Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 7

ramonavlas spune:
Ilinca, au reactionat asa cum ma asteptam. De fapt, asa cum speram. S-au bucurat, se fac planuri pentru marire de casa sau mutat...toate astea pana voi naste, adica 20 iulie.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

crispro spune:
Salut fetele! Acum culc si eu copilul. Are muci in gat, nasul infundat si mananca tare greu. Paula, astept sa scrii ce a zis dr legat de muci!
Ilinca, cred ca toate avem ganduri din astea uneori. Si eu ma gandesc ca poate nu procedez bine, nu reactionez cum ar trebui si stiu cat de importanti sunt acesti primi anisori. Cred ca tocmai de asta ne stresam asa mult.
Victo, mie mi se pare ca faci fata cu super brio provocarilor zilnice. Pai eu numaicu unul si cumintel, si uite ce greu ies din butoiul cu melancolie. Cred ca iti e greu tare uneori, eu nici nu stiu ce as face cu inca un copil. Se mai intampla (rar) sa raman 1 minut doar eu cu 2 copii-al meu si nepotul. Parca dureaza o vesnicie minutul ala, ma pierd, nu stiu dupa care sa ma uit, care ce trage, pe unde umbla. Nu e usor cu 2 copii ( ca is cuminti, ca is mai energici), dar tu mai ai si invatatul si sotul, si mancare, munca, etc. Asa ca poti sa te consideri o mama si o femeie minunata ca reusesti sa le duci pe toate!
Sa-l ajutam pe Alex

Victo spune:
ilinca, si eu vreau tablita magnetica din aia, la pretul ala :).oare mai poti completa comanda, sa trimita in acelasi colet? daca te rog frumos...:)
eu pt o tablita nu fac comanda. i-oi gasi altceva la tzontzi.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

crispro spune:
Crissy, si mie mi se pare excelenta ideea cu mall-ul. Le duci la un loc de joaca, la o fantana, ce-o fi. Decat sa stai la oale toata ziua...
Sa-l ajutam pe Alex

ooana spune:
va pup multumesc ca va ganditi la mine
azi abia astept sa vad ce va spune medicul
oricum, una din explicatii la faptul ca nu putea vorbi a fost "pai doamna delireaza, are febra 38,4"
mama nu comenteaza, zice ca nu se coboara la un astfel de nivel - daca eram eu acolo ii spuneam ca daca la febra e asa, atunci am sta toti numai prin spitale
Citat: |
citat din mesajul lui Victo eu, dupa wk asta ingrozitor( in care m-am intrebat de nspe ori pe zi, de ce am facut eu copii) de-abia astept maine sa ma duc la serviciu. sa NU fac curat, sa NU fac mancare, sa NU pun mancare in farfurii,sa NU pun vase in masina, sa NU spal rufe,sa NU vad iarasi morman de firimituri pe jos, cd eu doar ce am aspirat, sa NU vad baile mele murdare, sa NU vad copii in fata ochilor pana dupa-amiaza.si punct. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
te inteleg perfect, cateodata si eu sunt asa - noroc cu Marius ca ma ajuta mult de tot altfel as fi fost intr-o criza continua
hai intreaba-ma pe mine de bb2??

Alice sunt groaznice momentele astea, nici nu e de mirare ca nu iti mai amintesti unele lucruri

Crissy puiul a iesit demential - l-am spalat bine de tot, in interior am pus cimbru si patrunjel, pe dinafara cu tot cu pielita l-am uns cu ulei si l-am condimentat bine de tot - l-am tras in teapa

