...merci mult ca te-ai gandit la mine.

36+ cu

Mergi la inceput

maruscha, sincer cezariana nu a fost asa rea cum m-am asteptat, dar eu nu sunt plangacioasa de fel, e la bikini, e destul de maricica, dar cica subtirica, oricum eu nu o pot vedea ca am un burtoi de ma intreaba lumea dc urmeaza sa nasc....hahahha, sotul zice ca poate nu au cautat bine si o mai fi unul pe acolo, si ma face sa rad si evident ca se cutremura toata gelatina si ma doare

hai ca acum m-a pocnit si laptele si a stat cea mare 1h la san si cea mica 30 min, dar evident numai la dreptul ca e mamelonul mai bine format...puturoasele; treb sa ma uit de o pompa acum

cred ca am reusit sa adaug poza si in profil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

am vazut poza, sunt superbe fetele :) ...cum stau ele asa spate in spate :)

eu tot ma minunez cum de putem face astfel de minuni. Sa fie sanatoase si sa iti aduca multe bucurii si mai ales sa treceti cu bine peste perioada de acomodare .

cand ma gandesc la cat de putin timp a ramas pana nasc si eu nu-mi vine sa cred...

36+ cu

Mergi la inceput