Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (20)
Raspunsuri - Pagina 7
mamutz spune:
AlyMih noi nu am inceracat inca dormitul in deplasare, dar Bobo doarme unde il pun daca ii e somnic, isi canta singurel pana adoarme.
mariaruxi spune:
Adra, desteapta esti . Pe mine nu m-a dus capul, pai chiar asa, faptul ca pun gura pe atatea chinezisme pe care nu le mai stie nici Mos Craciun ce contin si cat de periculoase pot fi. Toata stima!
Mady arata-ne si noua ce jucarie interesanta ai gasit (banuiesc ca pe net).
La multi ani Alina Oprea! Pt. sarbatoritii de azi, idem!
Nectarie bravo!
Corry bebeii tai sunt bestiali, sa fie sanatosi. Din poza de la avatar, cel din dreapta e preferatul meu, care dintre ei e?
mamutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui v_florina Miha, nici Stefan nu rade in hohote. De fapt, cum ti-am mai spus, el nu este un zambacios. Daca ma maimutaresc, nici vorba sa zambeasca; ba chiar incrunta sprancenele de parca ar zice ceva de dulce in gandul lui Am vazut in schimb ca ii place de bebe din oglinda si de mamica lui (aka eu). Le zambeste cu drag, si uneori mai scoate si cate un sunet cand zambeste. Nu stiu daca v-am spus cum se verifica daca bebeii isi dau seama ca sunt ei in oglinda. Se murdareste bebe cu ceva pe fata, si daca atunci cand se vede in oglinda se sterge, inseamna ca a constientizat ca este el. Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011) |
Eu cred ca un bebe se sterge ffff tarziu cand se vede murdar. Eu stiam ca atunci cand vorbesti cu el si se intoarce la tine sa te vada in realitate, atunci constientizeaza ca nu e altcineva in oglinda. Dar cand o sa descoperim cum merge mai bine anuntam.
mamutz spune:
citat din mesajul lui mihahegarty Gliana, imi pare tare rau pentru ca s a stricat pompa. Sper sa nu te doara sanii! Is curioasa cat scoti maine dupa atata asteptare! Florina, bebele tau se calmeaza si doarme mai bine cu altii pentru ca ei nu miros a lapte. Tu pentru el esti restaurant, cu altii se calmeaza mai bine. Imi explica pe vremuri o moasa cum e cu calmatul bebelui cu altii. Zicea ca ea daca merge in vizita la mama ei si face cartofi prajiti, ea trebuie sa manance pentru ca i plac foarte mult. La fel si la noi, noi, mamele pentru ei suntem restaurant, fie ca le e foame sau nu ei trebuie sa suga!! Pentru ca le place lapticul!! Eu ma uit cu sotul un pic la TV, asa ca va pup pe toate si va urez noapte buna si somnic usor si cat mai mult! Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara 21.07.2011 Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii. |
Miha eu cred ca nu exista ca un copil sa se calmeze la altcineva mai bine decat la mama lui, nu stiu cine ti-a zis de chetia asta cu mirositul a lapte. La noi daca e agitat, pot sa incerce toti din familie, pana nu il iau eu nu se linisteste, isi lipeste caputul de mine si nu zice nici pas, ca sa nu mai zic cum rade cand ma intorc, dupa ce am lipsit putin. Si stiu ca au mai spus si fetele ca bebei se linistesc cel mai bine cu mamica.
anaemi spune:
fetele
Florina, hai ca m-ai distrat tare cu puseul tau
Gliana
Anca cand o alaptam pe Anastasia am mai patit si eu asa. Ma durea un san dupa alaptat. Dar nu stiu nici acum care a fost cauza. Galme nu aveam , nimic.
Mada, Poate nu-i este foame lui bebe si de asta refuza sanul. Si Petru mai urla cateodata cand il pun la san, dar urla pt ca nu-i este foame , in schimb ii este somn sau vrea altceva. Asa ca atunci cand vad ca nu este chip cu el, il las in pace si ne gasim alta activitate.
De mos Nicolae, la copii o sa le luam cateva dulciuri Kinder si o carte/un puzzle...ceva.
Lui Petru, ma gandeam sa i-o iau pe Sophie, dar inca nu sunt sigura. Poate o sa ma duc pana la napati sa o vad, iar apoi vad daca o iau sau nu.
revin ca s-a kkt pe el pana la gat
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
mamutz spune:
citat din mesajul lui v_florina Cred ca am si eu un puseu de crestere Am ras un sfert de frigider azi. Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011) |
Babylicious spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamutz
Miha eu cred ca nu exista ca un copil sa se calmeze la altcineva mai bine decat la mama lui, nu stiu cine ti-a zis de chetia asta cu mirositul a lapte. La noi daca e agitat, pot sa incerce toti din familie, pana nu il iau eu nu se linisteste, isi lipeste caputul de mine si nu zice nici pas, ca sa nu mai zic cum rade cand ma intorc, dupa ce am lipsit putin. Si stiu ca au mai spus si fetele ca bebei se linistesc cel mai bine cu mamica. Mami fericita de Petru Nectarie (30.06.2011) |
Subscriu si eu! Nu cred treaba cu restaurantul...
mamutz spune:
citat din mesajul lui Gliana fecian, felicitari pt ce ti-ai propus...dar ce vrei sa scrii si sa inveti?? cu innotul esti supeeerrr tareeeee..bravos, mai ales ca ai cu cine sa lasi bebelina asa des, eu ma bucur doar o zi pe sapt sa ies 3 ore ale mele si atat si atunci sta sotul de obicei dar ai voie sa faci asa sport?? hai ca am eliberat putin sanii cat de cat acolo....ce ma enerveaza...nu ma tine bb treaza si ma tine pompa ma duc la mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992) |
Si eu fac sport si am cezariana. Nu ma deranjeaza absolut deloc operatia.
mamutz spune:
citat din mesajul lui madybulancea Mariaruxi eu mai astept cu sophia,dar i-am comandat acum o zornaitoare muzicala de la vtech...una sa faca galagie cu muzica ceva,ca nu avea(am comandat pt ca ii luasem pt razvan un tren si un accesoriu)...si de mos nicolae o sa ii iau o caciula ceva de imbracat oricum asta ca sa vada razvi k primeste si rares,nu numai el... Mami de Razvan si Rares |
Noi am primit o cutie mare de zornaitoare, cantatoare, vibratoare etc dar nu i le dau pt ca isi da cu ele in cap si in ochi, momentan zornaie fericit la cele moi din plus. Cateva din celelate i le-am agatat la salteluta si se poate juca cu ele fara sa se loveasca, dar trage asa tare de ele, ca indoaie corzile alea si ii ajung in gura.