Pufi de 2010 (50) - LMA BlueFlower!
Raspunsuri - Pagina 4
alexutzzza spune:
Tomaca WB! Ufff grea perioada si-a gasit si colegul sa te lase singura! Sanatate multa, asta e, boala nu te intreaba de deadline-uri la rapoarte....
Ruxita brrrr....ma fac ca nu vad intrebarea ta cu intorsul la munca...nu am gasit inca nimic de munca si nu vreau sa ma gandesc la ziua aia cand va trebui sa ma intorc cu coada intre picioare la fostul anagajator si sa stau acolo si probabil sa nu vad vreodata bani, dar sa stau ca nu am altundeva unde ma duce....nici nu stiu
BF chiar asa, cum e cu FTK?
Despre noi....sa va zic (sper sa nu citeasca Larisel) ca dupa 2 zile de week-end, azi dimineata cand a vazut Yannis gradinita a inceput sa chiuie si sa bata din palme, ajunsi in hol nu mai putea sta pe locului a alergat inauntru abia l-am prins din urma sa ii schimb incaltarile ca se ducea direct la clasa, batea din palme, agita din maini, tropaia din picioare si chiuia...a sarit de gatul directoarei, o imbratisa, imi facea fericit "Pa" asa repezit hai "pa, pa, pleaca odata ca am treaba!" ....si eu care eram convinsa ca s-a distrat in week-end cu noi acasa.....
de Yannis
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela aud noaptea...ATI , MAMI!...ATIIIII (lapte).... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
I-auzi! ce frumos! deja vorbeste!!! Se vede treaba ca-i prematur!
de Yannis
Ruxita spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Ruxita te rog sa ma ierti, am intrat pe fuga in weekend sa nu ratez sa o urez pe Mirela si nu am apucat sa citesc, acum am vazut ca ati sarbatorit iarasi! LA MULTI ANI FERICITI ELEI! sa aibe parte de o tinerete fara batranete plina de distractii si realizari! de Yannis |
da, o tinem intr-o sarbatoare... toata luna noiembrie... azi si-a serbat ziua (care a fost ieri) si o colega de servici care a invitat toata lumea la sarmale... deja e o traditie ca D. sa aduca de ziua ei sarmale la servici (se obisnuieste doar dulciuri si sucuri)... ei, si toata lumea asteapta ziua ei... tre sa bag si io o specialitate din asta (anul trecut nici nu s-au terminat bine sarmalele ca era deja intrebata "si cand mai e ziua ta?/aduci din nou sarmale?")...
mersi de urari! cum ziceam raman datoare cu un party... si asta inseamna sarbatori toata luna decembrie...
iata de ce-mi place pe forum, la 2-3 zile e ziua de nastere a cuiva! chiar daca tratatiile sunt virtuale, atmosfera e de-acolo...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
La serviciu..in ziua urmatoare zilei de nastere a copilului...Pana la doi ani fix, deci si in ziua in care implineste copilul doi ani, esti platita de bugetul asigurarilor sociale....In cazul tau, cred ca ziua corecta pentru intoarcerea la birou ar fi 22 ian 2012.... Sorina, mami de Diana si Iris |
mersi de raspuns! deci mai am timp... tre sa acceleram operatiunea gradi... suna tare bine ce povesteste alexutza, dar pana acum doar in cazul lui Yannis... si Bobi...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Si noi sedinta pe 25 nov despre serbarea de Craciun, bugetul, cadoul etc... Cik celor mici nu le mai pune costume ca anul trecut au urlat ca toate cele ca nu vrloiau sa stea cu costumele pe ei, ami era si scena, multa lume...a zis ca nu ii mai streseaza pe cei mici cu costum, numai daca vor parintii sa le ia, sa ii imbrace, sa ii impodobeasca si daca stiu ca stau copii in chestiile alea. de Yannis |
aha, azi m-am luptat cu copil urlacios ca nu vroia decat costumul lui Adam (am solicitat ajutorul sotului care-l tinea si eu ii puneam haine pe el si copilul urla ca din gura de sarpe)... deja ma exaspereaza, nu stiu cum sa-i mai pun pampers pe el...
sa ne tineti la curent cu bugetul sarbatorii!!!
