Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

In pat. Desigur, nu ma pot abtine sa nu pandesc un pic la forum si fb de pe tel. Felicia Multumesc de urari
Ma bucur nespus ca ti faci timp de tine si poate asa ne stimulezi pe toate, mai ales pe mine.
Lori ce bine ca la tine e inca zi!
Ma duc si pe fb un pic, ca nu ma pot abtine sa nu vad pufosii nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Cred ca am si eu un puseu de crestere Am ras un sfert de frigider azi.

Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Cred ca am si eu un puseu de crestere Am ras un sfert de frigider azi.

Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

hahahahahaha

Mergi la inceput

am deja o ora de cand incerc cu rabla asta de pompa sa ma mulg pt ca s-au facut niste galme sub sani, asa cu cauciucul ala gaurit trage fff incet si greu dar nu mai pot lasa....macar 50 ml sa scot de acolo si tot e bine

bb papa LP....nu e gingas deloc:)))))))

asta e riscul cand bb nu stie de titi
si daca ma enervez....indata il trezesc pe barbat sa vina sa suga

Mergi la inceput

florina, Eric nu pare sa mai aiba colici dekoc. Imi pare rau daca micutul tau are, ai nostri sunt de o varsta , diferenta de 2 zile nu o mai pun:)
al meu de doua sapt roade degetele, gangureste dim si seara in legea lui la jucarii, am atarnat dectavan niste pasarele si vb cu ele, ridica piciorusele si capul in sus si se face ca un cosulet parca vrea sa se ridice, zambeste dar nu cu sunet, se uita la jucarii interesat maxim 15 minute, apoi se plictiseste...cam atat face domnul Eric...si f mult ii place purtat in brate cu fata la camera...sa vada el tot

Mergi la inceput

fecian, felicitari pt ce ti-ai propus...dar ce vrei sa scrii si sa inveti??

cu innotul esti supeeerrr tareeeee..bravos, mai ales ca ai cu cine sa lasi bebelina asa des, eu ma bucur doar o zi pe sapt sa ies 3 ore ale mele si atat si atunci sta sotul de obicei

dar ai voie sa faci asa sport??

hai ca am eliberat putin sanii cat de cat acolo....ce ma enerveaza...nu ma tine bb treaza si ma tine pompa
ma duc la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza....offf si eu sunt intr-o pasa proasta...sunt obosita,desi bb al meu doarme de la 9 seara la 6 dimi,dar ma streseaza maxim cand vad ca uneori refuza sanul,cred ca pana la urma il doare burtica,pt ca ieri la a dormit 3 ore dar a dat o gramada de partzuri si dimi la 6 cand s-a trezit a supt vreo 5 min apoi a facut caca si apoi iar a supt...nu stiu de ca cateodata ma stresez asa de tare cand il vad ca nu prea papa,adica face figuri refuza sanul,plange si il ia intr-un final...nu i-am dat nimic decat san,el cu bibe nu stie,asa ca ma chinui in continuare si nu inteleg de ce asa deodata,pana duminica la pranz nu a avut nimicc nimic

Andra tu esti mai bine?????

Am pus pe facebook o intrebare ce le luati la bebei de craciun,mos nicolae...asa ca astept raspunsuri si aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Eu? Daaa, au fost atat de cuminti ieri, incredibil, parca exista doar in variantele dracusor si ingeras, fara nimic intermediar. Filip chiar a stat in patut, iar Eva langa el (la noi patutul e co-sleeper cu patul nostru), i-a vorbit, i-a aratat jucarii

La noi Mos Niculae nu vine cu chestii scumpe, la Eva vor fi dulciuri si o carte probabil, la Filip ceva de imbracat, doar ca sa vada Eva ca primeste si el ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Florina, m-ai distrat cu puseul tau de crestere
Eu stiam ca bebeii care se privesc in oglinda nu stiu ca sunt chiar ei pana in jurul varstei de un an.

De sarbatori nici nu stiu ce sa le iau. Pt. Matei ma gandeam la Sophie, dar a scris cineva ca ar fi toxica si stau in dubii. Astept si alte pareri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Cate o pentru fiecare mamica si cate un ptr fiecare puisor!(ca sa-mi iertati rarele interventii)

Va citesc zilnic, dar nu am timp deloc....
Cum va spuneam, eu lucrez de acasa, deci...nu am timp nici sa respir!
Tocmai cand ma laudam ca si-au facut un program,o luam de la capat.
Dormeau de la 10.00 la 05-06.00.
Acum, si-au facut trezire si la 1 sau la 3.00(in cazurile fericite).
Ei papa 120 ml (ziua), dar seara ajung si la 160...
Am observat ca nu conteaza cat mananca, tot la orele acelea se trezesc.
Ma gandesc ca nu ii mai satura decat LP si ca trebuie sa le introduc si cereale, ca alta explicatie nu gasesc (pana acum o luna dormeau aproape toata noaptea si acum, in loc sa se mareasca perioada de somn..).
Oricum, pediatra mea nu vrea sa auda de cereale pana nu implinim 4 luni...
In rest ne jucam, vrem numai in brate, salivam, stam pe paturica doar 15 min (ne plictisim repede), chiuim, tipam de bucurie...
Of Doamne, este atat de greu
Incerc sa-mi fac curaj sa vin si eu la intalniri, dar este atat de greu la imbracat:ganditi-va cat plange unul, d-apoi doi

Cate un pupic mic ptr Ruxi, Pufisor si Alexia (ca si-au amintit de noi)!

Va

Mergi la inceput