Pufi de 2010 (50) - LMA BlueFlower!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

tomaca, nu ne-ai dat pe spate dar asa e mai nou pe forum... cate o zi intreaga nu mai gasesti nicio postare noua, de ti-e si jena daca te-a mancat limba si ai postat ultima...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

o intrebare pt mamicile care se intorc la servici, in ce zi trebuie sa ne prezentam? In ziua in care copilul face 2 ani fix? adica de ziua copilului?

--------------------------------------------------------------------------------------------

La serviciu..in ziua urmatoare zilei de nastere a copilului...Pana la doi ani fix, deci si in ziua in care implineste copilul doi ani, esti platita de bugetul asigurarilor sociale....In cazul tau, cred ca ziua corecta pentru intoarcerea la birou ar fi 22 ian 2012....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

tomaca, nu ne-ai dat pe spate dar asa e mai nou pe forum... cate o zi intreaga nu mai gasesti nicio postare noua, de ti-e si jena daca te-a mancat limba si ai postat ultima...

Mi se mai intampla si mie.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Bf, tomaca, ms de urari.

Tomaca wb! Eu te invidiez pt calatorii, mie imi place sa zbor!
Sper sa te linistesti si tu, pe toate planurile. Pupici!

Bea am uitat sa zic, prima dintre pozele ozstate de tine e WOW! Poti sa simti dragostea uitandu-te la ea. Sa-ti traiasca baietii!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

tomaca...stii...cei ca NU..invidiaza pe cei CARE..asa ca nu vreau sa fiu mai prejos...ma roade ranza cand am vz traseul tau...dar pr nu-i asa distractiv...in primul rand.....tudor..

ruxita mi s-a parut wow ce-ai povestit de educatoarea elei...wow..insa...pe de atlta parte...nu vreau sa tin cu ...breasla..insa stiu ...n ...cazuri in care elevii..mai mari tocmai ca -si cunosc drepturile...uita de obligatii...bba din contra...
din pcct meu de vedere sistemul nostru de inv.....e pierdut....mai invata doar cine are de inv...

si cel mai tare m-a impresionat bea....citeam aseara si m-am ingrozit...nu pot sa cred....mi se pare maltratare....efectiv....ce ziceai tu mire( park) era spital privat??? suna a dispensar de catun...bea ....sper sa te ucure baietii tai si sa uiti repede de tot...

noi suntem......sperata moare ultima

aud noaptea...ATI , MAMI!...ATIIIII
(lapte)....

il iubesc de mor

sa aveti o noapte linistita si sa va odihniti...sa fiti frumoase

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

deci....nu ma mai corectez....intelegeti voi...am scris....varza...dar...leguma sunt si io acu

pup

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:

la stiri au zis de noul sistem de penalitati pt profesorii/educatorii care umilesc copiii - 1.000 lei daca pune copilul cu mainile la spate, 2.000 lei daca pune copilul cu mainile in sus si 2.500 lei daca-l trage de urechi (asta la gradi)...

eu as trage la raspundere penala pe una din educatoarele Elei care pt ca a scris cu pixul intr-o carte de-a ei pe care i-am cumparat-o eu, a mazgalit-o cu pixul pe fatza si frunte si cum s-a frecat copilul ca sa spele pixul i s-a exfoliat 3 straturi de piele si vreo 2 saptamani a stat roshie si fatza cojitza...

OMG, nu-i posibil asa ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

mie mi-au facut rahi....si a fost groaznicccccccccccccccccccccc
mi s-a facut rau pe masa de operatie
mi-a scazut tensiunea.......simteam cum ma sufoc incet incet........a durat pana a scos bebele cu chin si vai ca abia a reusit sa il scoata
dupa aia nu stiu ce doamne au mai mai facut acolo
a fost foarte foarte nashpaaaaaaaaaaaaaaaaa
deci ma ia cu rau cand imi aduc aminte....

