Strugurasi de sept-oct 2011 **07**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

sei, ii dau um ml de ceai in care picur picaturile si cu siringa aia boanta care se foloseste la copii pt asa ceva.
adica pun intr-un capacel de biberon 1 ml ceai, 5 pic de protectis, amestec si trag cu siringa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

lore un dr mi-a zis ca pot scoate copilul mic pana la -5 grade. Pe Bia am scos-o si la temp mai mici , dar era mai mare. Pe Theo o sa il scot proabil pana la -5grade. Sper sa nu imi raceasca

rachel nu am intrat sa numar si eu oile ca mi se inchideau ochii de somn

merg sa dau "papa Bia", trage de mine asta mica...oops, nu mai e asta mica, e asta mare de acum

de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

seidana , nu veniti si voi cu tati la bucuresti ??

eu zic ca fetei o sa i ramana ochii albastri
ii are destul de deschisi zic eu , ca sa i mai faca caprui

T i a avut albastru curat
acum ii are gri cu tente de verde
deja l am amenintat ca daca i face caprui o sa aiba de a face cu mine

_

de T 2+

Nu venim ca e lung drumul.. si as fi vrut sa mergem undeva, ca maine facem 10 ani e cnd ne stim , iar in ultimii 4 in fiecare am in perioada asta mergeam in Moldova, strabateam Cheile Biazului si prindeam prima zapada.. dar acum ? nu putem merge cu piti.. desi iti zic ca imi pare atat de rau ca ratam aceasta delegatie..
poate la vara... sau poate ne vedem gasca de pe DC la mare

Si ea ii are uneori cu tenta verzuie ..noi zicem ca raman verzi sau albastri (sotu ii are un albastru tare interesant: se schimba in gri sau verzui in functie de starea lui)..si verzi avem dstui in familie.. de fapt suntem cam la egalitate cu 2 perechi verzi, 2 caprui, 2 albastrui si a sotului albastru/verzui/gri

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Ei jade mai mananca si 30 ml la 1 ora

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

de o ora jumate mi se frichine.
a mancat atunci la 2 fara ceva 10 min., i-am mai dat pe la 2 jumate si a ami mancat vreo 8 minute din celallat san si mi se frichine de atunci. am tot incercat-o cu sanul, plange ca naiba cum il vede, cum il bag inapoi in maieu, se linistete. apoi iar incepe frichineala.
m-am jucat cu ea, nimic, am pus-o in leagan, nimic, am pus-o la carusel, nimic, am schimbat-o-nimic, am scos-o pe balcon ca-i ceata afara si n-am iesit, nimic, am incercat s-o adorm, nimic... frichineala cu scancete...
acum m-a schimbat mamaie ca deja ma apucasera nervii
ea la ora sta dormea somnu de dupa amiaza care era destul de lung.
cred ca are legatura scanceala asta cu datu doar la san.
ma enerveaza si soacra-mea ca hai sa-i dam biba cand ea a fostc ea care m-a batut la cap sa o pun numai la san.
acum a incalzit ceaiul sa-i dea
i-am interzis sa i-l dea. sper sa ma asculte...
nu stiu sincer daca rezist la experimentul asta.
dupa cate ca eram stresata ca nu mananca, acum o sa fiu si mai si... dupa cate ca e un copil plangacios si colicios, acum o sa fie si mai si...
o sa incerc azi sa duc ziua la sfarsit si sa vedem.
o sa-i fac si proba cu cantarul, dar cum am spus, diferenta intre ce scot cu pompa si ce suge ea sigur este mica.
fiindca altfel cand ii dadeam doar biba sugea peste 100, nu. eh, ea cu greu mananca 100...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Iris, nici a mea nu e cine stie ce rozalie, doar cand apar bubitele care sunt rosii

