fiv dr dragos albu 49
Raspunsuri - Pagina 15
lumimar spune:
Felicitari m#259;mica Ana,sa-#539;i tr#259;iasc#259; printesele ,sa fie s#259;n#259;toase,papacioase si f#259;r#259; colici. pentru fiecare
Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
lumimar spune:
Scuze,am scris de pe tel, reiau
Felicitari mamica Ana,sa-ti traiasca printesele, sa fie sanatoase,papacioase si sa nu aveti parte de colice,,,
Cate opentru fiecare...
angelica28 spune:
Ana sa iti traiasca minunile,sunt superbe,sa sti ca din poza par grasute amindoua.........ma bucur ca sunteti ok toate trei,iti doresc multa putere ,rabdare sa le cresti ,si sa dea Dumnezeu sa iti aduca numai impliniri in fiecare zi !
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
lumimar spune:
Maruscha,nu iti face griji in privinta operatiei,dr Albu si Dr Andronescu taie si coase al naibii de bine ,iar durerile nu te vor chinui pt ca vei primi in permanenta calmante si iti vei vedea linistita de bebe si alaptat
Pupam mamica si bebele
ALTESA spune:
da qiao trece timpul imediat noi suntem bine bebe e foarte jucaus ma bate de pe-acum .
cu pregatirile stam foarte bine am facut camera lui bebe,mobilata ,avem hainute ,lenjerii de pat prosopele ,consumabile ,spalate si calcate,carutul l-am primit cadou de la o prietena nou nout am primit cadou pana si vata si tifon ,bagajul de maternitate e facut mai avem sa luam pasta de dinti si garmastan pentru sani si stam cuminti si asteptam
33+ cu baby Rafael-Ioan
mirela2 spune:
neata
fetelor am o saltea de infasat, e super buna, arata perfect, a fost folosita doar 6 luni, ca apoi nu mai stateau pe ea.....am luat o cu vreo 100 de lei, o dau cu 60 de lei
e din cea cu baza tare
si mai dau si sterilizatorul, e de la avent, din cel ce se foloseste la microunde, asta il dau cu 70 de lei
deja noi nu mai sterilizan nik, tre sa dezvolte si anticorpi singuri
daca le vrea careva sa mi dea un PM, o tin degeaba
pupi fetelor si o zi buna
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
mirela2 spune:
anna bravo mamica
dulci foc puiutele tale
ai grija mamica de ele si de tine
pupici
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
miruna1980 spune:
anna felicitari pt micile minuni,sunt superbe si au niste nume extraordinar de frumoase......sa-ti traiasca,sa fie sanatoase si cu mult noroc.Ne-ai umplut inmile de bucurie cu vestea ta.Sa fiti sanatosi si voi ,sa puteti avea grija de ele.
maruscha80 spune:
lumimar, merci mult ... ma tot gandeam la cusatura aia si la cum va decurge totul. Ma bucur ca te baga pe calmante imediat, in general sunt destul de toleranta la durere insa in acele momente as vrea sa ma pot odihni/relaxa. Asa ca din pucntul meu de vedere pot sa ma tina drogata :)))...bine, cu masura, sa pot intelege ceea ce se intampla.
altesa , ma roade invidia , tu ai facut deja toate astea? oau...ai fost foarte harnica. Noi asteptam sa vina mobila azi, am mai comandat ceva produse pe net...inca mai avem de dereticat prin casa fiindca intentionat avem putine spatii de depozitare si trebuie sa le valorificam la maxim. Asta micu vine cu o logistica impresionanta, inca nu-mi vine sa cred ca ne-am ocupat jumatate de dormitor numai cu o parte din consumabile, hainute si ceva decoratiuni..
si ma grabesc fiindca toate prietenele mele ma ameninta ca dupa ce nasc nu voi mai avea timp nici sa ma spal pe cap ..
36+ cu
QiaoBing spune:
am vut si eu o parere neutra legata de TSH-ul meu pravalit si FIV si si m-am dus la inc lui noiembrie la alta clinica. dr mi-a recomandat 4 analize si, surpriza !, am descoperit ca mi-au facut alta analiza (procalcitonina in loc de calcitonina), pe care bineinteles ca am si platit-o si care e 175 ron fata de 55 cat e cea care trebuia. nu am vazut decat azi cand am vrut sa ii dau mail dr cu rezultatele si m-am uitat pe fisa sa caut adresa. si tocmai pe asta au afisat-o cu 5 zile mai tarziu, numai dupa ce le-am dat tel. azi nu au pogram, dar luni sunt pe capul lor. oare am vreo sansa se recuperez diferenta si sa imi faca analiza buna ? gresala e a celor de la receptie. eu fiind in perioada ZEN, am pus foile in dosar cand am plecat de la clinica si nu m-am mai gandit la ele na, ca nu e bun nici prea mult zen.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)