Strugurasi de sept-oct 2011 **07**
Raspunsuri - Pagina 3
seidana spune:
Cu proba cantarului a supt apox 200 ml.. era nemancata de 4 h jumate dar totusi e multtt..
Nu vreau sa supar pe nimeni cu asta
dar eu sunt socata..
Lena.. o sa urmaresc news mailu de la ei si te anunt
.. si mie mi-i se pare prea mult ca a zis dermatoloaga sa o spal zilnic cu sapun pe fata.. o spal totusi o data la 2 zile, si gelul de dus e fara sapun..
Si putin gangurit umple sufletul lui mami...
MAy Nici eu uneori nu scot nici 50 ml din unul , insa de cateva zile nu stiu ce am ( adik cred ca stiu .. mancatu ca sparta
) sunt tot cu sanii plini , asa nu au fost din prima saptamana.. insa se vede pe... fund ![]()
Kora.. pup la Dimitris, si sa nu faca reactii de la vaccin
.. ce frumos creste baiatu ..
Cea mai fericita
de
Elena Alexandra (24.08.2011)
Kora_B spune:
May, asa pateam si eu. Dar am inceput sa insist, sa ma mai masez si apoi iar la pompa, iar masaj, iar la pompa. Imi lua uneori si o ora mulsul, dar asa am reusit sa scot si 320ml din ambii sani la un singur muls.
| Citat: |
| citat din mesajul lui May3 eu cand va aud cu 150 ml in 5 min de la un san... eu scot 120 de la ambii... :( si beau o oala de ceai de lactatie pe zi... iau si galafor.. ........................................... mamica de www.youtube.com/BeatriceAna2011" target="_blank">Beatrice-Ana - 26.09.2011 .......................................... zebraroz.ro ![]() |
mamica de Iannis
2 ani + si de bebe Dimitris (21.09.2011)
May3 spune:
pai si ce faci cu atata lapte, kora?
eu la 3 ore atat scot cu pompa. 120
eu nu cred ca-i mare dif intre ce scot eu cu pompa si ce suge ea.
o fi una, dar mica.
nu stiu ce sa fac. sunt indecisa rau.
la ultima masa de ex a stat la un san 10 min, am tot incercat-o si n-a mai vrut cu toate ca daca apasam eu mai iesea lapte. am pus-o la celalalt, n-a vrut, am incercat-o cu biba si a mancat 40 ml... ce sa cred din asta?
JadeJador spune:
lena suntem onorati sa ne peteasca asa fata frumu 
seidanaoaaauu , cat papa
urla invidia in mine
asta al meu s a facut un puturos si nu mai vrea deloc sa pape 
_
de
T 2+
seidana spune:
May poate nu era flamanda acum.. si data viitoare papa mai bine.. din cate stiu Bea ia bine in greutate nu?
Jade.. mie nu mi-i se pare chiar normal sa pape atat, dar probabil a fost izolat momentul.. Cum zici ca e puturos cand e grasanul odiseei?
Noi nu petim asteptam sa fim petite , ca mimi e de moda veche..![]()
Cea mai fericita
de
JadeJador spune:
seidana , eu cred ca T incepe sa piarda din teren
nu stiu nene ce are , dar de o sapt mi a scos peri albi
e in greva si nu mai vrea sa manance
si asa imi face la toate mesele si nici nu mai plange de foame
l am lasat sa vad cat rezista si poa sa stea si 5 ore ca n are nici un stres domnu
cred ca si a propus sa ma bage la nebuni 
_
de
T 2+
seidana spune:
LENA.. eee 

.. incepem sa gangurim,.. harnicutza mica .. si ce a crescut si ce frumoasa e... ochii ii sunt caprui?
asa facea si Ela la inceputul gangurelii.. dupa 2-3 sunete incepea sa sughite..
JADE.. relax mami... nu te stresa din orice (ete cine vb
), poate simte ca vrei sa-l indopi si de asta refuza..
.. glumesc poate treceti si voi prin greva suptului de care zicea Ionela.. eu la cat e de mancacioasa nu cred ca o vom vedea vreodata.. greva
Cea mai fericita
de
JadeJador spune:
seidana pai de aia ma stresez si ma ingrijorez io
ca el era suuper mancacios si un haplea de mai mai sa inghita si sticla
si dintr o data sa nu mai vada mancarea...
eu banuiesc ca ar fi din cauza refluxului , de cand a avut durerile alea mari de urla pana la epuizare , cred ca acum asociaza masa cu durerile si din cauza asta nu mai vrea....asta este explicatia mea , ca altfel nu inteleg ce poate fi...
unde puneti/vedeti voi filme pe grup ?
ca eu inca nu le am descoperit
_
de
T 2+
LenaC spune:
Mersic Sei
Cred ca spre caprui mergem :D. Eu vroiam albastri
. Poate la urmatorul?
Jade eu am postat mesaj cu linkul pe grup.
Fetelor sunt eu zuza?
Pitica mea plange cand o dau cu aa termala sau crema, cand ii dau calciu, cand ii sterg ochisorii. Am sentimentul k se supara pe mineac chestii care nu ii plac k ii f 

. asa simt eu, nu ca ar arata asta comportamentul ei