Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 6
btz_ovi spune:
Scrisesem un mesaj,am vazut ca e postat de 2 ori,am zis unu sa-l sterg dar s-au sters amandoua
Vroiam sa zic ca aseara Paul s-a trezit speriat ca nu isi putea deschide un ochi,era lipit,de cand cu raceala,are si niste secretii la nivelul ochilor,galbui,care il deranjeaza.
L-am curatat pana acum doar cu ser fiziologic,astazi o sa intreb dr ce e de facut.Vad ca de dimineata nu i-au mai aparut "puchinii" rezultati de la secretia conjunctivala,sper sa ii treaca.
bumblebee spune:
CrisSN, si eu le caut pe-ale mele, nimic pana acum.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
Victo spune:
cris,..nuuuu..in 2-3 decembire SCAP de tot! :):)
aoileo..pai cum sa coste mai cresa particulara cat aia de stat?? eu stiu ca la stat se plateste doar mancarea, 7 lei pe zi.la privat, in cj e in jur de 12-14 lei mancarea pe zi, plus taxa ce variaza intre 500-700-800 lei
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ramonavlas spune:
La noi nu sunt crese particulare, insa la stat, platesc 5ron/zi.
Si cel mai important, Raisa abia asteapta sa ajunga acolo.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
crissy77 spune:
btz, secretii nazale colorate inseamna suprainfectare bacteriana. La fel si la ochi. Stii ca atunci cand ne-am intalnit ma grabeam ca aveam prg la oftalmo cu Elise (i se inrosesc ochii). Ne-a zis ca are conjunctivita virala, nu necesita tratament cu antibiotic decat sters cu servetele iridium sau comprese sterile cu ser fiziologic. Daca pe langa roseata apar si secretii galbui atunci inseamna ca s-a suprainfectat si necesita antib.
Cei cu tenul deschis la culoare sunt mai predispusi la conjunctivitele virale. Acestea pot aparea mai des in timpul unui episod de raceala.
De vazut vede bine, l-a cam incurcat pe 8 cu 0 si pe 6 cu 9(aici clar a fost de la emotii). Nu necesita ochelari, dar daca acuza dureri de cap (frunte, tample) sa revenim la control.
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Scrisesem un mesaj,am vazut ca e postat de 2 ori,am zis unu sa-l sterg dar s-au sters amandoua Vroiam sa zic ca aseara Paul s-a trezit speriat ca nu isi putea deschide un ochi,era lipit,de cand cu raceala,are si niste secretii la nivelul ochilor,galbui,care il deranjeaza. L-am curatat pana acum doar cu ser fiziologic,astazi o sa intreb dr ce e de facut.Vad ca de dimineata nu i-au mai aparut "puchinii" rezultati de la secretia conjunctivala,sper sa ii treaca. |
Multa sanatate! Poate scapati doar cu ser.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo cris,..nuuuu..in 2-3 decembire SCAP de tot! :):) aoileo..pai cum sa coste mai cresa particulara cat aia de stat?? eu stiu ca la stat se plateste doar mancarea, 7 lei pe zi.la privat, in cj e in jur de 12-14 lei mancarea pe zi, plus taxa ce variaza intre 500-700-800 lei Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
Acusica e 2-3 decembrie!
Nu m-am interesat in amanunt, doar ce am gasit o pagina pe net la copilul. ro unde apar preturi intre 500 si 1200 lei la cresele de stat. Banuiesc ca in functie de optiuni variaza pretul.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
ramonavlas spune:
Crissy, intrebai de o reteta buna de pui la rotisor. Acum vreun an am vazut o reteta la Oprah, de atunci, doar asa fac puiul grill si este bestial. Chiar ieri am facut si noi.
Puiul grill se spala, se condimenteaza (eu il despielitez) si se baga in el lamaie (eu tai lamaia in 4 si o bag in el). Se leaga picioarele cu ata, se pune in tava de cuptor, fara apa, ulei sau altceva, cu picioarele spre fundul cuptorului si se lasa pana devine rumen. Ii da lamaia un gust bun si e f fraged.
Mi s-a parut o reteta banala dar am incercat-o. De atunci...in fiecare saptamana repetam reteta.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
ainotna spune:
Cristeo, Baby, Alice, Bumblebee, Eladea, Ilinca, Cris2010 multumesc pentru urari
Cristeo, ce frumos va jucati voi de-a saculetii!
Alice, sa-ti fie de bine cumparaturile. Cat de miscaret e fratiorul Marei!
Saddie, Matusa, bravo pentru kg in minus!
Victo, esti o mamica super power cu doi copii minunati.
Crissy, Btz_ovi,si eu stiu ca pt mucii verzi se da antibiotic local.
Sasha cred ca a racit si azi trebuia sa-i fac vaccinul...Of!
ilinca79 spune:
Fete dragi,
acum am culcat puiul de zmeu, treaz de pe la 6 si ceva Am facut in sfarsit comanda pe amazon aseara, dar am cam renuntat la jucarii ca cei din uk nu livrau masuta pe care o voiam in Ro, si m-am enervat si n-am mai luat nimic de la ei. Pana la urma am comandat masuta din Germania unde jucariile sunt mai scumpe, asa ca mai iau in ianuarie daca vor fi reduceri la ce mai intereseaza.
Pentru doritoare, iata lista mea :
www.amazon.de/gp/product/B0007TXTE8" target="_blank">masuta
www.amazon.de/gp/product/B00005ATS2" target="_blank">tablita magnetica
www.amazon.de/gp/product/B004S5T1OE" target="_blank">motocicleta
www.amazon.de/gp/product/B0014RDSYI" target="_blank">scaun inaltator
Oana sanatate multa bunicului. Cum povesteai am si rememorat Moartea D. Lazarescu, bine ca finalul e unul fericit de data asta
Crispro tu esti o draguta si atenta ca intotdeauna. Incerc sa ma autosugestionez si eu ca sunt normale crizele astea la copii, doar ca parca nu eram pregatita pentru atatea Mi-e tare teama ca nu reactionez poate cum ar trebui, ca nu il educ cum trebuie, no, ganduri din astea Dar ii multumesc lui Dumnezeu ca am un copil sanatos, asta-i tot ce conteaza, in rest "buba" e in capul meu, sper sa o tratez cat de cat.
Victo si eu ma mai gandesc cateodata de ce am facut un copil, ca nu-s in stare sa-l cresc...si in inconstienta mea, mai vreau inca unul
Crissy cred ca Elise ar fi mult mai incantata sa mergeti la mall decat acasa cu familionul. Super ideea!
Cris2010, eu imi mai gasesc sanii, dar cu o juma' de metru mai jos, pe undeva pe langa buric
Ramo cum au reactionat bunicii la vestea unui nou nepotel?
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)