Marryan, cu mare placere

Inutsa, am fost azi la pediatru si ea a spus ca e mai bine, intr-adevar aziarata mai bine, cele de ieri mai trecusera si azi au aparutmai putine. continuam tratamentul sper sa fie bine.
Cred ca te topesti cand ii vezi pe amandoi.
Am gasit si eu termometru cu higrometru de la minut 15 ron :D

Lore, dupa cum ti-am spus pe ym eu am scoso duminica 2h, dar atunci a fost frumos afara luni o ora cam, si azi am fost la pediatru, deci pana la masina. Azi era ceata nu as fi scoso dak nu tb sa merg la pediatru. Frigul nu face rau la bebei, daca o imbraci bine nu are cum sa raceasca decat dak ia vreun virus de la cineva (zik eu, dar nu garantez :D)poate sa incerci sa o acoperi cu o paturica si sa intre mai putin aer rece.

May tinem pumnii, si tu zen, da? Daca nu mai papa inseamna k nu vrea
Daca plange ca vrea incearca sa o linistesti. Eu am luat exemplu de la Ionela, ea spunea k alapta pe Mihnea mergand. cand Maia are faze din astea k imi rupe sfarcurile si vad k vrea dar se chinuie nu stiu de ce o alaptez in mers -> si merge
May, ceva tb sa fie dak tipa cand vede sanul... trebuie sa cauti radacina, poate pozitia nu e ok, poate asociaza cu altceva...

Jade cam acelasi program avem si noi, doar ca decalat cu o ora cateodata. pe la 12-1 adoarme si se trez la 6-7 papa bine si apoi nani pana la 10-11. Nu intodeauna, dar majoritatea cazurilor asa papam noaptea. Si Maia e mai mica, asa ca nu iti fa griji

Lore, uite Sei spune k o scoate pe Ela si nu are mucisori. eu am scos-o pe Maia si ea avea mucisori, si acum nu prea mai are, adica nu mai aspir deloc doar pun ser
In esenta ascultane pe noi dar bazeaza-te pe instinctul tau de mamica. Sa stii ca tu esti mamica perfecta a Marei asa ca daca tu simti ca nu trebuie inseamna ca asa e

Sei, Ma uit la bubite si seamana cu ale Maiei
De ochi eu zik albastri superbi. asa ochi vroiam si eu sa aiba Maia, dar la noi nu mai e speranta

fetelor, voi ce aveti cu cantarul? Eu ma certam cu sotul k nu vreau sa o cantaresc... ca daca nu a luat cat trebuie? nu vreau sa ma stresez atata timp cat bebe e bine, fontanela e ok, scutece ude si kkate ohohoho chiar nu ma intereseaza

abia astept sa vina primavara si sa socializez in parc, sper sa gasesc mamici ca voi. o sa o iau pe Ionela cu baietii sa socializam . cE zici Ionela, te bagi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lena.. mai zi-mi odata ce tratament aplici? si noi avem zile cand arata mai bine insa azi e rau de tot..nu sunt neaparat bubite ci o pata mare rosie, proeminenta formata din multe bubite... nu stiu ce sa fac, pe corp sunt bubite zgrubuncioase iar in unele zone zici ca se descuameaza pielea..
Recunosc ca nu am tinut regim, doar grasimi mai putine..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Gata, operat Muru, scos pietroiul, facut perfuzii, antibiotice, pot sa ma fac doctorita de catei!

Citesc din urma sa ma pun la curent.

va pup pe toate!

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Sei uite

1. Regim alimentar hipoalergenic
2. Ca gluconic 10% 2ml de 2 ori pe zi timp de 5 zile
3. Toaleta locala cu apa termala
4. Atoderma (Bioderma)

Baie fara ulei sau sapun, de la subrat in sus
Acum mi-a spus pe cap sa o dau cu ulei pt cojite cu jum de ora inainte de baie si apoi sa o spal

Mergi la inceput

Bv Oana !!!

FEtelor la voi bb plang in somn? Maia cand doarme incepe sa planga si dak ma duc langa ea si fac shhhhhhhhhhhh si se opreste si isi continua somnul.

Mergi la inceput