Crispro pentru prima data a mancat Matei carne cu o adevarata placere, fa un pui din asta si da-i carnea de pe pulpe sau aripi sa o pape el cu manuta
legat de cantitate/zi am rezolvat

cand se trezeste ora 16-17 papam felul II cu inca 20-30 grame
citat din mesajul lui ramonavlas Ilinca, au reactionat asa cum ma asteptam. De fapt, asa cum speram. S-au bucurat, se fac planuri pentru marire de casa sau mutat...toate astea pana voi naste, adica 20 iulie. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
eu una nu m-as mai multa acum nici pe bani

sa vedem peste cativa ani, ca Marius ma tot bazaie cu casa vietii - eu nu sunt fan, am copilarit la casa si poate de aia, mie mi-a placut gasca de la bloc

citat din mesajul lui racusor2010 imunorezistan 1 luna, dupa care trecem iar pe imunice 1 luna si cat a fost racit, a luat 4 zile, cate 3 granule de 4 ori pe zi, de alium cepa (homeopate) si zisese pediatra si de oscilo, dar am uitat si de asta ![]() ![]() |
imunice cum ati luat? cate zile pe luna?
1an +

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

paula_m spune:
Salut!!
L-am pus si eu pe Raul in pat, desi s-a trezit la 9. Dar poate, poate adoarme mai repede.
Noi am scapat de bronsiolita, nu se mai aude nimic, dar facem aerosli pana miercuri, dar nu mai luam antiinflamatoare.
Cat despre muci...avem din plin. Mi-a zis sa continui 7 zile cu Sinupretul (chiar daca trec mai repede) si sa-i pun picaturi. Scriu mai tarziu ce picaturi, ca nu am hartiuta la mine. Aspirat la greu si Doamne ajuta. Azi noapte nu a fost chiar atat de rau.
E plin de copii bolnaviori. Zicea dr ca i-a sunat azi telef incotinuu. E o viroza f urata.
Oana, am intrebat in cat timp nu mai e transmisibila o viroza. A zis ca 3 zile de la inceperea tratamentului e bine sa-l tin izolat si apoi nu mai transmite virusul!!
Pana am terminat mesajul a si adormit Raul
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a

adrianaBuc spune:
o semnatura pe condica dau si eu.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
28+ cu

puiutz_mic spune:
Ziua buna si de la noi!
In primul rand, multumesc pentru raspunsuri! Tina, daca ai timp, poate te uiti in agenda si imi spui despre APIS la ce e bun.
Mai eu nu stiu de fapt ce are puiul meu. A mai facut febra, chiar 39,1 avea ieri pe la amiaza, dar era f. vioi si se comporta normal. Sa fie de la dinti? Se pregatesc incisivii centrali de jos, amandoi odata.
Altceva nimic, nici muci, nici tuse. Poate o fi rosu in gat, dar cin' sa poata vedea?
I-am dat Nurofen alternativ cu Paracetamol supozitor. Vad ca azi nu a mai facut febra. Dimineata era chiar cam rece si temperatura rectal avea 36,5 - e normal?? Nu ar trebui sa fie 37,5 rectal?
Aaa si a dormit pana la 10.35 (de fapt l-am trezit eu, ca el mai dormea daca-l lasam). Asta mi se pare ciudat. Si a fost f.f. mamos, mi-a stat cu capul pe piept vreo 20 min. Iarasi ciudat. dar nu era molesit, doar mamos.
Si de bine ce ma laudam pe FB ca Raducu ia orice medicament cu telefonul in maini, ei uite ca nu mai vrea deloc. Abia ii mai pot da Vigantolul, de Ca, Vit. C sau homeopatele nici vorba, strange din buze si abia abia cu ajutorul lui tati reusesc. Nu mai stiu ce sa fac.
Ooana, sanatate multa bunicului
De jucarii ... noi nu prea ne facem planuri, nu prea avem bani
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

ooana spune:
Paula, nu am auzit tel il pregateam pe Matei de somn
deci informatia mea era buna, merci ca ai intebat ca e bine de stiut
ma bucur ca Raul e mai bine!!! deci iar e epidemie in oras, oare cand naiba se termina???
Meniu azi: mai avem pui de ieri , www.lauraadamache.ro/2011/06/pizzette-de-vinete.html" target="_blank">vinete si dovlecei
Paula sa faci sfecla, musai...e tare usor - Matei si ieri a mancat de nu se mai oprea
1an +

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2

ooana spune:
ciuperci de cand le putem da? parca stiu ca dupa 2 ani
no' pe astea le elimin de pe vinete
1an +

Noi 2