dastefa spune:
buna dimineata
noroc cu nasterea lui Adam ca am deschis subiectul pufuletilor si microbul m=a prins in 2 secunde
de atunci va citesc dar nici un moment nu mi se pare potrivit sa intervin-parca nu stiu cu ce sa incep dupa atatea luni de absenta(motivata zic eu tinand cont ca tati e plecat din tara iar eu sunt singura cu fetele,cu casa,gradina si un examen super important pt care mai am inca de tras pana prin primavara)
dar am prins curaj sa mai citesc si sa mai si scriu(sper) tocmai ca vad ca nu se mai umple un capitol pe zi ,deci poate fac si eu fata cu toata lipsa mea crunta de timp
ziceati de dus in colectivitate
si eu is curioasa cum o sa reactioneze Miru.Acu cand merg cu ea dupa Daria intra in sala,e instaleza imediat la jucarii,se baga printre copii nu are nici o treaba.Am senzatia ca as putea pleca fara sa bage de seama
Bea m-a cuprins asa o stare de revolta cand am citit de experienta nasterii
sa dea Dumnezeu ca lucrurile sa se aseze mult mai frumos de acu incolo
decenuela spune:
neatzaaaa
coffe fetili, coffe
alex asa frumu pov de leg yannis-gradi...imi faci pofta...( eu il mai las sa copilareasca putin...el ink adoarme cu bibe...ink mai pocneste...etc)
dastefa...intram cand putem...si scriem...l fel...orice rand si aparitie...sunt binevenite
ruxita....ma uitai pe fb...esti slabaaaaa...fiecare cu ce-l doare...iar kay e tare scump
gata...am terminat coffe...tre sa incep rutina de zi cu zi....sunt asa obo....daca am muncit 2 we..iari nu realizam ca e luni...ma intrebam oare cat mai e pana in we...
sa aveti o zi super...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
tomaca spune:
Buna dimineata,
Multumiri de cafea. Servesc si eu acum.
Dastefa - ma bucur sa te mai vad. Inteleg ca fetele sunt bine, iar voi reusiti sa va ocupati si de partea profesionala. Succes! La multi ani pentru Daria ca a fost si ziua ei.
Ruxi - la fel, La multi ani pentru Ela. Sa aveti o adolescenta frumoasa.
Cand am vazut ce frumos povestesc Dastefa si Alex despre pufi la gradinita, mi se face pofta. Dar mai astept pana in aprilie, conform planului.
Ati vacinat careva pufi pentru hepatita A? Cum a fost?
Chiar daca par poate cazuta in cap, dar spuneti-mi si mie unde pot sa vad pozele postate de Bea? Ca eu m-am uitat in toate colturile si n-am gasit nimic.
O zi buna azi, poate iese soarele.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
sorina_bz spune:
Buna dimineata de la birou...
Sarumana de cafea, Dece....buna tare...intra bine de tot...
Dastefa....wb!
Nyny.... ... multumim de aprecierile pozicilor princesitei.
Alexutzza...vazut poze cu Yannis la gradi......asa-mi faci o pofta sa duc si eu mall-ista la gradi, de numa'...(nu fac incercari acum, dar cand va merge...sper sa se comporte bine, imi dai sperante, cum ca se poate si asa...)
Ruxita...sa va fie de bine sarmalele de la birou! Asa traditie...mai zic si eu!
Tomaca......grea perioada...itinerar bogat...poate se mai aseaza lucrurile, vin sarbatorile...Pofta mare la papa lui Tudorel....si iris papa doar blenduit...am incercat sa-i dau si eu bucatzele(niste cereale de 8 luni, si un borcanel tot asa, pt 8 luni)...nu se ineaca, nici nu refuza, dar ma apuca seara langa ea, pana mesteca....si se si plictiseste, nu termina portia...am trecut tot la papa blenduit...Pozele postat de Bea le gasesti intr-un mesaj al ei, capitolul trecut, pagina 17.
Mai termin ce pot pe aici, si fug la "capitel", sa-mi vad tatal...
O zi frumoasa, sa aveti!
blue_flower spune:
citat din mesajul lui tomaca Hei! Vad ca am efect speachless asupra voastra. Ca de cand am intrat, n-a mai scos nimeni o vorba. Sper ca sunteti bine si nu v-am dat pe spate , ca nici macar n-am cu ce. BF - cum merge FTK? M-au sunat si pe mine sa ma duc miercurea de la 9.30. Pai eu sunt la servici, zic, n-aveti si in wk? S-a mirat, ca nimeni n-a mai ridicat asemenea problema. Am tras concluzia ca nu lucreaza multe mamici. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
Tomaca, Ruxita, FTK e ok pentru copii mai mari, grupa asta mica e ....doar joaca, tematica ce e drept, dar doar joaca, ca astia micii nu prea asculta, nu prea stau in sala, fiind cu parintii sunt mai rasfatati...de la 2.5-3 ani stau singuri 1 ora in sala si, cred eu, sunt mai atenti, cooperanti, poate si pt ca sunt mai mari....ma rog, ideea e ca eu am platit pt cele 10 ore ale programului si acum nu mai am ce face. Imi place, e o iesire, mai vede si el altceva decat casa si pe bunica, dar nici nu sunt incantata.
Ruxita - progresele nu sunt vizibile la varsta asta, ti-am mai zis, scopul programului nu e ca ei sa stie N semne sau sa zica poezii. E o dezvoltare neuronala, nu se vad progrese. Doar ca al meu nu mai iese din sala, incepe sa stea si sa coopereze mai bine.
Cat despre orar, eu ma duc vinerea de la 9.30-10.30, apoi lucrez de acasa sau vin cateva ore la serviciu de pe la 11.30. A mai fost si barbata-miu cu el 1 data. Si da, cele mai multe mamici stau acasa, Tomaca, numai noi suntem disper cu jobul