Pufi de 2010 (50) - LMA BlueFlower!
Raspunsuri - Pagina 2
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel O cafeluta (un pic intarziata) doriti? Azi dau cafeaua mai tarziu pt ca am avut agitatie de dimineata cu fetele... le-am lasat la gradi (mai devreme , adica pe la 7.30 pt ca e tati de tura si am vrut sa profit de ajutorul lui la despratire )... binenteles urletele nu au lipsit... Am vazut un afis cu o sedinta pe 23 nov (deja?) referitoare la serbarea de Craciun... Era sa lesin cand am citit despre costume, chestii trestii ...of, cand au crescut? bea Bine ca ati ajuns acasa si totul e bine acum. Ideal ar fi sa poti renunta la lp, dar vezi tu cum evolueaza treaba. La prima ceza n-ai facut tot rahi? Eu am fost foarte multumita de aceasta anestezie... si primele 24 de ore (cat am stat la ati) imi dadeau continuu calmante si somnifere prin perfuzie, de am simtit durerile alea abia a 2-a zi, cand mi-au adus si fetele sa ma descurc... asa ca nu am avut foarte mult timp sa le simt. Eu tot cred ca e mai usor (pt mama) cu operatie fata de nasterea naturala, desi sigur niste "legaturi" se formeaza mai greu intre mama si bebe. mire Super ca te aranjeaza varsta rotunda... pe mine nu m-a aranjat deloc pt ca am facut-o cu o luna inainte de nastere si aveam alte griji si emotii pe cap. _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare Sondaj de sezon |
eu m-am cam revoltat pe al de sus ca trebuie sa suferim atat ca sa aducem un copil pe lume, sigur nu e nimic firesc si natural si normal in tot mecanismul si tot am incercat sa gasesc vreo explicatie si n-am gasit!
dar daca ar fi sa aleg iarasi intre o nastere naturala si cezariana, aleg tot nasterea naturala! cu conditia sa aiba copilul greutate sub 4 kg...
mda, costume chestii-trestii... cum fara? si mie imi pare ca ultimii 2 ani au trecut ca o parere, o (s)clipire de gene...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
eu am avut o noaptea foarte creatza... am tot invelit copilul dezvelit... si ne-am trezit pe la 10 ca sa recuperam intreruperile de somn...
mai nou ma exaspereaza cu tipete si urlete cand ceva nu-i convine... dar il las sa urle cat vrea, desi ma gandesc si la vecini sa nu faca vreo reclamatie... ieri n-a vrut nici olitza, nici pampers prin urmare a facut pishu in pat... azi m-am luptat cu el sa-i pun ciorapi in picioare... nu stiu cum face dar are picioarele calde desi sta in picioarele goale, iar eu cu tot cu ciorapi si papuci de casa le am sloaie...
--------------------------------------------------------------------------------------------
blue_flower spune:
Imi cer mii de scuze ca nu am intrat in uichend.
LA MULTI ANI MIRELA, sa fii sanatoasa si fericita, iubita si cu multe impliniri, totul roz si soare si frumos, sa fie Mara sanatoasa si sa creasca frumos.
LA MULTI ANI ELA, chiar daca nu ne cunoastem, poate iti arata mama urarile prietenelor ei virtuale! Sa fii sanatoasa si cu multi prieteni!!
BEA - am vazut poze cu grasunul de Adam. Bine ca s-a terminat cu bine zilele de spitalizare. Imi pare rau ca a fost greu acolo. Asta e. Suntem in Romania. Bine ca e Adam sanatos si ca vrea mancare. Tu nu te mai gandi la zilele alea, au trecut, gata, acum ai doi iezisori acasa..... Recuperare usoara!
Am citit cam pe diagonala...am treaba la serviciu, de acasa nu pot intra deloc, Dani e in verva mare si noi la fel, avem treaba, iesim in oras.....eu il duc la locuri de joaca mai nou, ca am citit ca nu ii duceti.....il spal pe maini si asta e. Daca ia crocobauri, asta e. Nici inchis in casa nu il poti tine, si asa sta izolat acolo toata saptamana. ...macar in uichend sa il scot. Ieri am fost in AFI, la loc de joaca, la restaurant, la magazine.....a obosit si macar pt o seara a adormit fara plansete.
Am multa treaba, dar reusesc sa va citesc, chiar daca nu apuc sa scriu.
tomaca spune:
Buna tuturor,
Uite ca apropae a trecut luna noiembrie, cea mai tare, cu cele mai multe aniversari si petreceri. Cand ma gandesc cate am ratat si ce bunataturi ati mai pus pe tava, iar eu nici nu apucam sa cumpar ceva de mancare.....