si dupa senzatia aia de butuc la picioare
si sa nu te misti si sa nu itit misti capul si sa stai asa 24 de ore...........doamneeeeeeeee
si cand a ineput dezmorteala durere frateeeeeeeee ioiiiiiiiiiiiiiii
plangeam si nu mai stiam ce sa fac......
a fost groaznic

pana la urma m-a dus in salon......
acolo nu am stat mult si m-am ridicat.....deci primele doua zile au fost horrorrrrrr
nici nu vreau sa imi aduc aminte cat traiesc

la noi a fost ca l-am pus la san si nu avea ce sa suga
era fffffffff putin colostru a inceput sa vina in ultima noapte si bebe meu era la lampa 12 orwe
l-am pus la san
a inceput sa mi se faca noduli
nu a iesit cu mana
cand l-au scos l-am pus la san si pana la urma am reusit sa nu fac furia lapteluii.......masaje si comprese fierbinti si muls si comprese reci.............aoleuuuuuuu

apoi sa fie totul okkkk a fc febra asta mic
nimeni nu stia de ce
eu moarta de sperita ce eram
i-au fc analize si cica a fc febra de sete ca sugea si nu avea ce si era mare si se deshidrata considerabil si mai altfel decat un copil de vreo 3 kile

si asa SI A doua zi si apoi gata am zis ca il tin maxim juma de ora la san si dam completare si de atunci nu au mai fost probl

apoi iar sa fie totul ok
neonatoloaga la vizita de dimineata zice ca ii aude nush ce suflu
si aveam o foaie pe care trebuia sa o semnam daca vrem sau nu sa alaptam
daca vrem sau nu BCG
daca vrem sau nu eco trasfontanelar sicardiac-100 roni
si daca vrem sau nu screening -100 euro

eu am optat pentru primele doua si ma intreba curioasa daca am optat pt eco eu nu ea dece??????????
pai ca tre sa facem
pai sa facem...........

si i-a facut acum ultima zi cand ma mers acasa si era ok
cred ca a fost mai degraba pt bani dar asta e bine ca e bine

apoi am venit acasa

si eu ma plang de personal a fost super nashpa
doamne feri!
nu stiu cum e asa diferenta de un an si 10 luni de cand am fost prima data
dar e inadmisibil.........fereasca........
infiderenta totala
prostii aiurea........

ma rog bine ca a trecut!!!!!!!!!!
in rest doamne ajuta!

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si Adam Eduard (14.11.2011)

In 14.11 cu ajutorul lui DD va veni pe lume bebe Adam!

[b]Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Offf offf offff....de ce oare dupa ce ca sunt grele chestiile astea de sanatate trebuie sa ni se mai adauge pe deasupra si personalul, atitudinea.... Bine ati ajuns acasa! De acum aveti timp pentru voi 4! Acomodare usoara, Ivan linistit si laptic mult iti doresc!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

O cafeluta (un pic intarziata) doriti? Azi dau cafeaua mai tarziu pt ca am avut agitatie de dimineata cu fetele... le-am lasat la gradi (mai devreme , adica pe la 7.30 pt ca e tati de tura si am vrut sa profit de ajutorul lui la despratire )... binenteles urletele nu au lipsit... Am vazut un afis cu o sedinta pe 23 nov (deja?) referitoare la serbarea de Craciun... Era sa lesin cand am citit despre costume, chestii trestii ...of, cand au crescut?

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Sondaj de sezon

Si noi sedinta pe 25 nov despre serbarea de Craciun, bugetul, cadoul etc... Cik celor mici nu le mai pune costume ca anul trecut au urlat ca toate cele ca nu vrloiau sa stea cu costumele pe ei, ami era si scena, multa lume...a zis ca nu ii mai streseaza pe cei mici cu costum, numai daca vor parintii sa le ia, sa ii imbrace, sa ii impodobeasca si daca stiu ca stau copii in chestiile alea.

de Yannis

Mergi la inceput

Ruxita te rog sa ma ierti, am intrat pe fuga in weekend sa nu ratez sa o urez pe Mirela si nu am apucat sa citesc, acum am vazut ca ati sarbatorit iarasi!

LA MULTI ANI FERICITI ELEI! sa aibe parte de o tinerete fara batranete plina de distractii si realizari!

de Yannis

Mergi la inceput