Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Mariaruxi eu mai astept cu sophia,dar i-am comandat acum o zornaitoare muzicala de la vtech...una sa faca galagie cu muzica ceva,ca nu avea(am comandat pt ca ii luasem pt razvan un tren si un accesoriu)...si de mos nicolae o sa ii iau o caciula ceva de imbracat oricum asta ca sa vada razvi k primeste si rares,nu numai el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

ALINA OPREA

Sa fii fericita, sanatoasa si iubita, mamico! O zi minunata sa ai alaturi de cei dragi!

Urez la multe lunite si la multi ani si sarbatoritilor zilei:
ANDREI-PATRICK de alexad77
MARIA-ANTONIA de oana.irina
MARIA ALEXANDRA de crudiutalida

Pup toata gasca de la mic la mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

www.reclama ilegala - xxx/in-joaca/evanghelia-dupa-la-leche-league-sau-iadul-bunelor-intentii/" target="_blank"> despre alaptat...
Corry, pupam fata frumoasa cu 2 comori! cred ca iti e greu...Dar ne-ar placea tare de tot sa va vedem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Cred ca am si eu un puseu de crestere Am ras un sfert de frigider azi.

Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

Florina esti fantastica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

corry...ai doua bombonele, sa fie sanatosi, nu te scuza ca esti rar pe aici, ai si motiv, te felicit si-ti doresc numai bine. Sunt dulci tare iepurasii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gliana

am deja o ora de cand incerc cu rabla asta de pompa sa ma mulg pt ca s-au facut niste galme sub sani, asa cu cauciucul ala gaurit trage fff incet si greu dar nu mai pot lasa....macar 50 ml sa scot de acolo si tot e bine

bb papa LP....nu e gingas deloc:)))))))

asta e riscul cand bb nu stie de titi
si daca ma enervez....indata il trezesc pe barbat sa vina sa suga

mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992)

Hai Gliana ca si tu esti tare comica!

Ma bucur ca ai reusit sa scoti un pic de laptic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Am cautat peste tot pe net, scrie ca Sophie este din cauciuc natural non-toxic si vopsita tot non-toxic. In engleza am cautat, nik. Franceza nu stiu cum. No, acum m-as bucura sa o roada p-aia, ca n-are cine sa verifice daca restul jucariilor si inelelor de dentitie no-name si made in China sunt toxice sau nu:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

La multe lunite
ANDREI-PATRICK de alexad77
IMOGEN-TARA de mihahegarty
ANASTASIA de al3xutza_81
ANDRA de lushk
MARIA-ANTONIA de oana.irina
MARIA ALEXANDRA de crudiutalida!

Deci Nectarelul meu a inceput sa plece la plimbare, se grabeste baiatul. Se intoarce pe burtica, se ridica si se trage in mainii si impinge in picioare si asa se duce in toate directiile. Il strig sau ii pun jucarii in diverse partii si pleaca dupa ele, se si intoarce total dint-o parte in alta. Deci nu in patru labe, ridica doar partea superioara, fundicul e greu doar il taram. Si vorbim nonstop, avem un debit... Ia si jucarelele de pe langa el si le ridica, se zdrangane, le baga in gura, foarte bine le tine in manute, dar el mereu a fost pasionat de jucarele.
Si ieri am aflat ca primul cuvant pe care l-am spus eu a fost injectie, inainte de 9 luni, asa zic mama si matusa mea, venise doctorita sa imi faca injectie si cica am zis si eu dupa ea. Eu cred ca nu mai tin ele minte ce varsta aveam.
Incerc sa recuperez si eu din urma ca am cam pierdut sirul discutiilor. Va pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca-28

Pe mine ma doare un san dar culmea nu ma doare cand e plin dar ma doare foarte tare dupa ce e golit, mai pateste cineva asa, aveti idee de la ce poate fi?

ANCA de IUSTINA(17 FEB 2005), STEFANIA(29 OCT 2006) si NATALIA(6 AUG 2011)

Poate e vreun canal blocat, sa pipai bine si vezi daca simti ceva tare, nu neaparat galma, poate fi si ca o dunguta tare. Chiar daca se goleste sanul daca ramane laptic blocat pe vreun canal te doare. Eu am cam tras cu canalele astea, asa ca stiu cum e, am si multe canale, tasneste lapticul ca dintr-o sita, multe jetulete. Am facut si injectii de vreo doua ori cand s-au blocat toate canalele la un san, groaznic, a fost prima oara in viata mea cand am plans de durere.

Mergi la inceput

Lissa super ca v-ati intalnit, am vazut poze, f frumos.

Mergi la inceput