fiv dr dragos albu 49
Raspunsuri - Pagina 13
miruna1980 spune:
ffffffffffff bine ca te-ai bagat,anastasia,asta si doream.............imi facusem si eu acel test din prima pagina,dar ma tot contraziceam cu lumea...ca se ia in calcul prima zi a ultimei menstre si de aceea eram debusolata,stiam ca in cazul nostru e alta poveste
QiaoBing spune:
miruna sa vezi ce ma contraziceam eu cu cumnata dupa ce a facut FET cand ar trebui sa nasca. eu ii calculasem "babeste" pe calendar, dar si pe site-ul de pe prima pagina, dar ea o tinea langa ca la ea se calculeaza din ziua FET-3 40 de saptamani ! Pana la urema a zis ca ea o sa nasca cand ii zice dr ... si asa a fost, ca i-a facut cezariana inainte sa plece in concediu la 38 de sapt.
In concluzie, pt FIv folositi cu incredere calulatorul de pe prima pagina, iar pt FET tioneti cont si zilele cat au embrionii (inainte de congelare si dupa).
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
alilumi spune:
io, nu mai am ce sa comentez, decat sa aprob si sa va pupacesc pe toate!!! (da, eu am folosit calendarul fiv si doctorii au folosit ultimul ciclu. in ambele variante datele sunt cam la fel, inclusiv cea a nasterii)...
QiaoBing spune:
fetelor, eu rad cu lacrimi de 5 minute. Oare or sa aduca si la MedLife automate din astea ? (puneti voi www in fata)
youtube.com/watch?v=W3GiEGPm-Ws&NR=1
Ca sa nu mai zic de clipul Greenpeace despre saracii afectati de substantele toxice - oare aici se include si fumatul ??
youtube.com/watch?v=JPupcLb929g&feature=player_embedded
Va dati seama ca la urmatoarea procedura nu o sa mai pot sta serioasa si asa in prima zi la IA ma bufnea rasul cand ii lansa Albu pe gigeii pt ca ii vizualizam venind pe un topogan acvatic chiuind.
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
miruna1980 spune:
fetelor,sooc...m-au apucat instantaneu durerile de ovare,ca la menstra...si fffff putine pete maronii,mai sterse...logic i-am dat sms dl dr si mi-a zis sa iau duphaston 4 capsule doza de atac si apoi 2 capsule la 6 ore.............cine a mai luat sa ma ajute cu o informatie,ca sa nu-l deranjez pe dl dr cu toate neintelegerile mele.....iau 4 o data????dupa care la sase ore cate doua?eu as aam inteles.....multumesc anticipat.
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miruna1980 fetelor,sooc...m-au apucat instantaneu durerile de ovare,ca la menstra...si fffff putine pete maronii,mai sterse...logic i-am dat sms dl dr si mi-a zis sa iau duphaston 4 capsule doza de atac si apoi 2 capsule la 6 ore.............cine a mai luat sa ma ajute cu o informatie,ca sa nu-l deranjez pe dl dr cu toate neintelegerile mele.....iau 4 o data????dupa care la sase ore cate doua?eu as aam inteles.....multumesc anticipat. |
Da, Miruna, ai inteles bine. Doza asta de atac am primit-o si eu, nu atunci cand am sangerat la inceputul sarcinii, ci acum recent cand au inceput sangerarile pe nas urate. Tot asa mi-a dat sa iau 4 odata, iar apoi am avut cate 2 la 6 ore. Asa le iau si acum.
Dar dc mai ai intrebari urgente sau situatii-limita, e bine totusi sa te consulti tot cu dr, ca la fiecare caz, poate si altceva...pup fata
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
24+ cu 2
QiaoBing spune:
eu am avut la fel anul trecut cand am ramas natural. doza de atac are concentratie mai mare, deci iei 4 o data. pe urma cate 2 din 6 in 6 ore. intr-o zi normala o sa ai 8/zi (fara a lua in calcul doza de atac)
alilumi spune:
miruna, tine-ti firea draga mea!
ia prima doza de 4, si urmatoarele cate 2 pastile la 6 ore. iar daca ai si no-spa il iei la 8 ore, iar uscotin supozitor la 12 ore...
hai, fata draga! of, of! sa de DD sa treaca!
miruna1980 spune:
anastasia,qiao,ali multumesc.....am luat cum ati zis si voi....offf,ce sa zic...am luat imediat nospa....m-au lasat durerile acute,acum imi simt uterul incordat....inca nu s-a declansat sangerarea,sper nici sa nu o faca......vb de mancare,aveam eu niste pofte si brusc m-au luat durerile si am fugit la baie si erau 2 pete sterse,dar m-am panicat,l-am anuntat pe dl dr care mi-a rasp fffff rapid si ii multumesc pe aceasta cale.....va tin la curent,Doamne Ajuta sa fie bine