fiv dr dragos albu 49
Raspunsuri - Pagina 12
Anastasia_7 spune:
Angelica, cred ca iti vor da de acolo tot. Eu cat am stat internata pt perfuzii( si pt cele cu albumina, si cele cu scobutil+no spa), stateam cam in jur de 3-4 ore in fiecare zi sus, in spital, unde sunt si saloanele pt gravide care stau sa nasca si chiar si pt cele 3-4 ore, ma echipau ei acolo cu totul. Trebuia sa ma schimb de hainele de acasa si ma imbracam cu totul in capotelul, papucii de la ei.
Ma gandesc ca dc la mine a fost asa, cu atat mai mult la tine, dc ramai internata peste noapte.
Dar poti sa-ti faci acolo, un mic bagajel, cu ce vrei tu, in caz ca nu te simti confortabil in ce-ti vor da ei, sa le ai acolo, la indemana, totusi.
Qiao, mamica de Gugulush, pup 

Se antreneaza fata pt bebe, cu porumbelul dragalas. Sa ne tii la curent si cu sanatatea lui, ca deja e "familie" aici, printre noi.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
24+ cu 2 

angelica28 spune:
Anastasia ,multumesc frumos pt raspuns ,pup fetita si ginerei mei din burtica ta !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
Anastasia_7 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelica28 Anastasia ,multumesc frumos pt raspuns ,pup fetita si ginerei mei din burtica ta ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mutatia677-in stare homozigota Mutatia844g -in stare heterozigota 2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi, Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini. "In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.” Rajneesh |

Mititetii de ei, nici nu au scos capul din burta si deja sunt arvuniti la insuratoare
Fetelor, am si o intrebare pe langa subiect...la dr Albu mai pot merge si paciente care merg pur si simplu pt un control, dc au o afectiune genitala pur si simplu, dar fara sa aiba legatura cu dorinta de a face copii sau alte probleme de infertilitate?
Am o cunostinta care ar vrea sa mearga la el pt a verifica un diagnostic dat de alt doctor si vrea sa-si faca programare.
Dr Albu nu are exclusivitate la control doar la pacientele/cuplurile cu probl de infertilitate, nu?
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
24+ cu 2 

angelica28 spune:

SI UNDE MAI PUI CA SUNT ARVUNITI DAR MIRESELE NU SUNT NICI MACAR CONCEPUTE .............![]()
![]()

2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
angelica28 spune:
aNASTASIA ,EU LA UNA DIN VIZETELE MELE LA CONTROL ,PE HOL AM VB CU O DOAMNE CARE NU VROIA COPIL ,VENISE PT ALTE PROBLEME GINECOLOGICE ,ASA CA NU VAD DE CE NU AR FI OK SI CU CUNOSTINTA TA!
Rajneesh
miruna1980 spune:
ali,unul si zdravan,sa fie sanatos
angelica, nu-ti lua nimic,iti dau ei tot ce ai nevoie.succes
QiaoBing spune:
Nasti si de la mine au mers la controale 2 colege la el, uneia chiar i-a facut si histeroscopie, fara nici o legatura cu obtinerea de bebelusi.
astept si eu raportul de azi despre starea lui Gugulush. intre timp au devenit vizibile toate pozele din album. cand mai primesc o sa le adaug si pe acelea, iar la final vad eu cum va dau si filmuletul eliberarii.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
miruna1980 spune:
ali, cum calculezi varsta sarcinii...din la prima zi a ultimei menstruatii sau in cazul nostru de la ET?merci
miruna1980 spune:
intrebarea e valabila pt toate fetele
,m-am referit la ali,ca mi-a atras atentia cu varsta sarcinii
Anastasia_7 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miruna1980 ali, cum calculezi varsta sarcinii...din la prima zi a ultimei menstruatii sau in cazul nostru de la ET?merci |
Miruna
, scuza-ma ca ma bag si eu ca musca in lapte...pe prima pagina a capitolului, unde ne-a enumerat Mirela pe toate, apare undeva jos "Calculator sarcina fiv" si dc dai Click, iti cere sa introduci data punctiei(egg retrieval date), care reprezinta in plan natural data ovulatiei, iar apoi iti calculeaza ei din sistem ce varsta de sarcina ai. La fel calculeaza si dr Albu. Ideea e ca de la data Punctiei, iti scade 14 zile si asa se determina data TEORETICA a data ultimului ciclu, cum ar veni ( dar e doar teoretica)...la calcularea sarcinii cu FIV e altfel decat la sarcinile rezultate natural, tocmai pt ca e posibil sa sangeram de mai multe ori, si in timpul schemei, si dupa punctie, etc.....si eu am patit la fel, am sangerat cam toata perioada schemei FIV de nu mai stiam care e data ultimei sangerari. In cazul meu, data punctiei a fost 20 iunie, ET-22 iunie, iar inceputul sarcinii( data ultimului ciclu) cade pe 6 iunie. De atunci au calculat sarcina.
Ali,predau stafeta

Parintele Arsenie Boca
24+ cu 2