Asa ca, zic si eu cu intarziere, La multi ani (din memorie)
Miremia
Alexutzza
Dastefa
Larisel
Vi4i
Elefantica
Beatrice
Sa fiti sanatoase ca sa va cresteti pruncii mari.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
tomaca spune:
Eu am fost intro super alergare cu toate. Cea mai grea perioada la servici, ramasa singura (colegul meu de la reporting a nascut si din diverse motive de sanatate a trebuit sa stea cu sotia 1 luna acasa), zburat pe la Viena, Istanbul, Budapesta cu treaba, ceva probleme de rezolvat cu sanatatea. Dar s-a incheiat, sper.
Am reusit sa ma uit pe telefon si am vazut ca s-a nascut super-bebe Adam. Sa fii sanatos Adam si sa fii voinicel toata viata, asa cum ai fost din prima zi.
Bea - am citit acum ca a fost grea nasterea. Sa ai forta sa treci cat mai repede peste acele momente. Ivan ce zice?
Povestea unui Dor
tomaca spune:
In rest, cu recuperatul nu cred ca voi avea sanse, dar ma recuperez eu pe parcurs.
Tudor nu prea mananca in ultimele saptamani. Laptele dimineata aproape de loc, nici la pranz. Am incercat sa-mi dau seama ultimele zile cat am stat acasa sa vad de ce, si cred ca a prins o aversiune fata de textura mancarii. Bona a incercat sa-i dea si mancarea de pranz mai mare si cred ca nu i-a placut. La inceput manca fructe bucati, dar apoi a inceput sa refuze, probabil ca a luat-o ca pe o fortare. Vineri nu a mancat aproape de loc, indiferent cate feluri i-am gaitit. Samnata i-am deschis un borcanel sa vad ce face, si cand a simtit piureul acela fin, a deschis ciocul imediat. Altfel, din principiu ne da peste mana cand ne vede cu castronul. L-am mai calmat eu in wk.
Ma duc si cu el la doctor poate il deranjeaza ceva in gurita, sau poate are viermisori. Iaurt de ex, mananca.
Povestea unui Dor
tomaca spune:
Hei! Vad ca am efect speachless asupra voastra. Ca de cand am intrat, n-a mai scos nimeni o vorba. Sper ca sunteti bine si nu v-am dat pe spate , ca nici macar n-am cu ce.
BF - cum merge FTK? M-au sunat si pe mine sa ma duc miercurea de la 9.30. Pai eu sunt la servici, zic, n-aveti si in wk? S-a mirat, ca nimeni n-a mai ridicat asemenea problema. Am tras concluzia ca nu lucreaza multe mamici.
Povestea unui Dor
Ruxita spune:
citat din mesajul lui tomaca Hei! Vad ca am efect speachless asupra voastra. Ca de cand am intrat, n-a mai scos nimeni o vorba. Sper ca sunteti bine si nu v-am dat pe spate , ca nici macar n-am cu ce. BF - cum merge FTK? M-au sunat si pe mine sa ma duc miercurea de la 9.30. Pai eu sunt la servici, zic, n-aveti si in wk? S-a mirat, ca nimeni n-a mai ridicat asemenea problema. Am tras concluzia ca nu lucreaza multe mamici. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
si eu m-am inscris la prezentare si m-au invitat prin ianuarie... voi deja ati inceput sedintele? ceva progrese vizibile?
Ruxita spune:
la stiri au zis de noul sistem de penalitati pt profesorii/educatorii care umilesc copiii - 1.000 lei daca pune copilul cu mainile la spate, 2.000 lei daca pune copilul cu mainile in sus si 2.500 lei daca-l trage de urechi (asta la gradi)...
eu as trage la raspundere penala pe una din educatoarele Elei care pt ca a scris cu pixul intr-o carte de-a ei pe care i-am cumparat-o eu, a mazgalit-o cu pixul pe fatza si frunte si cum s-a frecat copilul ca sa spele pixul i s-a exfoliat 3 straturi de piele si vreo 2 saptamani a stat roshie si fatza cojitza...
Ruxita spune:
citat din mesajul lui tomaca Eu am fost intro super alergare cu toate. Cea mai grea perioada la servici, ramasa singura (colegul meu de la reporting a nascut si din diverse motive de sanatate a trebuit sa stea cu sotia 1 luna acasa), zburat pe la Viena, Istanbul, Budapesta cu treaba, ceva probleme de rezolvat cu sanatatea. Dar s-a incheiat, sper. Am reusit sa ma uit pe telefon si am vazut ca s-a nascut super-bebe Adam. Sa fii sanatos Adam si sa fii voinicel toata viata, asa cum ai fost din prima zi. Bea - am citit acum ca a fost grea nasterea. Sa ai forta sa treci cat mai repede peste acele momente. Ivan ce zice? Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
interesant traseu de... servici ai, daca nu mi-ar fi frica de zborurile cu avionul te-as invidia... inainte de Kay mai mergeam si eu prin deplasari, acum sper sa nu ma trimita, ca oricum nu ma duc nicaieri!
o intrebare pt mamicile care se intorc la servici, in ce zi trebuie sa ne prezentam? In ziua in care copilul face 2 ani fix? adica de ziua copilului?